Kamarátstvo s výhodami

marika289
13. apr 2023

Ahojte, už nejak dva mesiace sa stretávam s jedným chlapom. Mne sa už páčil od prvého momentu, no neviem či ja jemu, ale to je jedno... Stretli sme sa v jednom bare a po pár dňoch sme si začali písať, poznali sme sa trochu už predtým z videnia. Začali sme sa stretávať a on mi od začiatku hovoril, že on má rád samotu, že nechce riešiť vzťahy, len si sem tam užiť.. no mne to tak pri mne neprišlo, vždy bol pozorný, objal ma, neviem, asi som naivná. Chodili sme spolu von, párkrát som u neho prespala, no až tak sa o nič nesnažil, len raz, aj mi potom napísal. Mi to tak príde, že možno by aj chcel niečo viac, len neviem ako na to alebo si to len domýšľam. No chcela by som sa opýtať čo by ste na mojom mieste robili. Či mám čakať či sa u neho niečo nezlomí alebo ísť ďalej bez neho bez očakávania a veľkého sklamania. Mali ste to niekto podobne ? Ďakujem.

colsami
13. apr 2023

Ak povedal ze ma rad samotu a nechce riesit vztahy... Asi je hlupost cakat ze sa nieco zmeni, ak vie, co chce (a co nechce).
A presviedcat niekoho pol zivota o vztahu tiez asi nechces.

a_alexandra_a
13. apr 2023

Myslím, že sa vyjadril dosť jasne. Je to chlap, on nebude naznačovať, ak zmení názor, tak ti to povie, alebo niečo urobí, nebude chodiť okolo toho ako okolo horúcej kaše. Ty radšej nemal vysoké očakávania, ak ti raz povedal, že vzťah nechce, pracuj s touto info.

janetinka27
13. apr 2023

@marika289 ak sa on tebe zacina pacit, ukoncila by som to. lebo sa budes trapit.

pralinka25
13. apr 2023

ja by som hladala dalej niekoho vhodnejsieho

zmrzlinka2021
13. apr 2023

No na samom zaciatku ti povedal, ze mozes plnit funkciu rohozky... cize bud chces byt madrac alebo to radsej ukonci.

Ak hladas lasku, niekoho, kto ta bude mat skutocne rad, vyhybaj sa takym exotom - tí vidia len seba a svoje potreby.

kvetinka75
13. apr 2023

jasne ti povedal čo chce. To, že je pozorný, objíma ťa, neznamená že chce niečo viac. Asi len tie výhody a tie prejavy k tomu patria. Nenamýšľaj si nič. My ženy si niekedy domýšlame viac, ako je potrebné a potom sú z toho len problémy a trápime sa.

waggi
13. apr 2023

Záleží na tom, čo od tohto "vzťahu" ty vlastne očakávaš. Ak máš záujem o niečo vážnejšie, tak asi by som hľadala ďalej a príliš sa neupínala na tohto chlapíka🙂 Ten očividne vie, čo chce, ale vodenie sa za ručičky a spoločné bývanie to zrejme nebude🙂

lindous
13. apr 2023

Zrejme mu je s tebou príjemne, ale nechce záväzok, nevidí to s tebou do budúcnosti... Nehľadala by som tam niečo čo tam nie je, keď sa vyjadril jasne... Povedala by som mu, že si nemyslíš, že je vhodné sa naďalej stretávať, lebo nechceš byť zaseknutá niekde uprostred a aj by som to dodržala... Ak je tvoj pocit správny, rozhýbe sa, keď pôjde o to, že ťa stratí.. A keď nie, budeš mať jasno v tom na čom si a budeš sa môcť pohnúť ďalej

katies0410
13. apr 2023

@marika289 ja by som mu povedala,že mali by sme to ukončiť..lebo nechceš do toho spandut a potom sa trápiť. Že je ti snim dobre, ale keďže vieš že on nič viac nechce, nechces sa ty trápiť. Ale uvidíš ako zareaguje. Možno ťa nechá ísť a možno mu pár veci docvakne..

aliii3
13. apr 2023

Keď ti narovinu povedal, že má rád samotu, kľud, tak by som to nechala tak a nečakala zbytočne niečo viacej. Príde mi to také čakanie na godota a budeš len sklamaná ak to nepríde, asi by som zišla z kratšej cesty.

maialeo
13. apr 2023

@zmrzlinka2021 preco by mal byt niekto exot len preto, ze vidi svoje potreby? A ze ona chce vztah nie je zas jej potreba? Kazdy riesi to svoje, nema zmysel sa prisposobovat co chce ten druhy. Chlapik sa vyjadril jasne, ze ziadne zavazie na krku nechce. Mne to pride vcelku ferove jednanie z jeho strany.

zuzulka558
13. apr 2023

Aj ja poznám takého dlho bol kamarát,, vykrikoval bol by sprostý oženiť sa ženu si dat na krk, nikdy deti, nikdy bývať na panelák atď múdry,, teraz mi je manželom 10 rokov a dve deti a bývame v paneláku 🤣🤣🤣🤣 niekedy si kubom do neho rypnut a rehoce sa,, inak starostlivý život by za nás dal ♥️

barborachors
13. apr 2023

@marika289 ano mali a boli sme takto viaceré, kazdej po ruzicke na valentina, vylety a objatia, hotový romantický sen. Chlapík stihal vsetko a este aj na zoznamky chodil a stihal obiehavat privaty popri tom všetkom.
Ak chlap povie ze sa nechce viazať, tak sa nechce viazat. Ak chlap povie ze je zaľúbený, tak je zalubeny. Ak nepovie nic, nic v tom ďalšie ani nehladaj. To len my zeny si naivne myslíme, ze ak ti chlap dava romantické gesta, ze sa zalubil alebo co. Chlap nemusi byt bez emocna mašina, proste su aj taki ze aj pomojkat a tak a pritom s viacerými chrapu. Prave preto ti povedal, ze sa nechce viazat, aby mohol chrapat s inou/viacerými, ak bude /má príležitost, a ty sa mas prispôsobiť, alebo chod kadelahsie (prekladám chlapske uvazovanie). Ak ta bude chcieť naozaj, do vztahu, tak ti to oznámi zrozumiteľne a dohodnete sa na vztahu - kde mas ty ako jedna zena exkluzívne právo na sex len snim a naopak. Ak ti to neoznami per huba, tak si pod lahkymi romantickymi gestami nic radsej nevysvetluj, proste je mojkaci typ, co nevylucuje, ze si nechava otvorene vrátka pre iks dalsich, co mu daju.

evelyn246246
13. apr 2023

@marika289 povedal ti hned, ze sa nechce viazat ale prilezitostny pich mu nevadi ..

pralinka25
13. apr 2023

@zuzulka558 to je dobreeeee 👍

babulkomale
13. apr 2023

@zuzulka558 chudak, to dopadol 😃 presne ako nechcel.

pralinka25
13. apr 2023

@babulkomale vies ako to byva odriekaneho chleba sa najviac najes. inak ja som tiez hlasala ze sa nikdy nevydam a vzdy som si kladla otazku naco su komu az tri deti to je straaaaaaasne moc to by som ja nikdy nedala
hadaj co? vydata som 17 rokov a doma 3 deti. tretie sice nahodou ale je. ja by som si kludne mohla dat vytetovat na celo pamatnu vetu ktoru by som mohla mat aj na nahrobku "nikdy nehovor nikdy" kedykolvek to slovo pouzijem vo vete presne to sa mi casom podari alebo prihodi.

zuzulka558
13. apr 2023

@babulkomale ze stále mu to poviem keď niečo mudruje,, vzdy len ale prestaň to som bol sprostý vtedy 🤣🤣

marika289
autor
13. apr 2023

@zuzulka558 koľko ste sa len tak ťahali?

anita6666
13. apr 2023

@marika289 autorka,veď to jasne povedal,že má rád samotu, vyjadril sa jasne,za to má u mňa veľké plus. Ja som mala takúto známosť 10 rokov.

marika289
autor
13. apr 2023

@marika289 asi máte pravdu, že sa mám na to radšej vykašľať ako stále dúfať a domýšľať si, že jedného dňa to bude inak..

zuzulka558
13. apr 2023

@marika289 ja som sa mu snazila dobiť srdce cca 5 rokov potom som si našla frajera 3 roky to bolo ale bol blb bohatý a pred svadbou sa ukázal idiotom, potom sa tento hrdina nejak zobudil ze ma nechce stratiť cíti niečo viac 🤣🤣🤣 ja som z neho šalela ako som ho zbadala nie je z katalógu ale niečo mal v sebe a doteraz to tak cítim aj keď sme tak dlho spolu,,, možno som sa chcela vydať vtedy ze aj tak ma už nebude chcieť ale zobudil sa ♥️♥️♥️

foterlotor
13. apr 2023

@zmrzlinka2021 rohozky?? ved jej to jasne povedal o co ma zaujem, su zeny ktorym to vyhovuje. Aka rohozka? niektore ste tu riadne stihacky.

jsbb
13. apr 2023

@marika289 Ma záujem využívať ta na sex nezáväzné. Už je len otázne, či ty s tým súhlasíš.

simona1306
13. apr 2023

tak, jasne ti dal najavo ze nechce vztah .... teraz je uz len na tebe, ci si dokazes upratat v hlave, ze je to iba "kamarat s vyhodami", alebo by si chcela nieco viac.... Ja teda z mojej skusenosti ti poviem, ze ja som takto fungovala viac rokov, mala som jedneho kamarata, ktory bol naozaj mojim kamaratom ale aj som snim mala sex ked sme na to obaja mali chut .... vedeli sme ze spolu vztah mat nikdy nebudeme ale chemia medzi nami bola, cize nas spolocny sex uspokojil oboch ... ja teda nie som ziaden puritan, a sex je normalna ludska potreba , a pre mna bolo toto ovela lepsim riesenim ako sa vyspat s kade kym ... Samozrejme, ked jeden z nas mal pocit, ze sa mu crta vztah , kamaratmi sme ostali, a vyhody sme docasne stopli .... Ak vztah nevysiel, vratili sme sa tam, kde sme boli.... Posledny krat som to ukoncila ja... ale vtedy sme sa dohodli ukoncit aj nase priatelstvo, kedze som vtedy zacala zit s mojim uz teraz manzelom, a nezdalo sa mi to fer voci mojmu manzelovi udrziavat kontakt stym chlapom ... takze utried si to v hlave, hlavne si nic nedomyslaj .... ak mas pocit, ze tebe ide o nieco viac, radsej to ukonci, a uvidis ako sa zachova on ...

1gabriela13
13. apr 2023

@marika289 my sme tak s mužom začínali. Pol roka kamaráti s výhodami,vyjasnili sme ti to ale dopredu. Ja ani neviem ako,po pol roku u mňa žil 😂jemu sa nechce domov a ja že veď ostan čo už. Sme spolu 10 rokov,z toho 5 ročná dcéra 😅

marika289
autor
16. apr 2023

@1gabriela13 keď som mu povedala, že to chcem ukončiť.. tak zrazu začal písať každý deň, byť ešte milší .. mi to príde ako keby sa zamiloval, ale nechce mi to povedať a povedal mi, že dajme tomu čas a uvidíme.. čo si o tom myslíte ?

matkahelka
16. apr 2023

@marika289 my sme tak s muzom tiez zacinali. obaja po tazkych rozchodoch, stretli sme sa ako dvaja zufalci. ani ja, ani on sme vztah nechceli. spavali sme spolu cca pol roka, on z casu na cas tiez medzi recou utrusil, ze nech si davam pozor na city, lebo on vztah nechce. po pol roku ma zacal pozyvat na vecere, kavy, do divadla, na vikendovky do tatier. ja som nechcela, bol velmi neodbytny. tak raz dosiel s obrovskou kyticou kvetov ku mne a vyznal mi lasku. o mesiac oslavime 15 vyrocie sobasa.

mell27
16. apr 2023

@marika289 asi som staromódna, ale nerozumiem týmto vzťahom. Nebojíš sa pohlavných chorôb? Ja by som nechcela muža, ktorý už kadekoho povymetal... To sú dnes vzťahy ... Omg 🤦🤦