Sukničkár

12. aug 2023

Sestra môjho priateľa sa dala do kopy so sukničkárom. Nie je to len môj názor, ale vraj má takú povesť. Ja som sa s ním kedysi dávno zoznámila, aj sme spolu niečo mali, ale keď som zistila, že je fakt asi sukničkár, tak som to skončila, lebo sa mi nezdal. Keď sme to skončili po čase sa mi priznal, že naozaj vtedy nebol single, že mal priateľku a vraj ho zanedbávala, tak hľadal inde. Priateľovi som sa to hanbila povedať, keď si začala jeho sestra s týmto chlapom, lebo aj on mal na neho názor, že je sukničkár. Tvárila som sa, že ho nepoznám. Lenže ostali spolu a teraz nám hrozia spoločné akcie. Bojím sa, že sa to nejak prevalí, že sa poznáme a priateľ zistí, že som mu vtedy nepovedala pravdu. Fakt nie som hrdá na to, že sme spolu niečo mali, ale vrátiť sa to nedá . Ani to klamstvo nie je nič moc. Čo by ste robili na mojom mieste? Radšej sa priznám? však bolo to už dávno a bola som single. Len sa bojím, že stratím jeho dôveru. A neviem ako z ničoho nič načať takú tému. Aj tých spoločných akcií sa bojím. Či nebude niečo skúšať a potom sa to ešte otočí aj na mňa. Ak by som vedela, že sa to nikdy nedozvie, že sa poznáme, tak by som sa radšej nepriznala. Záleži mi na priateľovi.

colsami
12. aug 2023

Normalne frajerovi povedz ze pocuj, ja ho poznam, je ozaj suknickar a v minulosti ma balil, no nic vazne sme nemali spolu a rychlo to skoncilo. Nechcela som Ti to hovorit lebo mi to bolo blbe a som myslela ze k Tvojej sestre pride a odide. Tak prepac ze som sa tvarila ze ho nepoznam.

A nabuduce sa netvar ze niekoho nepoznas, tiez by Ti to nepadlo vhod. Mas to ako lekciu k budovaniu vztahu na dovere. 😉
A nezatlkaj, ak hrozia spolocne akcie, cim viac klamstva tym horsie.

deti95060810
12. aug 2023

nepriznala - nikdy...
a na akcie by som asi zo začiatku ani nechodila - teda dlhšiu dobu...😉

ruxandra
12. aug 2023

Ja by som to normalne mojmu priatelovi povedala, nechapem na co tajit. Ci ked sa to omylom dozvie od niekoho ineho, tak to bude akoze lepsie?

pochod
12. aug 2023

Lož ma krátke nohy a môžeš staviť všetko co mas, ze sa to dozvie aj ked sa sama nepochvalis 😂

marca12
12. aug 2023

Nechapem,co to mate za vztahy,ked mate problem nieco priatelovi/muzovi povedat. Muz je najblizsi clovek,ktoremu nemam problem cokolvek povedat a viem,ze ma pochopi. Pochopil by aj to,ze som sa zmylila a zacala si nieco so suknickarom. Byt tebou,poviem mu o tom. Nic strasne sa nestalo,ak sa aj nahneva,prejde ho to. No na klamstve by sa vztahy nemali stavat.

katkami123
12. aug 2023

Tak zas si nemyslím, že dotyčný sa prizná, že keď bol zadaný, zároveň niečo riešil s tebou. Len by sám seba podkopal. Len vyčkaj, možno ich vzťah nebude mať dlhé trvanie, keď je taka povaha. Keby s tým vyrukoval, tak povedz, že to nebolo nič vážne, ani ste spolu nechodili, bolo to už dávno-pradavno, že si to ani nepovažovala za dôležité.

veronikaszabova
12. aug 2023

@deti95060810 preco by si sa nepriznala?

katkami123
12. aug 2023

P.S.: Ak bude niečo na teba skúšať, no tak ho rázne a drzo pošleš do ….

domkakvet
12. aug 2023

Celkom nerozumiem preco by si mala stratit doveru, ked mu to povies, ved si s nim vtedy este nebola, bola so slobodna, tak ze kludne mu to povec a este ak sa to dozvie potom bude este horsie.

danica2711
12. aug 2023

@deti95060810 fakt dobré riešenie. Fungovať so stisnutým zadkom, kedy príde pozvanie na nejakú spoločnú akciu, potom pri každom prácne vymýšľať čoraz trápnejšie výhovorky... obávať sa, aby sme sa náhodou nestretli niekde v meste a dotyčný nezahlásil niečo v zmysle "veď sme spolu spávali, čo sa tváriš, že ma nepoznáš?" Fakt super vyhliadky... Vybaliť to na rovinu - aj keď bohužiaľ so značným oneskorením - je vždy lepšie

rebrambora
12. aug 2023

Ja by som mu to povedala. Do vztahu nepatria tajnosti.

kornelies
16. aug 2023

Uz je neskoro sa priznavat. Mala si to urobit okamzite. Priatetelova dovera by bola uz narusena. Suknickar dobre vedel, ze musi hrat mrtveho chrobaka, inac by ho sucasna priatelka poslala k vode.
Ja by som sa spolocnych akcii neobavala, nebudu spolu viac ako 3 mesiace, ak vobec budu.