Strata lásky

31. júl 2022

Partner mi povedal že chce odísť naspäť k rodičom aspoň na jeden týždeň aby zistil či mu budem chýbať lebo vraj má prestal ľúbiť a začal plakať že sám nevie prečo. Mali sme nejaké problémy ktoré sme riešili no možno kvôli nim má prestal ľúbiť. Ako na to reagovať ?
A keď aj prídeme na príčinu že prečo ma neľúbi tak sa dá to zmeniť aby ma znova ľúbil?

gabriela2952
31. júl 2022

Ja si myslím, že tu už je asi rozhodnuté ak to tak cíti neviem ci sa to bude dat vrátiť do času ako predtým 😪 ako dlho ste boli spolu?

bajka16
31. júl 2022

To je dosť hlúposť. Ako sa dá prestať ľúbiť zo dňa na deň a ešte k tomu nevedieť prečo? Odísť preč, aby zistil či mu budeš chýbať? Strašne nevyzrety jedinec. Takého by som ani nechcela späť. Koľko má priateľ rokov? 15 tipujem dobre? 15 roční chlapci sa takto vyvliekaju zo vzťahu, keď nevedia ako vycúvať.

lindous
31. júl 2022

Nikoho nemôžeš donútiť, aby ťa ľúbil... Ja som mala podobné pocity ako on pri bývalom, neprišlo to zo dňa na deň, ale časom to medzi nami chladlo, motali sme sa v tých istých problémoch dookola, neboli to veľké problémy, ale neskutočne ma to vyčerpávalo a chuť budovať vzťah, starať sa oň a bojovať slabla... Keďže on ma stále veľmi ľúbil, stále sa snažil a vlastne sa nič zlé medzi nami nestalo, tak sa mi to veľmi ťažko ukončovalo a hľadala som všelijaké výhovorky ako tráviť spolu čoraz menej času.. Ale trápili sme sa obaja a sám po čase uznal, že ukončiť to bolo najlepšie a keby to jeden z nás dokázal skôr ušetrili by sme si kopu času a bolesti... Viem, že toto si asi nechcela počuť, ale je to taky pohľad z druhej strany možno...to jeho riešenie sa mi zdá zvláštne, pretože aj ak mu budeš chýbať - čo asi hej, ak je zvyknutý byť každý deň s tebou - neznamená to, že keď sa vráti späť za tebou, nespadne to zase do toho istého...podľa mňa najlepšie spravíš ak ho necháš, žiadne prosenie sa ani výčitky, nech teda ide, utriedi si myšlienky ak má pocit, že to potrebuje a potom otvorený rozhovor...

elizabet173
1. aug 2022

zmeniť sa to nedá nijako a keby mi toto muž povedal, nechcela by som, aby sa vracal. Viem, že to veľmi bolí, ale je lepšie sa vrátiť sa z kratšej cesty, ako roky klamať sama seba

lily14
1. aug 2022

Ako dlho ste spolu?keď to tam nie je tak neviem

pukina
1. aug 2022

@bajka16 ved nikde nepise ze ju prestal lubit zo dna na den, ako mozes hned takto sudit? Nevyzrety jedinec by nieco taketo nepriznal, radsej by usiel bez vyhovorky a viac sa neozval. Je velmi malo chlapov, ktori si dokazu priznat nieco taketo a podla toho co tvrdi autorka, to chlapec v sebe dusi velmi dlho a teraz sa odhodlal o tom rozpravat, aj ked bohuzial riesenie asi nebude. Ked sa raz city vytratia, je velmi tazke (az nemozne) aby sa znova zalubil, a ak by aj ano - co pri jeho navrhu odist k rodicom a "skusit" ci mu bude chybat znamena, ze bude len citit zvyk toho, ze spolu travili vela casu - uz to fungovat nikdy nebude.

bajka16
1. aug 2022

@pukina myslím že ak sa láska vytratí človek vie veľmi dobre prečo. Tak načo šaškovať. Mal to rovno ukončiť a dovidenia. To je to isté ako keby jej povedal že chce pauzu. A dobre vieme že pauza je vlastne koniec pre zbabelcov. Toto je ten istý princíp.

pipistrel13
1. aug 2022

moj ex to tiez mal kym asi po roku vysvitlo,ze ma frajerku😀nevedel co citi a vyplakaval jedna radost a chcel zit oddelene

tenerifka
1. aug 2022

tak pravdepodobne je na scene novy objav a mlady sa zalubil, len je dost zbabely na to, aby ti to povedal priamo. Pocas toho tyzdña u rodicov chce zit zivot nezadaneho chlapca, vyskusat, ci to bude s novou babou fajn, a ty si preñho take zadne vratka, ak to nevyjde, na nejaky cas sa vrati k tebe, ale dobre to uz asi nebude nikdy

mandzula
1. aug 2022

Lasku si nevyprosis ani nevyhrozis. Ak raz nie je, uz nikdy nebude. Zrejme je zbabely a nevie, ako ti povedat, ze je koniec, tak si vymysla taketo detinske vyhovorky.

au1994
2. aug 2022

Ja mám podobné pocity pri svojom terajšom priateľovi. Nie je to tak, že by som ho prestala ľúbiť, ale potrebujem byť chvíľu sama, aby som si upratala zmätok v hlave, zistila či mi ešte chýba a či pre mňa náš vzťah má význam. Jemu to prospeje určite tiež na uvedomie si pár vecí. Na rozdiel od tvojho priateľa, ale viem presne, čo to spôsobilo a ver mi, že len tak bezdôvodne sa to nestane.

autor
2. aug 2022

No na to že chcel partner odísť len na týždeň domov popremýšľať k rodičom, tak si zbalil všetko, ešte aj bicykel z pivnice si tlačil do auta. Zobral si úplne všetko. Načo by to robil keby chcel ísť len premýšľať ?