Vedia vaši partneri, že ste na Modrom koníku?

hugger
2. jan 2024

Vedia? Poznajú váš nick? Čítajú vaše príspevky?

Veľakrát tu anonymne zdieľame veľmi citlivé témy a rôzne zraniteľnosti ale máme odvahu ukázať sa v takomto svetle tým ktorí nám majú byť najbližší?

Obzvlášť zaujímavé by bolo počuť odpovede od tých z vás čo tu riešite vzťahové problémy s partnerom. Sú OK s tým že na MK riešite aj ich súkromie ? Nie je to forma emocionálnej nevery keď na MK rozoberáme témy ktoré by sme v prvom rade mali riešiť s partnerom?

Ak vaši partneri vedia, ste rovnako otvorení zdieľať s nimi obsah súkromných správ?

A možno trochu pohľad na mužov: Ako by ste reagovali keby váš partner, súčasný alebo možný budúci bol aktívnym prispievateľom na ženskom fóre? Je to red flag? Odradilo by vás to?

marianarem
2. jan 2024

@hugger Moj manzel vie. Nick sice nepozna, ale rad si vypocuje niektore zaujimave prispevky, alebo namety z diskusii, niekedy aj sami o tom diskutujeme potom 🙂 Dokonca raz sa uz aj sam takmer nieco spytal, vidi totiz, ze sa tu casto dozvedam aj uzitocne informacie.
Zverejnujem tu sice aj osobne veci, ale nie uplne vsetko. Napriklad detaily z nasho intimneho zivota zverejnovat nikdy nebudem a takisto niektore dalsie velmi citlive veci.

thoughtfulweirdo
2. jan 2024

Môj manžel vie, vie aj to, že aj o ňom občas píšem, ale nick som mu neprezradila, poslala som ho čítať si to tu a odhaliť ma 😄

zmrzlinka2021
2. jan 2024

Moj muz vie. MK si neraz na pc najde otvorený. Ale on tam neprecíta ani vetičku 😀

madeincssr
2. jan 2024

@hugger myslim, ze obcas kazdy potrebuje butlavu vrbu (casto prave odlisnu od svojho partnera), vyrozpravat sa, alebo poradit, poznat viacere pohlady na vec, dozvediet sa viacero moznych rieseni. Nemyslim, ze ide o hlboke intimnosti a tiez sa mi zda, ze vacsina sa snazi vyjadrit/poradit konstruktivne. Nie kazdy ma velmi blizkeho cloveka, s ktorym by nestranny pohlad ziskal osobne.

stvura
2. jan 2024

@hugger moj manzel vie - som tu uz roky, vie aj moj nick, nema vsak zapotrebu citat moje "citove vylevy" co sa akejkolvek temy tyka. Ale tak my si nic nejako netajime a nemame problemy ktore by som tu rozoberala.
Horsie su vsak "kamaratky" ktore si dali taku namahu a posunuli moje cca 12 a viac rocne konverzacie pocas mojich "hormonalnych stavov" na adresu na ktoru nemali ist - s odstupom tych xy rokov samozrejme ked uz absolutne nemali zmysel. No a kedze kazda sme ina/necitame s porozumenim a nemame porozumenie to ma stale dohru. Ale tak, nie kazdu osobu potrebujem k svojmu zivotu a straty/ujmy boli v tomto pripade zanedbatelne.

ariannazara
2. jan 2024

Vie ale také veci ho netrapia😆

ivik4
2. jan 2024

Vie , na vela prispevkoch sa smejeme tu skor nez su na zltom slonovi . Ten sledujeme tiez,na instagrame

leadan
2. jan 2024

@hugger áno vie, ale aj keby som si nechala na pc otvorenú diskusiu, som si istá, že by si neprečítal ani vetu. Nie pre to, že by nechcel porušiť moje súkromie, ale jeho takéto veci vôbec nezaujímajú 😅

sense
2. jan 2024

Vie ale nečíta, lebo nerozumie... Občas mu niečo preložím keď chce vedieť co toľko pisem
A nevadilo by mi pokiaľ by zo seba nerobí niečo čo nie je. Sú aj tu niektorí muži a myslím ze majú dobré názory ale sú tu aj muži ktorý sa hrajú na hrdinov a myslia si ze nad nich nie je.

beata_k
2. jan 2024

@hugger Vie. Nick pozna. Nezdielam velmi citlive udaje a ani fotky. Ale nezaujima ho to 🙂

minenkak
2. jan 2024

@hugger Vie a odpovedá niekedy aj on,ja to napíšem

simca06022011
2. jan 2024

jasne ze vie ze som tu.. a s tou emocionalnou neverou prehanas :DD nevera je nieco ine.. to potom by bola aj nevera, postazovat sa kamoske :DD ak by mu to vadilo poviem jedine: nech sa sprava tak, aby som sa stazovat nemusela :DD A to, ze nieco napisem sem, neznamena ze doma o tom nik nevie, rovnako sa postazujem (a zvacsa bez efektu) aj doma ...

tianna
2. jan 2024

@hugger samozrejme že vie, dokonca keď niečo riešim ohľadom neho aj mu poviem aké sú reakcie 😄 nemá s tým najmenší problém, vie aj nick, kľudne ak by chcel môže si pozrieť 🙂

jesenzima
2. jan 2024

@hugger môj vie, ale nerieši, nečíta, nezaujímajú ho "témy" modrého koňa ..

hugger
autor
2. jan 2024

@simca06022011
Jasne ze preháňam, trochu som vas chcel vyprovokovať 😁

vanilkovazmrzka
2. jan 2024

Nie a nikdy sa to ani nikto nedozvie 😃 aj ked tu vlastne nijako svoje vztahy neprepieram tak by to bolo jedno

h2
2. jan 2024

Vie, pozná aj nick, pretože H² používam minimálne 3x tak dlho, ako som tu prihlásená. Príspevky tu nečíta, nezaujíma ho to. Občas mu tu ukážem nejaký vtípok, alebo mu prečítam niečo, čo ma pobavilo. Ale že by si tu sám od seba niečo čítal, tak to určite nie.

jana_eyre_2
2. jan 2024

Áno vie, aj môj nick pozná, ale veľmi pochybujem že ma číta.. ak áno, tak sa nikdy nepriznal ani nekomentoval čo som písala..

Ak by sem prispieval on, nebol by to rovno redflag ale teda netešilo.by ma to.. ani neviem prečo, zrejme preto že ho poznám.. je uzavretejsi a svoje veci nepotrebuje rozoberať s cudzími ľuďmi.. mňa zase diskutovanie vždy bavilo.. ale obmedzujem to uz a teda síce som sem písala aj keď ma zranil, ale teda hľadala som nejakú podporu v ťažkej situácii a pod iným nickom ako zvyčajne (bolo to už dávno).. inak nepíšem nič čo by som nepovedala aj jemu.. možno s výnimkou spomienok na mojich ex, to ho ale ani nezaujima..

banyka
2. jan 2024

@hugger vie , ale ja sem skoro vôbec neprispievam. On si robí občas zo mňa kvôli MK srandu tipu " to si kde čítala , na MK ? " ale poriadne nevie čo je MK 😃 Len keď mu niečo občas prečítam.

miskakyska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikaeli
2. jan 2024

drahá, čo nové na koňovi? 😛 (áno -> vie)

dadka1997
2. jan 2024

@hugger niekedy je dobre pocut aj nazor inych co sa tyka partneskych nezhôd a problemov.. xy ludi tu pise anonymne, a niekto tu ma nik v ktorom nie je uvedene meno len prezyvka, cize nikdy na to nikto nepride... moj priatel je tiez na koňovi aj viem jeho nick ale nezaujima ma to, a vie ze na konovi som aj ja, cakam babatko, cize chape, ze som to v skupine s maminami ktori prezivaju to iste co ja ☺️

misulka22
2. jan 2024

Moj vie.nick asi nevie.ale neriesim tu nic sukromne len nase zvierata

joannita
2. jan 2024

@hugger nie nevie a nevidim dovod preco by mal? Je to moja sukromna vec, s muzmi sa tu nezoznamujem, nepodvadzam ho, o nom tu nepisem. A hlavne som tu inkognito ako vacsina, takze nikto by nevedel ze rec je o nom (keby som o nom pisala)
Myslim ze muzi by sa mali skor priznat svojim zenam ze maju ucty na sexzoznamkach, alebo ze chodia do bordelu. To by urobilo vacsi osoh a ocistu vo vztahoch 🙂

petronelag
2. jan 2024

@hugger Muž vie, že si chodím občas pozrieť MK a nemá mu to prečo vadiť - je to fórum pre ženy. Skôr, čo som tu videla mužov, tak vyzerali tak, že nie sú celkom kompletný.

majka99999
2. jan 2024

Vie, ze mam ucet, asi vie aj nick. Zas na stenu uz velmi neprispievam, diskusiu som zatial nezalozila a keby, teraz sa da anonymne. Dokonca aj deti vedia. Par prispevkov je takych, ze by som vymazala, ale tak skor asi v sukromnej skupine, to by si musel zalozit nick a prihlasit sa tam. 😁

h2
2. jan 2024

@majka99999 Dobre, že spomínaš tie deti, aj môj syn vie, aj nick pozná. Pomerne často o ňom píšem do Periel našich detičiek, od istého času len s jeho súhlasom.

hugger
autor
2. jan 2024

@petronelag

Drsné. Ale chápem.

viestta
2. jan 2024

Vie, obcas mu musim precitat, pretoze nechape na com sa tak rehocem, niekedy mu citam, ked ma nejaky prispevok dostane do vyvrtky alebo je to taka perla, ze skoda by ju bolo nezdielat s okolim. A tym to konci.

ibatanecnica
2. jan 2024

nie, nevidím dôvod to niekomu vešať na nos. Čo je toto za otázku?