Je to nevera?

30. jan 2023

Potrebujeme radu. Už 3 roky udržujem kontakt s jedným mužom. Je to o niečo silnejšie ako len kamarátstvo. Píšeme si denne, stretli sme sa len 2krat. Obaja sme z iného konca republiky. Sex som s ním nemala, takže som reálne manžela nepodviedla. Berie sa takýto kontakt tiež ako nevera? 🤷‍♀️🤦‍♀️ Keď si každý deň buď píšeme, alebo si občas zavoláme .... Ja si už popravde neviem predstaviť po takom čase, že by sme už neboli v kontakte. On má tiež vzťah, často mi hovorí že ma má rád a záleží mu na mne. Kamoška ma zneistila že toto je ako nevera, preto sa pýtam čo si o tom myslíte...

thereisabear
30. jan 2023

Pre mňa áno.

babovka2321
30. jan 2023

Skus sa opytat manzela, co si o tom mysli.

miimss
30. jan 2023

Ak by to bolo opačne a tvoj muž by udržiaval takýto kontakt ako by si to brala???? A máš odpoveď...

lindous
30. jan 2023

Predstav si, že by mal takýto vzťah s niekým manžel, ako by si to brala ? Pre mňa osobne je dlhodobá emocionálna nevera (keďže píšeš, že to je silnejšie ako kamarátstvo) možno horšia ako jeden fyzický skrat...

doriiis
30. jan 2023

Nevera nezačína v posteli,ale v hlave.Skus nad tým porozmyslat

modraslamka
30. jan 2023

- je to divne, mas muza, preco by si mala udrziavat kontakt s inym muzom?
- ja by som to za neveru pokladala.

luccija
30. jan 2023

Ak by ste boli bližšie ver, že k tomu sexu a stretkam príde.

toskanka
30. jan 2023

Áno, dá sa to brať ako vzťah, kontakt na dennej báze a vyjadrovanie pocitov, do toho stretnutia.

autor
30. jan 2023

Neviem už je to možno aj zo zvyku 🤷‍♀️ začalo to tým, že sme s mužom mali zlé obdobie, no to prehrmelo. A tak nejak sme proste komunikovali ďalej.... A už prešli 3 roky ani neviem ako. No ja už s ním nedokážem len tak prestať komunikovať

syslik81
30. jan 2023

nieje to nevera- pokial sa nebavite o spolocnom sexe... je to len dobry kamarat .. otazkou skor je ako by si to ty brala keby mal rovnaku kamaratku aj muz ...

teleskop
30. jan 2023

keby to robilo tvoj manzel je to nevera?

moonlight1210
30. jan 2023

Celkom ma prekvapuje tvoja dovera v kamosku. S takymito vecami sa na doveru nehra. Ani s najblizsimi kamosmi.
Cim menej ludi o tom vie, tym mensia sanca, ze zacne tato info o tebe a tajomnom neznamom verejne kolovat. Doplnena o vsetky tie JPP pikosky.

Aj keby to bolo v skutocnosti sebenevinnejsie.

Ak uz chces, aby sa o tom vedelo, resp. to bolo verejne a vedela si obhajit nevinnost toho, tak zacni od manzela. A zacni teraz. Necakaj na moment, ked to budes musiet az dodatocne vysvetlovat v motanici vsetkych podozreni, hnevu, vycitiek, obvineni a hadok.

marikaan
30. jan 2023

Správne sa to volá mikropodvádzanie vyhladaj si to na nete.

tahomi
30. jan 2023

Vie o tom tvoj manzel? Ak nie, preco mu to tajis, ak to povazujes za normalne?

ropucha6
30. jan 2023

Vie o non manzel, resp mas potrebu ho tajit? Ak ano, tak asi je to problem. Nevadilo by ti, kebyze ma manzel takuto kamosku?

maris5
30. jan 2023

Pokial v spravach nepisete o spolocnom sexe a ani nahodou nemas pocit, ze by si chcela nieco viac, beriem to ako kamaratstvo.

dianka555
30. jan 2023

Áno je to nevera aj keď zatiaľ ešte nie fyzická ale duševná už áno, sama si napísala že je to niečo viac ako kamarátstvo. Keby ti navrhol vzťah šla by si to toho a odpustila manžela? Kríza sa vyskytne v každom vzťahu a hneď hľadám útechu inde. A aby by to bolo férové nájdi aj manželovi takú kamarátku ako máš ty kamaráta.

hipuska
30. jan 2023

Odpovedz si sama.
Ak zazijes niečo nečakané o čo máš potrebu sa podeliť napr.zvysenie platu, úspech dieťaťa v škole resp. naopak, máš dajaky problém a potrebuješ ho s niekým preriesit...píses najskôr manželovi alebo kamošovi? Alebo komu máš nutkanie sa prvému zdôveriť?

Ďalšia otázka: časovo, s kým trvavis viacej času? Pisanim alebo realne s muzom?

Ďalšia otázka: píšeš tajne, alebo mu napises kľudne, keď tvoj muž sedí vedľa teba a pozeráte spolu TV?

sindla
30. jan 2023

Daj to prečítať manželovi a nech ti sám odpovie. Zistiť toto o svojom priateľovi, že by mi toto robil poza chrbát, tak by už bol bývalý priateľ.

dianka555
30. jan 2023

@sindla to by mohla spraviť, nech chlap vie na čom je.

andreatytler
30. jan 2023

Akmas potrebu to tajit pred manzelom tak je jasne ze to je nevera.

nnnuuunnn
30. jan 2023

No keď potrebuješ počúvať od iného chlapa, že Ťa má rád, tak ťa ten tvoj doma neuspokojuje.

panelacikova
30. jan 2023

nie je to nevera, ale myslím, že tvojho muža by takéto zistenie poriadne nasralo... mňa by teda hej, keby mi toto 3 roky robil manžel.... už by som oňho nestála.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
30. jan 2023

A manžel čo na to?

jaskolka
30. jan 2023

Aj virtuálna nevera je nevera. Keby to bolo, že si napíšte 2x do roka na Vianoce a narodeniny, tak ok, je to debata s kamošom.
Ale keď je to denný kontakt,radšej sa budeš baviť s nim, ako s manželom a v podstate si už na to namotana (závislá), že si nevieš predstaviť skončiť to a nebyť v kontakte, tak to už je podľa mňa jednoznačne nevera. Pretože keby máš príležitosť,a stretnete sa aj osobne, tak kľudne by to zašlo aj ďalej.
Tebe by sa páčilo, keby mal muž takú virtuálnu kamarátku, s ako by si denne písal o všetkom možnom? Asi nie.... Takže nerob druhému to, čo nechceš, aby robili tebe

zorkahorka
30. jan 2023

A o com si pisete? Nieco intímne?

raiper34
31. jan 2023

Pre mňa nevera a horšia ako jednorazová... Dôležité veci máš riešiť s manželom a nie s "kamarátom"...

ena1903
2. feb 2023

Tiez by som to brala ako neveru. Vytvorit si k niekomu vztah, hoci zatial platonicky (aj ked ktovie, ako by to bolo, keby ste byvali blizsie), je podla mna horsie ako jednorazove vrznutie bez citov. Takto mne blizkej osobe krachlo manzelstvo. Chlap si so slecnou pisal, potom sa parkrat stretol, vraj si vymenili len par pusiniek (comu verim), ale ten somar sa zamiloval! Jeho zena by mu mozno mohla odpustit jednorazovu fyzicku neveru, ale s takouto dlhodobou psychickou zit nemohla.

dianka555
2. feb 2023

@ena1903 možno chvíľu by to vydržala, mesiac dva ale potom už nie