Láska bez iskrenia

3. nov 2021

Môže existovať láska, kde sa dvaja ľudia milujú ale jedna z dvoch strán necíti také to iskrenie - že ju druha osoba nepriťahuje ?

bajka16
3. nov 2021

No to je blbosť podľa mňa lebo iskrit to má hneď od začiatku. Véd predsa na základe toho že to iskri sa ľudia rozhodnú toho druhého milovať a pracovať na ich vzťahu.

deti95060810
3. nov 2021

to je skôr vzťah z rozumu... aj to sa stáva resp. bolo v minulosti.

jana_eyre_2
3. nov 2021

Tak pritahovanie nie je iskrenie, sú to dve rozlisne veci..

Iskrenie je len dočasne pobluznenie pri zaľúbení, príťažlivosť môže byť aj bez iskrenia..

Môj muž ma priťahuje, ale teda po 16tich rokoch to určite nie je o iskreni 😅

Takže pokiaľ ide o vzťah bez iskrenia ale normálne sa ti partner páči a je ti s ním dobre, tak samozrejme taký vzťah byť môže..

Ak ide o vzťah že tvoja polovica ta vôbec nepriťahuje, tak to si predstaviť neviem, podľa mňa dlhodobo nezvládnuteľné.. a vlastne načo byť s niekým kto má nepriťahuje?

cubo2
3. nov 2021

laska ano.. ale sex nie.. si pripravena byt vo vztahu bez sexu?

autor
3. nov 2021

@cubo2
@jana_eyre_2 áno pravda, nevedela som nájsť vhodne slova.. my už sme momentálne manželia.. pred manželstvom som brala roky HAK tak som mala libido nízke - pripisovala som slabú túžbu tomu. Po vysadení sa to zlepšilo ale nie veľmi. Mám pocit, že moj manžel vôbec nevie ako na mňa. Príde mi byť taký “antimužský” nemá tie typické mužské zvodné pohľady, úsmevy.. dotyky.
Mysli si, že stačí ženu chytiť za rozkrok alebo prsia a byť nadržaný a je hotovo..
chyba mi vášeň, rozprávame sa o tom už mesiace, vysvetľujem mu ako a čo .. ale v ňom to nie je, ani trošku to v ňom nie je. Niečo malo sa prejaví keď je naštvaný vtedy dokáže byť vášnivý ale inak je to suché..
neviem čo s tým, ale neuveriteľne ma to trápi

timetotime
3. nov 2021

akoze moze ale ci to je dobre, to sa podla mna neda povedat. najlepsie je ked je tam iskrenie pripadne ked aspon postupne pride. lebo sak na co taky vztah, to potom asi ani v posteli neklape, ci?

autor
3. nov 2021

@timetotime manžel je naozaj muž akého som ešte nezažila. Nemám čo vytknúť. Ale tá sexuálna stránka je otras.. a naozaj ma to strašne mrzí, chcela by som na tom pracovať. Ale on mi vôbec nepríde ako dospelý vášnivý muž. Z tejto stránky je ako 15 ročný soploš ktorý nič nevie ..

elisebah91
3. nov 2021

Možno prevezmú ty iniciatívu, prostredie atmosféru atď a keď bude vidieť, že sa ti to paci resp.si tak inak naštartovaní snáď to zoberie ako vzor a bude sa snažiť opakovať nabudúce po tebe, asi rozhovor nestačí, treba ukázať v praxi..

savanna
3. nov 2021

Mala som nieco podobne, nastastie vztah trval len pol roka. Presne takto by som to opisala, chybali tam tie dotyky, hladenie, dobyvanie, proste si to predstavoval tak, ze zena si lahne, hned po dvoch sekundach je vlhka a ide sa na vec. Asi to odkukal z porna alebo co. Ale myslim si, ze je taky doteraz, nemal to v sebe. A ziadny cas ani dohovaranie by tomu nepomohli. Proste z mojho pohladu bud to tam je, alebo nie je.

katkati
4. nov 2021

Niektorí muži nemajú bunky na sex, môžeš urobiť čokoľvek snažiť sa, hádať sa s ním, on to proste nevie aj keby chcel. Stále bude ako 15 ročný neskúsený chalan. Buď sa s tým zmieriš, alebo to poriešiš inak.

cubo2
4. nov 2021

"rozprávame sa o tom už mesiace, vysvetľujem mu ako a čo" a on nic?