Zaľúbili ste sa do niekoho len po dlhšom čase?

29. aug 2023

Je podľa vás možné niekoho poznať, vážiť si aký je ale zaľúbiť sa len časom? Je tu niekto, kto zažil vážny vzťah tak, že spoznal človeka ku ktorému nič necítil, ale časom sa do neho zaľúbil pre to aký je to človek a čo je schopný všetko pre vás urobiť? Príťažlivosť tam je, ale nie je to láska a to si na vzťah s budúcnosťou predstaviť neviem, ak je láska len z jednej strany.

vkatush
29. aug 2023

Každý vzťah, ktorý vznikne z priateľstva.
S manželom sme sa poznali rok ako kamoši, ani jeden nič neriešil, až po roku sme obaja nejak prišli na to, že aha, tam niečo bude...

Ja si ani neviem predstaviť ísť do vzťahu, že sa poznáme pár dní, týždňov a šups. Pre mňa bolo vždy priateľstvo základ, na ktorom môžem budovať.

angela85
29. aug 2023

Ja sa priznám,že môj už teraz manzel, má na prvý pohľad vôbec nepritahoval. Ale on ma veľmi chcel a čím viac som ho spoznávala tým viac som ho milovala. A teraz nepoznám príťažlivejšieho muža ako on 😍. Je to už 15 rokov čo sme spolu. Ale zo začiatku som mala zmiešané pocity.

lindous
29. aug 2023

Poznali sme sa cca rok a pol pred tým, než sme zistili ako veľmi si rozumieme a že tam je vlastne aj príťažlivosť a začali sme randiť... budeme spolu 5 rokov... ale musí to prísť asi samé, prirodzene... byť ísť do vzťahu s tým, že však raz sa zamilujem alebo byť v niekoho blízkosti s tým, že čakám a dufam, že sa on zamiluje by som určite byť nechcela lebo stať sa to síce môže, ale aj nemusí..

lucia13022023
29. aug 2023

Jasne! 🙂 s mužom sme sa spoznali náhodou, občas sme sa bavili až sa z nás stali najlepší kamaráti.. On bol pri mne keď som revala za rozchod, ja pri ňom keď bol on po rozchode atď.. Celý náš vzťah sa vyvíjal pomaly, nepáčil sa mi hneď, čiže tam nebola tá nervozita ako to býva.. Zrazu to prišlo.. Také steklenie v bruchu keď sme sa mali vidieť. Trvalo asi rok kým to prerástlo do zalubenosti.. A už máme pol ročného syna a sme spolu 5 rokov pomaly 😁

mikadooo
29. aug 2023

Ja som to brala ako letný flirt. On nie. Už sme 20r. spolu. Takže áno, je to možné.

simona20201309
29. aug 2023

Ak si myslíš ze láska na prvý pohľad je ta skutočná tak si na omyle. Práve skutočná láska sa buduje rokmi a je zo dňa na deň silnejšia.
To prvotné zaľúbenie sa nie je láska, ale poblaznenie, ktoré skôr či neskôr vyprchá

h2
29. aug 2023

Jasné. Ja som môjho muža poznala 11 rokov, kým sme sa dali dokopy. Pravdupovediac, nepamätám si už, aký som z neho mala úplne prvý dojem, lebo to bolo pred 30 rokmi. Boli sme veľmi dlho len kolegovia, neskôr kamaráti, každý z nás mal iný vzťah. Keby mi niekto povedal, že on bude moja životná láska, tak by som neverila ani na sekundu. 😁

buberova
29. aug 2023

Jasné, my po 2 rokoch kamarátstva

matkahelka
29. aug 2023

my sme boli spoluziaci zo ZS, co sa nikdy extra nemali radi. po dlhych rokoch nahodne stretnutie skoncilo tym, ze sme spolu skoro pol roka spavali. potom z toho bola laska a vztah.aktualne sme takmer 16 r manzelia. keby mi niekto pred rokmi povedal, ze on bude moj muz, otec mojich deti, ze s nim budem taka stastna- poklopem mu na celo a vysmejem ho.

mariasef71
29. aug 2023

Poznali sme sa prakticky od mala,sme s jednej dediny.Nevídali sme sa často,ani mi nebol sympatický.Až jedného dňa sme sa stretli na grilovačke a tam to medzi nami zaistilo a už sme 25rokov manželia.

marca12
29. aug 2023

U mna kazdy vztah zacal sympatiami a laska prisla neskor. Neviem sa zalubit na prvy pohlad. Ak ta ten clovek pritahuje,laska moze prist neskor

rebrambora
30. aug 2023

Ja som mala 3 vztahy vyvinute z priatelstva. Za mna nie. Myslela som si, ze sa neviem zalubit, musela som cakat 27 rokov 😀 moj prvy vztah, kt sa zacal iskrou a nie kamaratstvom. Na neporovnanie. Ja som ale clovek, pre kt je fyzicky dotyk velmi dolezity.