Je manželstvo rozhodnutie za každú cenu?

jsbb
22. okt 2022

Je manželstvo rozhodnutie za každú cenu?
Je manželstvo pre ženu rozhodnutie byt vydatá za každú cenu? Môj bývalý priateľ, je ženatý, má 2 deti, a dáva mi navrhy na sex, jeho žena sa tvári, že sa nič nedeje. Môj známy sa oženil, dáva mi navrhy na sex a jeho žena sa tvári, že sa nič nedeje. Sesternicu podvádzal manžel a nedavno sa vzali, maju dieťa, a tvári sa, že sa nič nedeje. Ďalší ženatí muzi mi tiež dávajú návrhy na sex a ich ženy sa tvária, že nič sa nedeje. Sa mi nechce veriť, že tie ženy sú také sprosté a sa tvária, že je všetko ok. Alebo iba zatvárajú oči pred realitou. Ja mam 37 rokov, som slobodná a bezdetna z dôvodu, že nechcem byť ako ich manželky a tváriť sa, že sa nič nedeje. Je manželstvo o tom, že žena je ochotná akceptovat neveru a tvári sa, že nič sa nedeje, inac by bola navždy sama a bez detí?

seli970
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
22. okt 2022

no ty si taka ziadana .. nechce sa mi az tomu verit . kazdopadne xy podvadza a xy je vernych a tooolko ich ani nepoznas ... a nie kazda zena to hned vie a akceptuje..

dskjhfdlkdjhl
22. okt 2022

@jsbb Na Tvojom mieste by som sa skor zamyslela, ze preco Ti vsetci davaju navrh na sex😉

seli970
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
22. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl lebo normalny chlap od nej nic ine nedostane :-d

0silvia0
22. okt 2022

@jsbb z tvojho prispevku ide cudna frustracia.
Tolko pozornosti od zenacov, zaujimave. Na tvojom mieste by som neriesila cudzie vztahy, zamerala by som sa na vlastnu spokojnost.

iv007
22. okt 2022

Ty musis byt riadna sexica ze mas tolko navrhov😀 Ja som aktualne nezadana a teda nikto mi priame navrhy na sex nedava (max.pozvanie na kavu) a nemyslim si, ze som obluda.Mozno je to vyzarovanim, ze jednoducho nepreferujem take povrchne fyzicke vztahy

cyberk
22. okt 2022

Asi je im ta luto a si moc lahka korist, tak ti jednoduchsi vyuziju prilezitost 🤗 vo velmi divnej komunite zijes ked vidis len taketo smutne manzelstva…

jsbb
autor
22. okt 2022

To neviem prečo mi dávajú také návrhy. Ja osobne mužmi pohrdam, odkedy poznám realitu života, nechcem sa nikdy vydať ani mat deti, lebo takého chlapa by som nezniesla. Ja s tými mužmi nechcem nič riešiť, ale oni by chceli.

viestta
22. okt 2022

Ty musíš byť super atraktívna korisť, keď sa o teba zenaci idú potrhat. 🤩Kto vie prečo sa žiaden nezadany nezaujíma. Asi by bolo vhodnejšie riešiť seba ako partnerky tvojich "napadnikov"

lindous
22. okt 2022

Ako vyzerajú také návrhy na sex ? Stretávaš ich na zoznamke alebo sú to tvoji známi a len tak s aťa spýtajú či si neužijete ? A robia to pred ich ženami, keď vieš že oni nič na to ? Nevysvetľuješ si len niečo zle ? ...k téme ... určite sú ženy, ktoré budú radšej trpieť akoby sa rozviedli a môžu na to mať rôzne dôvody - nevedia si predstaviť finančne sa osamostatniť, záleží im na tom čo povie okolie, myslia si že pre deti je lepšie, keď sa hrajú na usporiadanú rodinku ... ale určite sa to nedá zovšeobecniť ....

jsbb
autor
22. okt 2022

Práveže ja ľahká korisť nie som. Ľahká korisť boli ich manželky, nakoľko ich podvádzali už počas chodenia a aj tak si ich vzali za mužova tvária sa, že sa nič nedeje.

viestta
22. okt 2022

@jsbb vieš čo je cudne? Ze máš tak dokonaly prehľad o manželstvách z okolia.

dskjhfdlkdjhl
22. okt 2022

@syslik81 alebo normalny chlap o nu ani nezavadi😉

jsbb
autor
22. okt 2022

Tie návrhy sú od mužov s ktorými som voľakedy chodila, čiže od bývalých priateľov, alebo od mužov zo zoznamky. A sú to priame návrhy na sex. Od nich mi to bolo vysvetlene tak, ze keď môžu, chceli by využiť príležitosť. Co sa týka ich zien, tak by mi stačilo odfotit správy a poslať im to napríklad cez FB. Napriek tomu mi tie návrhy dávajú. A ich ženy sa tvária, že nič sa nedeje.

barborachors
22. okt 2022

🍿super.. výživná téma

jsbb
autor
22. okt 2022

Zaujímajú sa o mňa aj nezadani muzi, ale ja tu riešim, či je pre ženy status byt vydatá s deťmi natoľko dôležitý, že zatvárajú oči pre realitou. Neriešim tu, kto sa o mňa zaujíma.

lindous
22. okt 2022

@jsbb tak v tom prípade - teda, že tie ženy nepoznáš, nevieš ako to majú doma - si myslím, že v tomto prípade často tie ženy naozaj nevedia, že sa niečo deje ...

0silvia0
22. okt 2022

@jsbb a ty chces dokazat sebe aj nam, ze kazda vydata zatvara oci pred neverami svojho muza len preto, aby bola vydata? Ze to je to jedine, co zeny chcu a to byt vydata za kazdu cenu s hocijakym chmulom?
Neviem ako to maju ine zeny, pre mna status byt vydata nie je na prvom mieste. Ale vydata som, ale nie za slintaveho hnupa akych opisujes.

syslik81
22. okt 2022

@jsbb a ked nebudu vydate znamnea ti ze ich podvadzat nebudu? keby kazdy zmyslal ako ty ludstvo by vyhynulo kedze by ziadna nerodila aby ju nahodou nik nepodviedol ....

viestta
22. okt 2022

@jsbb kvalita manželiek zodpovedá kvalite ich manželov, teda kvalite tvojich "napadnikov". Čiže ty si vytváras mienku o kvalite a hodnotách všetkých manželiek podľa vzorky prináležiacej k vzorke mizernych partnerov. Celé zle.

oli18
22. okt 2022

Určite preháňaš, že ich manželky to vedia a je im to jedno. Nemyslím si, že by niektorá vedela, že jej manžel ti dáva návrhy. Veď tie manželky od mužov zo zoznamky nepoznáš a pochybujem, že poznáš manželky tvojich bývalých. Ak by si aj niektorú poznala, neverím, že dotyčný ti robí sexuálne návrhy pred vlastnou manželkou. 🙉

zuzi0911
22. okt 2022

Mne to príde skôr tak ,že buď nemáš s kým,alebo ta ešte nik nepožiadal o ruku tak radšej sa ukludnujes tým,že byt vydatá je chudera...
Mam v okolí, v podstate všetci moji známi a kamaráti susedia,ale teda s týmto sá nestretavam...

spadnutaslivka
22. okt 2022

táto téma je očividne dobrý matroš, keď sa oplatí zakladať tu podobné témy znova a znova pomaly každý deň. To, že ti chlap povie, že chce s tebou sex, neznamená, že by ozaj hneď šiel, keby si privolila. Mnohí majú našťastie len plnú hubu kecov. Sex je proste téma, ktorá ľudí spája, všetci s ním majú skúsenosti alebo by chceli mať a preto je stále o čom kecať, fantazírovať, žartovať.

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
22. okt 2022

Prepáč, autorka, nechcem sa ťa dotknúť, ale nechce sa mi nejako veriť, že v tvojich 37 rokoch z každej strany dostávaš priame návrhy na sex od samých ženatých chlapov, pričom každého jedného manželka o tom vie a nerieši to.
A odpoveď na tvoju otázku, či je pre ženy tak strašne dôležité byť vydatá, ti dať neviem, lebo vydatá nie som a ani byť nechcem.

derdia
22. okt 2022

@jsbb zaujimave ja som sa s takym navrhom nestretla..
Podla mna len koketne zeny dostanu navrh na sex alebo nieco podobne. Slusne zeny, ktore vyjadruju postoj "ani to neskusaj" a spravaju sa slusne, a hlavne nespliechaju do vetra dvojzmyselne narazky, urcite ziadny navrh nedostanu.... Tie ostatne ano!

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
22. okt 2022

@spadnutaslivka zjavne sa s ňou nedá baviť o teórii relativity ani o NHL, tak sa debata vedie len o téme, kde to nebude monolog

lalenka33
22. okt 2022

Máš profil na only fans a podobných stránkach, že dostávaš len ponuky na sex? Tí chlapi ti dávajú ponuky pred svojimi ženami, že si si taká istá, že tie ženy o tom vedia a neriešia? Pokiaľ si známa tým, že nechceš vzťah len sex (predpokladám, že nežiješ v celibáte) , tak sa nečuduj, že dostávaš len takéto ponuky.

derdia
22. okt 2022

@jsbb ak zena nema s muzom to najlodstatnejsie teda VZTAH tak nema nic... A ver tomu, ze mnohe maju sice manzela, otca deti ale vztah ziadny.

jsbb
autor
22. okt 2022

Samozrejme, že priamo pred manželkou mi tie návrhy nedávajú, robia to poza chrbát, ešte mi aj dajú vedieť, kedy im nemám písať, keď je manželka doma, pritom ja s nimi nič neriešim. Ale tie ich manželky sú na FB, čiže stačilo by im preposlať, co mi ich muzi píšu. A nie je to so žartu, sú to návrhy na sex, debaty o polohách a o tom, kedy si už užijeme. Ja na to reagujem tak, ze so ženatým si neužívam. Odkiaľ berú odvahu, že to nepošlem ich zenam... Myslím si, že ich ženy to musia vedieť, lebo sa mi nezdá, že by boli také sprosté...