Je toto nevera?

vikikiki_890
14. okt 2022

Ahojte žienky... Začala som chodiť s jedným mužom. Je veľmi úprimný pravdu povediac až moc a niektoré detaily by si mohol ušetriť. Na druhú stranu je veľmi dokonalý a starostlivý. Stále sa ma pýta ako sa cítim a ako sa mam ci niečo nepotrebujem. Povedal mi ze si nás vie predstaviť dlhodobo a ze dlho čakal na niekoho ako som ja. Máme dokonalo dlhé deeptalk-y. Všetko toto by bolo krásne dokiaľ s neho nevypadla jedna vec povedal mi ze keď sme sa prvý krát stretli a odvtedy si začali písať každý deň..(nase ďalšie stretnutie bolo až o dva týždne vtedy sme mali prvý krát sex).. Tak medzi týmto obdobím spal s jednou svojou kamarátkou na sex ktorú vtedy mal ale vraj to ukončil po našom spoločnom víkende kedy sme sa prvý krát milovali lebo začal mať ku mne silnejšie emócie a chcel byť férový aj sam voči sebe. Strašne ma to vzalo.. Písala som si sním každý deň počas tých 2 týždňov a stále myslím teraz ze kedy asi tak mal ten sex a podobne sracky. Viem ze sme spolu vtedy ešte nechodili ale kamoška mi povedala ze podla nej to je nevera. A ostala som taká. Mimo.. Na jednej strane si veľmi vážim ze mi to povedal ale nemusel... Urobila som scénu a on začal riešiť to ze teraz chcem zahodiť všetko to pekne co spolu budujeme kvôli niečomu co sa stalo vraj keď sme spolu ešte nechodili.. Nie nechodili ale riešili sme sa a vedel ze ma chce a ajtak šiel za inou.. Neviem čo si mám o tom myslieť potrebujem viac uhlov pohľadu. Na jednej strane o neho prísť nechcem na druhej ma to žerie...

bessie12
14. okt 2022

@vikikiki_890 nechodili ste vtedy spolu, tak naco robis zbytocne sceny ?? Ukoncil to, ked ste zacali byt oficialne spolu.

melanta
14. okt 2022

Čiže on s ňou spal ešte pred tým, než spal s tebou, ale už ste sa poznali a začali sa stretávať. Nevera to nie je, nemali ste vtedy ešte vzťah. Ale ani charakter to nie je, ja by som takého chlapa nechcela, ktorý začne so mnou flirtovať a randiť ale ešte sexuje s inou. O takého chlapa by som neváhala prísť, sama by som to hneď ukončila.

melanta
14. okt 2022

@bessie12 oficiálne? Akože kým spolu nespali, tak to nebolo oficiálne a teda popri randení s ňou je v poriadku, že spal s inou? Tak veru za mňa nie. Za mňa vzťah začína už randením a flirtovaním.

andrejka2424
14. okt 2022

Pre mňa by to bol dôvod aby som si na toho človeka urobila názor a nedôverovala mu. Aj keď s tebou nechodil. Ale fakt potrebuješ názor cudzích ľudí? Aj tak sa zariadiš podľa toho ako ti na ňom bude záležať...keď je človek zaľúbený, veľa vecí prehliada a kritik je až oveľa neskôr, keď zloží ružové okuliare.

bessie12
14. okt 2022

@melanta zo zaciatku sa len spoznavali. Flirtovanie pre mna nic neznamena. Flirtovat mozem s hocikym a pritom to nemusim mysliet vazne.

januska12323
14. okt 2022

Tak pánko sa do teba zaľúbil až keď sa s tebou vyspal? Asi si bola lepšia v posteli ako tá kamoška tak si necháva teba. Poslala by som ho do kelu. Načo ti to vôbec hovoril.

lienka.7
14. okt 2022

@vikikiki_890 presne ako pise
@melanta nevera ako taka to nebola, ale veľa to vypoveda o jeho charaktere ako takom

ankare
14. okt 2022

@vikikiki_890 somár, mal byť ticho. Na kieho Ti to kvackal na nos???

vikikiki_890
autor
14. okt 2022

@melanta ahoj nie oni mali vzťah typu friends with benefit.. Ja proti tomu niesom tiež som mala v mladosti takýchto kamarátov

melanta
14. okt 2022

@bessie12 flirtovanie áno, flirtovať môžem aj s chlapcami, ktorí mi nábytok dovezú. Ale ak už idem s niekým na rande, tak proste nesexujem s inými.

janewithane
14. okt 2022

Nevera to nie je. Ja z toho chapem, ze on vie mat nezavazny sex a s tebou to vtedy nic nemalo spoločné..

melanta
14. okt 2022

@vikikiki_890 ja som to pochopila. Za mňa je to bezcharakterný človek, ktorý sexoval s inou až pokým si mu nedala ty. Normálny chlap ak sa stretne s nejakou ženou a začne o ňu javiť záujem, nebude popri tom sexovať s inou.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mondolina
14. okt 2022

na jednej strane chápem, že to povedal, keby si sa to dozvedela neskôr, zas by bolo, že ti to zatajil.
takto má čistý stôl.

slovenka753
14. okt 2022

Zq mňa je divne ze ti to hovoril. Ale pre mňa to nevera nie je a nau by mi to neprekážalo. Keď začal byť váš vzťah záväzný tak to predtým ukončíl.

mpg
14. okt 2022

@vikikiki_890 Ja by som povedala, že je to akési rýchle, aj mať s ním sex, aj ešte to celé hodnotiť. Treba ho dlhšie pozorovať, či to naozaj skončil s tou predošlou. Lebo ak skončil natrvalo, tak to ani už nemusel spomínať.

bessie12
14. okt 2022

@melanta ale on si nebol isty ci to vyjde. A navyse mali len cisto sexualny vztah a ako vidis, autorka nema nic proti takemu vztahu, lebo sama mala takych kamaratov. Mne osobne by to bolo jedno s kym predo mnou moj partner sexoval kym sme sa dali dokopy. A to sme svojim sposobom "flirtovali" asi 2 roky. Ukoncil to ? Ukoncil, takze za mna su to zbytocne sceny.

azarijka
14. okt 2022

@vikikiki_890 presne tak, chces zahodit vsetko to pekne co je medzi vami a pravdepodobne aj moze byt kvoli neexistujecej nevere? 😱
Ja by som skor na jeho mieste rozmyslala, ci si vybral spravne ...

A ak ti tu niektore radia ze by to ukoncili, resp. ze to nevera je, tak sa ani necuduje ze pri takomto pohlade na veci je dnes tolko slobodnych zien, kotre si nevedia najst muza 🤷

wheel
14. okt 2022

V prvom rade ti to nemal rozpravat. V druhom rade sa na to vykasli, mozno na nom najdes xy dalsich chyb, ktore ti budu vadit a posles ho k vode aj tak.. Easy. Pokracuj vo vztahu a ber to tak, ze prave ti trosku naplnil tvoj pohar trpezlivosti , tak nech si da chalan pozor aby nepretiekol ;)

vikikiki_890
autor
14. okt 2022

@azarijka práveže to nechcem ukončiť ale keď som sa aj pýtala kamarátok tak všetky do mňa začali hustiť ze je debil a neviem co.. Na druhej strane si zakladám na úprimnosti takže som rada ze mi to aj povedal ale trochu ma to máta. Rozprávame sa naozaj o všetkom bez filtra.

iv007
14. okt 2022

Nevera to nebola ale naco ti to vesal na nos?🤦‍♀️ Jemu sa "ulavilo" a ty sa trapis a mas haluze v hlave ako prasi inu..cele zle zaciatok tohto "vztahu".Podla mna si natrafila na dalsieho nezavazneho chlapa len na sex ale nic vazne z toho nebude.On to este alibisticky schovava za akusi uprimnost aby si mu to vlastne ani nemohla vycitat..

bessie12
14. okt 2022

@vikikiki_890 a to je to v tom 😀 ked je chlap uprimny, tak je zle a ked klame, tak este horsie. Tu je pomaly kazdy chlap debil, klamar a neviem co este. Nevravim, ze si niektori take pomenovanie nezasluzia a to iste plati aj o zenach, ale ....
To je pekne, ze ste k sebe uprimni. Ja s priatelom tak isto. Vzdy si vsetko povieme.

wheel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nika11103
14. okt 2022

Tak išli ste na to dosť rýchlo , hneď po dvoch týždňoch sex . Tým ale nechcem povedať nič zle , len že asi on za taký krátky čas nepreruší všetky dosavadne kontakty a ak mal babu na sex tak ešte asi nebol do teba zamilovaný - naozaj krátka doba . Keby to bolo po dvoch mesiacoch , no , ale to tiež stále ešte nie … pokial to bolo iba o písaní vtedy ešte len z vaše strany , nie , nie je to nevera a nepokaz si kvôli tomu dobre vyzerajúci prospešný budúci vzťah . Držím palce ☀️

bessie12
14. okt 2022

@wheel keby si vedel co vsetko sme si my vsetko povedali ...😂

marzuz89
14. okt 2022

@vikikiki_890 neviem no, nevera ako taka to nie je. Ale ja by som dala ruky prec, sexuje ocividne kade tade, ma kamaratku na sex a s tebou spal hned, ako ta 2. krat v zivote videl. Kolko dam takto spoznal, ked nema potrebu viac spoznat, ale hned do postele? Mozno som staromodna, no ja potrebujem viac spoznavania, viac casu zoci-voci, lebo pisat si mozeme cokolvek, reakcie mozu byt premyslene, mozno by som mala kontrolku z tej dokonalosti a neustaleho pytania sa, ako ti moze pomoct, ako sa citis... Ale ja potrebujem cloveka spoznat hlbsie, dlhsie. Som v tomto ina a tak to aj inak vnimam.
Inak ako dlho ste spolu? Nejak mi nieco hovori, ze tie 3 tyzdne max 🤗

oli18
14. okt 2022

Povedal ti to preto, aby zistil, aka si. Ci ti to bude vadit, alebo nie. Ak nie, mozno si vas necha obe na striedacku dovtedy, kym jedna druhu neodhalite.

michu_
14. okt 2022

raz tu pisala jedna baba, ze ju na rande pozvali dvaja chlapi, ci si musi hned vyberat, ci ma ist len s jednym,ci ma im o tom hovorit.. reakcie tu boli zvacsa- randi si s kym chces, ved sa nejdete hned brat a nemusis nikomu nic hovorit. ved len randite. .takze asi tak..

bessie12
14. okt 2022

@michu_ na MK mas dvojaky meter. Sice nie vzdy, ale predsa vo vacsine pripadov ano

vikikiki_890
autor
14. okt 2022

@marzuz89 sme spolu 4 mesiace a odvtedy sme fakt ze každý deň spolu... 😫