Koľko ste mali vzťahov?

27. mar 2024

Ahojte. Viem, ze kazdy ma na to iny nazor, a kazdy to ma v zivote inak, u kazdeho ine okolnosti, dovody. Proste ina zivotna cesta.
Moja otazka, kolko ste mali vztahov, a kolko sexualnych partnerov, a kedy ste zacali so sexom.
Ja mam 21, o panenstvo som prisla v 16tich, a mala som 4 partnerov. Z toho tri vztahy a jedna nie ze jednorazovka, len take parmesacne stretavanie sa.
Pre niekoho je to mozno vela, pre niekoho mozno malo. Ale o to nejde. Ide o to, ze co som mala vztahy, tak zo zaciatku celkom v pohode, ale casom ako sme sa postupne spoznavali, vzdy sa zistilo, ze asi nie sme urceni jeden pre druheho. A tak sa to vzdy skoncilo.
A ked to takto bude aj v buducnosti, ze spoznam niekoho, budeme spolu, a zase to nevyjde, a potom zase, o dalsich 5-10 rokov mozno budem mat za sebou 10-15 partnerov. Vela ludi ma odsudzujuci nazor, ked zena mala uz viac partnerov v sexe, ze je matrac atd atd. Ale nikto nema na cele napisane, ze on je ten pravy pre mna.
Asi niektori ludia maju naozaj stastie, ktori maju za cely zivot len jedneho partnera, ze sa hned natrafili na takeho.

terry658
27. mar 2024

Ono sa to dá aj tak, že sa s niekým spoznávaš dva -tri roky a nežiješ s ním sexuálne. Potom keď zistíš, že to nie je ten pravý tak sa rozídete a môžeš si nájsť iného. Nikto nepovedla, že s každým musíš sexuálne žiť.

minenkak
27. mar 2024

Spoznavaj,sexuj ďalej koľko chceš,je to len a len tvoja vec a keď príde ten pravý tak bude .Čo koho do tvojho zivota,nik ho nebude za teba žiť

mabenn
27. mar 2024

naco je dobra taka anketa? kazdy to ma inak a kazdy sa na to pozera inak...niekto stretne zivotneho partnera po 0skusenostiach, niekolko po desiatkach...16 sa mi ale zda celkom nizky vek na stratu panenstva...podstatne je, aby si sa ty ako matrac nevnimala a ked bude nejaky partner pre teba ten vhodny a "pravy", tak mu bude jedno s kolkymi si spala, pokial ty vies ako a preco...ak ho to bude nejak iritovat, tak asi ten vhodny nie je

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
salamistka
27. mar 2024

Ani ľudia s jedným partnerom v živote nemusia byť šťastní, to je taký pohľad z vonku, možno taký muž, ktorý si zobral za ženu svoju stredoškolskú lásku, si búcha hlavu o stenu, že prečo nevyskúšal aj iné vzťahy, aby vedel aspoň porovnať, alebo aby nemal pocit, že o niečo prišiel...

jana_eyre_2
27. mar 2024

Áno, je to o šťastí.. nikto nemusí vedieť koľko partnerov si reálne mala.. nie, nikto nemá na čele napísané že je ideálny a každý sa môže zmýliť a nie je to nič zle..

Ten kto má jedného, nech ma a je tak spokojný.. niekto iný to má zase inak a nikto nemá právo ho odsudzovať, tak to jednoducho je, len niektorí ľudia to odmietajú pochopiť.. že toto je každého súkromná vec..

deti95060810
27. mar 2024

autorka anonymne a my sa máme priznávať pre celým MK... 😀

h2
27. mar 2024

Záleží aj na tom, čo sa považuje za vzťah. Keď sa s niekým párkrát stretnem a počas toho zistím, že tento človek mi nevyhovuje a ukončíme to, je to vzťah? Nie je to vzťah?

svokrinjazykmonika
27. mar 2024

Ja som tiež začala v 16 (čo teraz mi príde neskutočne skoro s ľutujem to) a mala som iba dvoch. Prvého 6 rokov a druhý je môj manžel už 11 rokov či koľko 😅

mabenn
27. mar 2024

@h2 to je interakcia

sissy27
27. mar 2024

@terry658 neviem si predstaviť sa s niekým 2-3 roky stretávať bez sexu. Resp. viem - hovorím im kamaráti 😀 ale ak je medzi ľuďmi vzájomná fyzická a sexuálna príťažlivosť, tak z toho nebude len kamarátstvo a príde mi úplný nonsense dva roky po niekom túžiť a nedotknúť sa ho. No a ak tam s niekým tá príťažlivosť nie je za 2-3 roky spoznávania, tak ani nikdy nebude a nemôže z toho byť plnohodnotný vzťah. Alebo aj môže, len ten sex bude taký "aby bol, keď už to musí byť". Ale ak to obom vyhovuje, tak je to v poriadku.

Autorka: je to úplne nepodstatné kto kedy začal a koľko toho bolo. Hlavne to netreba s nikým zbytočne rozpitvávať a už vôbec nie každému partnerovi hovoriť detaily o tom, koľký v poradí je a koľko bodov má. Nechaj si to navždy pre seba a problém vyriešený.

terry658
27. mar 2024

@sissy27 ale veď nevravím, že tam nebude chémia. Môžu sa spolu bozkávať,objímať ale nemusia mať hneď sex.
To že dvaja nemajú spolu sex keď spolu chodia neznamená, že sa nepriťahujú.

reanda
27. mar 2024

prilis to rozoberas.. zi hlavne tak, aby ta to bavilo.. ty preco mas vztahy? pises, ze na zaciatku to vzdy bolo 'celkom v pohode' - to neznie moc nadsene.. ako keby mat vztah bola nejaka povinnost, ktoru musis splnit.. a ktoru si budes plnit aj nadalej a uz teraz mas strach, co bude, ked sa ti ju neporadi splnit na sto percent v dohladnej dobe.. mozno by ti pomohlo byt trochu narocnejsia a nejst do vztahu s niekym, s kym je to 'len v pohode', mozno iba preto, aby si niekoho mala.. potom sa ani nemusi pocet tvojich vztahov splhat do desiatok a bude vacsia sanca, ze ked uz nieco zacnes, tak to aj vydrzi

betulinka1
27. mar 2024

Nikomu nemusis hovorit svoje cislo ani partnerovi teraz ani partnerovi v budúcnosti. Naco by mu to bolo. Zvytocne riesis. Na 21 rokov je podla mna 4 dost ale je jasne, ze pri tomto čísle neostanes. Rozumný chlap sa zbytocne na cislo nepýta. Ja som sa muza nikdy nepytala kolko mal zien a ani ma to nezaujima a to sme spolu zacali, ked sme mali 38 rokov, Cize je mi jasne, ze nebol panic 🤣🤣🤣

stanulienkat
27. mar 2024

Ma 21 rokov dost.

zuzi_747
27. mar 2024

Tak ja mam 27, som vo vzťahu už 9 rokov, ale pred týmto vzťahom som mala ešte ako 17 ročná pár mesačný vzťah, bohužiaľ, mladosť hlúposť , s človekom, ktorý bol môj prvý partner. Neviem, či si môžem povedať, že mám šťastie, lebo aj to je vrtkavé, ale pre mňa vôbec nie je podstatné to, koľko mala žena sexuálnych partnerov, pokiaľ ich nestrieda často. Mam veľmi dobre kamarátky, ktoré maju za sebou viac vzťahov ako ja, pretože najskôr sa muž javil ako normálny a po roku si prestali rozumieť. Tiež si neviem predstaviť, že v ročnom vzťahu budeme na seba kukať a k ničomu nedôjde. Možno si skús sama v sebe ujasniť, čo sa ti na mužoch páči, čo nie, aké vlastnosti ti prekážajú aby si mala jasnejšie už možno po pár rande, či to bude na dlhodobejší vzťah alebo nie. Ak nebudeš mat pocit , že z toho niečo môže byť a že ti chalan sedí, tak nemusí k ničomu dôjsť a nič nebudeš ľutovať. 🙂

rorino
27. mar 2024

Ešte nie si vyzretá a asi ani partneri neboli,nešiel to si mladá máš čas.A možno by neuškodilo viac sa spoznať,kým skončíte pri sexe,ale zas ak ti to tak vyhovuje,proti gustu....

svetlonos
27. mar 2024

@terry658
V dnesnej dobe 3 roky vodenia za ručičky?? Ok, od 16 -18 este beriem.
A ti ja som bola za tvrďáčku, ze rok za ručičky pred 20 rokmi ale 3, oha.

brrunetkaa
27. mar 2024

Sexuj koľko a s kým sa ti kedy ráči a stráň sa ľudí čo ti počet sexuálnych partnerov niekedy budú vyhadzovať na oči 🙂 ja som mala 2 vážne vzťahy - jeden stále trvá a okrem toho ešte 3 sexuálnych partnerov. Jeden dlhodobý a dve jednorazovky. Či je to pre niekoho veľa či malo mi je úprimne jedno. Mám skoro 30. A ak náhodou zostanem opäť slobodná, tak sa určite neplánujem obmedzovať len preto, ze čo by na to môj budúci imaginárny muž povedal alebo nedajbože okolie 😀

jimi1985
27. mar 2024

Spoznavaj a zi ako to ty sama citis. Ja lutujem,ze som viac v mladosti nesexovala a neuzivala si. Mala som len 3 partnerov.

sissy27
27. mar 2024

@terry658 v dospelosti sa tri roky bozkavat pod branou a vodit za rucicky a po troch rokoch zistit, ze je partner nekompatibilny? Ako odtial - potial s tou zdrzanlivostou.

terry658
27. mar 2024

@svetlonos je úplne jedno aká je doba. Prosto ak nechcem byť dievča, ktoré má 15 sexuálnych partnerov tak pokojne aj 3 roky vodenia za ručičky. Veď predsa tu ide o to aby som seba nedávala len tak niekomu pre zábavu.

terry658
27. mar 2024

@sissy27 kompatibilita sa dá do veľkej miery naučiť,teda ak partner chce. Ak je chlap aj obdarený a učiť sa nechce čo z toho?
Tu ide o charakter muža a ten žena nezistí tak, že s ním vhupsne do postele na prvom rande

sissy27
27. mar 2024

@terry658 bud prve rande alebo 2-3 roky? Nic ine medzitym podla teba nie je? No ok, dobre…
A teda mrzi ma, ze pre teba je sex nieco, co ty davas muzovi a vnimas to ako obetu alebo neviem co vlastne. Ja mam sex v prvom rade pre svoje potesenie 😃 po troch rokoch cakania mozu nastat len dve situacie A) skoda premarnenych troch rokov cakanim na nic 🥲 B) skoda premarnenych troch rokov, pocas ktorych som si toto odopierala 😎 🤷‍♀️ ani jednu by som nechcela zazit.

terry658
27. mar 2024

@sissy27 jasné že existuje veľa možností ale hneď s niekým vliezť do postele je pre mňa nepochopiteľné. Ja sex milujem. No nebudem seba samú,svoje telo, city, intimitu dávať len tak hocikomu. Ja nie som niekoho hračka. Ak chce dotyčný so mnou intimne žiť tak čakám aj nejaké reálne záväzky vo vzťahu. Aby to malo aj nejakú budúcnosť a nie, že ja sa s Tebou vyspím a o týždeň si nájdem inú. Potom sú ženy zbytočne sklamané z chlapov akí sú sukničkári a nezodpovední a že neexistuje normálny chlap a pod.

neviditelnypes
27. mar 2024

Štyri.

sissy27
27. mar 2024

@terry658 ved nikto tu nehovori o “hned vliezt niekomu do postele”. Ja zase nechapem preco to natahovat na 2-3 roky, nie je to zarukou nicoho 🤷‍♀️
Spravny cas je v tomto pripade moment, kedy to chcu obaja, nie konkretny datum ci casovy usek. Je dost parov, ktorym to paradne vyslo aj ked mali sex na prvom rande a rovnako tak je dost parov, ktorym to nevyslo aj ked cakali do aleluja.

walentina7
27. mar 2024

Ja som so svojim mužom spala po 3 ročnom vztahu a mala som kamaratku ktorá zacala so svojim frajerom chodiť v 15 a chodili spolu do jej 19. (Teda 4roky) A nikdy spolu nespali. Rozišli sa kvôli tomu, že on začal mať blbé reči a už jej naznačoval že by chcel. Ona mala pocit, že na ňu tlačí a tak mu dala kopačky. Teda suhlasim s @terry658 že nie s každým kým chodíme musíme aj sexovať.
Ale dnešná doba je už asi iná.

autor
27. mar 2024

@terry658 no byt 2-3 roky s niekym vo vztahu a vobec s nim nemat sex....neviem, ci by som to dokazala

autor
27. mar 2024

@reanda mozno to tak vyznelo, ale nie, nikdy som nesla do vztahu preto, len aby som ten vztah mala. A to "celkom v pohode" som myslela tak, ze zo zaciatku bolo vsetko ok, bola laska, vasen, vychadzali sme spolu, chapali sme sa, ale po takom roku sa to zacalo menit, ze nieco sa vytratilo, a citili sme, ze uz to neklape (nebola tam nevera), proste nas to uz nenaplnalo, a nevideli sme v tom zmysel dalej pokracovat. Nejak sme boli v hlave obaja inde.