Asi nebudeme mať nikdy sex

12. jún 2020

Ahojte píšem anonymne nakoľko toto je dosť zahanbujúce aj pre mňa... Ale k veci po rozchode som sa stretla s mužom ktorý sa ku mne choval tak nádherne nikdy sa ku mne tak muž nechoval a nikto ma nikdy tak nechcel asi ako on... 5 mesiacov mi hovoril to ako ma v posteli chce roztrhať ako mi nedá pokoj ako mi urobí hento tamto no ale prišlo iste k istému... Predvčerom sme šli na hotel a ja som proste utiekla preč nezvládla som to najprv sa urobil iba keď som sa ho dotkla to som prekusla ale po hodine a pol som chcela proste som ho všelijak zvádzala ale nemu nešiel ani sa postaviť hodinu ma dával z miesta na miesto potom mi zakril hlavu pretože nechce aby som sa pozerala na to že ma malý penis proste úplná hanba cítim sa ja trápne... Potom keď som odchádzala mi vraví že ma stres a neviem čo tak sa pýtam ci není panic že mi to môže povedať že neni len sa hanbí lebo ma malý penis no proste neviem čo už mám robiť ja ho chcem aj ľúbim ale toto keď bude robiť stále veď to je choré

domiinikka
12. jún 2020

Ahoj prosím ťa koľko má rokov ten človek ? To ste sa spoznali na zoznamke ?

meluela
12. jún 2020

no bud mu pomozes tie pocity prekonat (ale bude to ai fakt dost hlboky problem), alebo ak sa na to necitis tak asi nic. ale asi sa doat trapi chudak

autor
12. jún 2020

@domiinikka má 27 a nie nie cez kamarata

autor
12. jún 2020

@meluela ja som sa včera snažila veď som mu aj povedala keď ti to vadí tak zakrijem si oči aj som si zakrila bozkávala ho tulila že je to v pohode mne to nevadí

meluela
12. jún 2020

no ale ze to asi bude na dlhsiu dobu snazenie .. mozno aj odborna pomoc by sa zisla

autor
12. jún 2020

@meluela ja mu mu pomôžem hocijako len teraz somnou ani moc nekomunikuje

katkati
12. jún 2020

A má ha naozaj extrémne malého? Možno ho nejaká pred tebou vysmiala - urazila.

jaskolka
12. jún 2020

To isté ako nado mnou v komentári sa chcem opýtať, skutočne tak extra "malý" je? Lebo to vyzerá na dáky problém v jeho hlave, keď ti povie, že nechce, aby si sa pozerala na jeho malý penis. Alebo je skutočne možné, že ma dáky problém, o akom ti nechce povedať, tak to zvalil na toto. Len s nim o tom môžeš diskutovať, tu asi len hádať možme, čo je príčina.

masha185
12. jún 2020

Veľmi zakomplexovaný musí byť....taký človek potrebuje veľa chváliť...asi by som mu na tvojom mieste v tej chvíli čo sa udialo povedala nevadí, veď sex nie je len o penise a vagíne, sprav ma ústami ....a navigovala by som ho čo sa mi páči, nech pridá uberie ale nie komandovať len tak jemne ..myslím že keby videl že sa ti to páči zdvihne mu to sebavedomie a možno znova vzruší....len to chce proste veľa predstavivosti a trpezlivosti z tvojej strany...nepýtaj sa ho či je panic tým mu na sebavedomí nepridáš...jednoducho je to nový partner nepozná tvoje telo, čo máš rada tak mu dávaj náznaky a vysvetli mu že aj ty by si uvítala ak by ťa navigoval aby ste si navzájom mohli spraviť dobr 🙂 a akokoľvek (masážou, ústami, škrabkaním) je to na dlhé lakte ale ak s ním chceš pracovať nemožeš sa zameriavať len na samotný vnik pohlavných orgánov ....aj taká erotická masáž pri ktorej ho vábiš a slovami chváliš (aké má silné ruky a mužný chrbát atď) mu zdvihne sebavedomie ...no držím palce...ja by som na to nervy už teraz nemala ale ak ho ľúbiš tak to prekonáte

autor
12. jún 2020

@jaskolka
@katkati ako úprimne áno ma ale mne to neprekáža veď každý sme nejaký aj ja mam male prsia a tiež by sa mu to páčiť nemuselo

autor
12. jún 2020

@masha185 budem sa snažiť ďakujem za dobru radu 👍❤️

potomka
12. jún 2020

Vsak ked sa predtym spravil, tak potom je jasne, ze sa mu uz ani postavit nechcel...

kiwi3
12. jún 2020

pravdepodobne z toho mal velky stres, preto sa mu nedarilo. ale hlavu ti zakrYvat zase nemusel, to je nejake divne. ja by som to nesilila v najblizsom obdobi na tvojom mieste. uvidis ako bude.

dagmara17
12. jún 2020

Sebavedomia zrejme nemá na rozdávanie. Ty mu môžeš pomôcť len tak, že sa budeš otvorene s ním o tom zhovárať, aby vedel, že nemusí s tým mať problém.

lenuliatko84
12. jún 2020

Radšej teraz skoncit taky vztah.vies si predstavit sa s nim trapit cely zivot?

kiki68
12. jún 2020

To je bez perspektivy, ved sa choval ako decko. Dospely muz uz to vie zahrat trosku inak. Nech uz ma dole cokolvek.

masha185
12. jún 2020

@lenuliatko84 Prečo ? ak si ho naučí teraz na svoju vlnu keď je ešte neopracovaný, tak nemá dôvod sa neskôr trápiť..len nesmie byť ticho...ja som priateľovi pekne povedala čo ano čo nie ...a teraz mu nemusím nič hovoriť, vie presne čo mám rada...a to mal tiež pekné komplexy čo sa tej sexuálnej stránky týka...keďže som staršia a mám viac skúseností tak bol taký nesvoj,...teraz je on ten dominatný ale robí všetko čo mi na očiach vidí a nemusím ani ústa otvoriť ...chce to len trpezlivosť

simca06022011
12. jún 2020

Ja by som to ani nesilila, mozno este jeden pokus a dost, ak ti na nom tak velmi zalezi a nechces mat potom pocit, ze si ho odkopla kvoli somarinke. Je to stres a take neprirodzene s niekym sa len tak na prvykrat odtrepat do hotela, to sa da pochopit.. ked tak skus este raz, on je teraz zahanbeny. Treba sa s nim na rovinu rozpravat o tom je komplexe, s podporou ale nie minutu pred sexom :D To sa ta uplatnit pri ukazovani, co mame a nemame radi.

Ale mna ako zenu by jeho spravanie neskutocne urazilo, ako zakryt mi hlavu, lebo ho ma maleho? Ako fakt? A ked to povedal, tak si budem mysliet ze ho ma velkeho ak mi zakryje hlavu? Ako cele trapne... najlepsi sex je spontanny... nabuduce radsej chodte na vylet a veceru, chodte niekde prespat pokecajte s vinom a ked to pojde, tak to pojde samo...

renatka1985
12. jún 2020

prve milovanie je vzdy tak troska fail, ak na tom obom zalezi, nervozita sa prejavi. niekedy aj druhe, aj tretie.... a nakoniec z toho moze byt ten najlepsi sex na svete (viem o com pisem)

larisalarisa
12. jún 2020

Run run run

modrava
12. jún 2020

Zlý zaciatok. chlap s malým (sebavedomím), prvý sex, hotelová izba. Druhý pokus a v súkromí už môže dopadnút lepšie. Treti už bude zas o dačo lepší. Keby mali všetci chlapi s týmto problémom ostat na ocot, svet by dosiel o veľa dobrých milujúcich partnerov, manželov a otcov.

banderaska29
12. jún 2020

Ja ti poviem takto... nech ma za to ktokoľvek znesie pod čiernu zem. Dobrý sex s milovaným partnerom je absolútne dôležitá súčasť vzťahu. Dobrý sex znamená, že ste jeden voči druhému otvorení, úprimní, oddaní. To, že sa to stalo pri prvom sexe ešte neznamená koniec sveta. To, že ho má malý Ti ale možno teraz nevadí, no po čase v tom môžeš nájsť sakra problém. Ja ti poviem otvorene, ak už teraz má takéto prejavy, v budúcnosti tu možno z tvojej strany pribudne opäť diskusia, ako máš doma zamindrákovaného chlapa, s ktorým máte zlý sex, dieťa na krku a budeš sa zbytočne trápiť. Tomu sa ale ešte môžeš vyhnúť ! a ja Ti to aj odporúčam..

banderaska29
12. jún 2020

@modrava aj my sme s mojim mužom mali prvý sex na hoteli, v rámci výletu. Nič lepšie som nezažila 🙂 takže v tom problém netkvie 🙂

modrava
12. jún 2020

@banderaska29 neviem, ja tiez nemam zlu skusenost :D .. len ta kombinacia co pise autorka mi prisla uplne zla. teda ak ma chlap ten problem co ma.

renatka1985
12. jún 2020

@modrava 100% suhlas

srandujete
12. jún 2020

ja si myslim, ze ma skor problem s predcasnou ejakulaciou ako s velkostou penisu .. . a na to su prostriedky ako styk predlzovat. .. 😒

dkethe
12. jún 2020

Daj si pokoj s takym. Co si spasitelka sveta? Za prve ak ho ma fakt maly, s takym nechces prezit cely zivot. Za druhe ak ma kompkexy, ty mu ich nevyliecis len ta bude tahat dole, a svoj pocit ze je kanec si bude polahky dokazovat pri milenkach.

katkati
12. jún 2020

Ja by som s takým nemohla dlhodobo. Ráz som s takým začínala, ale mala som pocit, že sa milujem s malým chlapcom, Nemohla som. Ale nevysmievala som sa mu, ani som mu nič nepovedala, len som vedela, že to fungovať nebude, tak som to ukončila, aj keď sa ešte potom veľmi snažil, aby sme boli spolu. Ale sú aj ženy, ktoré s tým problém možno nemajú, tak odpísaný nie je : slight_smile:

hopsadobrandejsa
12. jún 2020

Kazdy sme dostali do vienka cosi ine a nie kazdy muz je obdareny nadpriemernym prirodzenim. Vacsie prirodzenie neznamena automaticky lepsi sexualny zazitok. Co sa tyka velkosti penisov, muzi ich maju vacsie nez nam najblizsie druhy cicavcov. Realne, tvoj priatel ma vacsi penis nez Gorilla v dzungli ak by ho tento fakt upokojil.

Preco ma z toho taketo problemy je tazke povedat. Mozno ma zlu skusenost z minulosti pretoze mu nejaka nadrzana nymfa ktora ma medzi nohami Gotthardsky tunel povedala, ze ho ma prilis maleho co vobec nemusi suvisiet s realitou.

Kazdy clovek ma nejake nedostatky, to vsak neznamena, ze je potrebne na nich upriamovat pozornost. Ja som minule videl nadherne dievca ktore sa mi normalne zavrtalo do mysle a mala napr mala poprsie. Vobec ma tento fakt netrapil pretoze aj napriek tomu ma neskutocne pritahovala.

Tvoj priatel ma problemy s ktorymi sa musi vyrovnat on sam. Nie som si isty ci je to clovek pripraveny na vztah. Clovek musi najprv mat sam seba rad takeho aky je a az potom si hladat partnera s ktorym bude stastny.

Podla mna je to velmi zvlastne aby ti muz rozpraval co vsetko s tebou urobi v spalni a potom vystroji taketo fiasko. Radsej neprehanat a nechat sa milo prekvapit nez naslubovat hory doly a potom zene tvrdit aby sa otocila pretoze ma komplexy z maleho prirodzenia.

Ja by som po takomto fiasku uplne odrezal kontakt s konkretnou zenou. Chalan si vystrojil obrovsku hanbu a moze si za to sam.

lenuliatko84
12. jún 2020

@masha185 tak s malym saskom vela muziky nezazije,to sa zmenit neda.a 27 rocny muz zasa az tak formujuci uz nie je