Z kamaráta sa stal sukničkár po 9-ročnom vzťahu

10. sep 2023

Ahojte všetci 🙋🏼‍♀️
Chcela by som vedieť názor viacerých..
Kamarát mal 9r vzťah pred cca 6 rokmi sa rozišli a odvtedy len namotáva, strieda baby a každú jednu hádže do toho istého vreca on tu bývalú priateľku veľmi ľúbil a odvtedy povedal, že necítil nič ku žiadnej žene môže naozaj až takto chlap ochladnuť?

hendikep
10. sep 2023

u chlapov uplne bezne ked sa sklamu… poznam takych min. 2 co presne zazili sklamanie a zacalo to co popisujes 🤷🏼‍♀️ mam pocit ze muzi su niekedy este citlivejsie duse nez my zeny

ckocka
10. sep 2023

My máme lepšie vedieť než on či ochladol?

solange7
10. sep 2023

Tak bud rada, ze je to len kamarata nie niekto, komu si podlahla na jednu noc. To co robi je jeho vec. Ci ta mrzi, ze teba berie len ako kamosku?

viestta
10. sep 2023

Nemusel ochladnut, len si zvolil dost nestastny sposob ako sa vyhnut dalsiemu sklamaniu vo vztahu. Stastny mozno ani nie je.

pralinka25
10. sep 2023

hej stale sa s tym nevyrovnal. je to faza u niekoho nenastane vobec u niekoho ano ale trva chvilu a u niekoho nekonecne. mal by na svojom sklamani popracovat aj ked si on mozno ani nepripusta ze je to tym. ale zvalcuje ho to nakoniec. je nadstaveny tak ze uz take sklamanie nechce nikdy zazit tak sa citovo neviaze a ked nie je citovo naviazany tak tie vztahy potom tak aj vyzeraju. dviha mu to ego bavi sa. kazdy sa so sklamanim vyrovnava po svojo a nie vzdy su to idealne sposoby. preco to trapi ale teba?

jamidea
10. sep 2023

Moja kamoska cakala, ze ju chlap poziada o ruku, no dal jej zbohom. Tak striedala a striedala, az nasla toho praveho. Podlamna to je uplne normalna reakcia, taktiez u chlapa

cimage
10. sep 2023

Robi to ako ochranu pred dalsim sklamanim. Boji sa zamilovat, tak radsej tu dotycnu posle k vode skor nez by nieco zacal citit. Len 9r je uz dost dlha doba na to aby sa dal dokopy.

siska53
10. sep 2023

Asi to sklamanie bolo prilis velke... Aj ked.. 6 rokov je uz dost dlha doba, aby sa s tym vyrovnal.. Mozno je typ, ktoreho to uz uplne zablokovalo a rozhodol sa nemat viac zlomene srdce... Kazdopadne je to jeho zivot, jeho vec..
Preco to ma takto by ti ale mal povedat on, ved ste kamarati.. Sice neviem, do akej miery blizki kamarati..

adam7122023
10. sep 2023

@autorka
Odpoveď na otázku: Samozrejme, že môže.

akiana
10. sep 2023

Mojho muza najlepsi kamarat momentalne riesi nieco podobne, cca pred tristvrte rokom ukoncil 7-rocny vztah a odvtedy ma tusim tretiu frajerku, z coho dve mal paralelne. Muzi casto volia takyto sposob prekonania emocnej nestability a rany do sebavedomia po skonceni vazneho vztahu, aj ked 6 rokov je podla mna dost dlho na to, aby sa ukludnil. Pre toto som v minulosti mala take pravidlo, ze nerandim so ziadnym, co nie je single minimalne 10 mesiacov, lebo muzi idu zosaliet po rozchode, a schyta to vacsinou ta nova.

vanilkovazmrzka
10. sep 2023

No asi to prenho musela byt velka trauma, ktoru doteraz nespracoval, a toto je sposob, akym sa vyhyba bolesti. Plus si myslim, ze je hlboko nestastny az depresivny, ak sa takto sprava, poznala som velmi podobne sa spravajuceho muza. A on to tak aj otvorene hovoril… navonok velmi zabavny, vzdy dobre naladeny, kazdu chvilu nova znamost, ale v skutocnosti bud v depresii alebo na antidepresivach. Plus same zurky, alkohol, drogy, sex, vsetko proste.

hopamato
10. sep 2023

Ja to mám rovnaké, takže úplne tomu rozumiem. Neboj, keď nájde tú pravú, ktorá mu bude vyhovovať, tak sa znormalizuje. S týmito si užíva, keď sa nechajú namotať, tak ich problém.
Cítom nerozkážeš a chémii tiež nie.