Manžel je na zoznamkách a nevidí na tom nič zlé

26. mar 2024

Ahojte.
Manžel hoci nám to klape vo vzťahu a aj celkovo máme dobrý sexuálny život, veľký apetít a pod. Však sme mladí bezdetní. Spoznali sme sa na FB. Viem. Teraz si poviete však len pokračuje ďalej. Ale manželovi som náhodou nechtiac. Išla do telefón stiahnuť si tam hru jednu. Lebo ja na môj telefón to nejde stiahnuť. Mal v Google play stiahnuté Badoo tinder. Úplne ma to odrovnalo. Samozrejme appky premazané v telefóne. Manžel pracuje s Pc ako technik doma. Takže nikam nechodí. Viem že sa s nikým nestretáva. Ale sťahuje si Badoo a tinder a kecá tam so ženami. A jasné že nekeca o práci. Má na to slabosť zjavne. Lebo som mu to povedala, že chcem aby s tým prestal. Povedal, že na Tom nie je nič zle.a že sa nudi resp. Chce sa aj s niekým iným rozprávať za deň ako so mnou. A že na Tom nič nie je zle. Že je to rovnaké, ako keď predsa stretne niekoho na ulici a pokeca. Tak som.vyckala nejakú dobu pár mesiacov a áno..našla som mu raz ale to už cielene zas v prepojenon e-maili s Badoo. Asi 20 dievčat mu napísalo z okolia. Písali si skôr o sexe. Zistila som, že

proste sa muž nudí asi. A on im vehementne odpisoval keď som bola v práci

autor
26. mar 2024

Tak som ho konfrontovalá opäť. Teraz už nasrato. Opäť povedal, že na Tom nevidi nič zle, že skroluje len ženy a pozerá sa sem tam prehodí pár slov a že dievčatá mu chvália ako vyzerá v tvári. Že sa im páči. Že je to preňho fun. Napokon to vymazal z telefónu. Včera som.sa pozrela teda opäť do histórie sťahovania, zas to stiahol pomedzi to ako som ho donútila vymazať to. ja som už na konci so silami vážne. Nebavi ma to. Keď sa chce rozprávať, nech si nájde kamošku nejakú alebo čo alebo kamoša alebo nech sa baví so susedom trebárs aj o tom.sexe ale nie s inými ženami na zoznamke. Ešte na tom.nevidi ani nič zle.

crazy_cat_lady
26. mar 2024

jemu by sa urcite pacilo, keby si si pisala s cudzimi muzmi o sexe a este to ospravedlnovala nudou? ak s tym nevie prestat, asi pre neho nie si taka dolezita. nema realnych kamaratov, s ktorymi si moze pokecat, ist von/na pivo? ked sa "musi" uchylovat k takemuto vypisovaniu?

autor
26. mar 2024

Tak som si teda stiahla zoznamky aj ja a tiež som tam. A. Pozerám že je tam online vždy keď som v práci. Viem, že nikam nechodí, nestretáva sa, ale uráža má to tak či onak. To nevydrží bez takých reči ? Píše tým ženám o sexe iba nič iné.

autor
26. mar 2024

@crazy_cat_lady no nemá. Lebo je celé dni buď so mnou alebo s počítačmi ktoré opravuje je živnostnik. Asi ma priveľa voľného času a nevie čo s tým. Nechápem som už z toho mimo. Inak nám všetko klape prakticky. Prečo stráca cás s takými lacnými ženami ?pozrela som si profily tých žien a sú povedzme polonahé keď to tak poviem polahsie. Nič ako ja. Ja slušná manželka príjemná pekná dobre elegantná a pod..oni Holate pomaly.

autor
26. mar 2024

@crazy_cat_lady a tiež jemu by sa nepáčilo kebyže píšem s inými chlapmi to viem

barbora0308
26. mar 2024

Tak zatial je to iba o pisani, mozno casom bude chciet "pokecat" s nejakou aj osobne 🤷. Ja by som nevedela existovat vedla muza, (ci nam to vo vsetkom klape alebo nie...), ktory si potrebuje pisat o sexe s inymi cudzimi zenami. Za mna je to zvratene...ale tak ak s tym ty dokazes zit, tak je to iba na vas.

cyberk
26. mar 2024

no fuj ... kde na taketo prasiatka chodite? o takeho by som neoprela ani bicykel ... to si si nevsimla pred svadbou, ze je kus jednoduchsi? 🤐

lakebabe
26. mar 2024

Mojej kamošky frajer , keď ho tam ktosi vymakol tvrdil, že Badoo je čosi ako Wassup, že si tam píše s kamarátmi😄 nakoniec chodil a pretahoval všetko čo dýchalo 💁‍♀️ určite nie netrpela by som to sorry

doris11
26. mar 2024

Raz by som mu to vysvetlila 😃 buď prestane alebo nech pokračuje ale uz ako slobodný 😃

autor
26. mar 2024

@lakebabe áno, mne povedal, že je to normálka normálna appka ako whatp a iné appky a že proste nevidí dôvod že tam pokeca a skrolne fotky keď sa nudi.

autor
26. mar 2024

@doris11 ja som mu to vysvetlila dvakrát už rázne. Nedá si povedať

martinami274
26. mar 2024

Nemá tam čo robiť. Ale ak chce byť znova slobodný, nech tam kľudne bude i nadalej.

autor
26. mar 2024

@cyberk no jednoduchší je slabe slovo. A nie jeho úlety na Badoo som si nevšimla pred svadbou. A nemyslím, že to bude v jednoduchosti.

autor
26. mar 2024

@martinami274 že len tak tam chodí z nudy pokecať ako keby sa stretáva so známymi v meste že to je to isté

martinami274
26. mar 2024

Asi ma málo práce v práci, ked stíha aj na zoznamky...a fakt si myslí, že prepáčte za výraz: že seno žerete, že to nazáva ako , že to je normálna appka ako Whats?🙂))

ibatanecnica
26. mar 2024

a ako vieš, že nikam nechodí, keď ty si v práci? Za mňa stopka.

autor
26. mar 2024

@martinami274 ja som to rozklikala..nechcem byť zlá ale tam sú samé šľapky akože

autor
26. mar 2024

@martinami274 ja viem že to není normálna appka nepáči sa mi to vystríhal som ho on tvrdí že to je ako whatp a pokecanie naživo

autor
26. mar 2024

@ibatanecnica nikam nechodí lebo viem. Má prácu a pracuje. Ja som dokonca bola rok a pol na PN a nikde v živote nebol odo mňa ani do obchodu nešiel. Vždy spolu všade.

ibatanecnica
26. mar 2024

u m´ňa by skončil. Nedá si povedať? Tak nech si žije s takou, ktorá mu to tolerovať bude. Manžel, nemanžel.

martinami274
26. mar 2024

Nemusia tam byť samé šlapy, aj ja som tam bola🙂))) ale je pravda, že vydržalo mi to tam dva dni, lebo ma skoro porazilo, že to tam je ako na trhu sexu 🙂

ibatanecnica
26. mar 2024

autorka - 24 hodín denne? Tomu neverím. A na nejakú ,,akciu,, stačí aj 20 min. Mi nehovor, že ste 24/7 spolu

autor
26. mar 2024

@martinami274 áno veď práve že je to o sexe iba tinder aj Badoo. Čisto sex sa rieši. Počula som od kamosiek.ze každý chce iba popísať o sexe a tiež že všetko je o sexe a sex stretka a pod.

autor
26. mar 2024

@ibatanecnica no nedá si povedať
Nechápem ako môže. Byť taký úbohý

martinami274
26. mar 2024

Podla mna si može nájsť aj iný sposob ako sa zamestnať v práci, ked sa mu napríklad nieco sťahuje v počítači. Neviem či máte deti ..ale treba ho zamestnať, aby nemal čas na blbosti. Aj, ked ...ked to chce. bude tam i dalej chodiť.

ibatanecnica
26. mar 2024

autorka a ty to prečo trpíš?

barbora0308
26. mar 2024

Ok chapeme teda, ze sa s tym nestotoznujes, uvedomujes si, ze to nie je normalne, ale co mimochodom ocakavas od tejto diskusie? Lebo toto mi este stale nedoslo, ci to je iba taky vykrik do tmy, ze si aj uvedomujes ze mas problem, manzela si zdrbala, ale inak to je cele? 😁

lakebabe
26. mar 2024

Kedysi som badoo mala nemá to nič spoločné s Wassupom po týždni som to odinštalovala lebo tam bola len banda úchylakov. V jeho prípade by ma neprekvapilo ani keby vypisoval babam na Instagrame a Facebooku. Netolerovala by som to , lebo mam svoju hrdosť.

autor
26. mar 2024

@ibatanecnica áno sme spolu hlavne keď som bola pn..my sme sa vzali sa mesiac som omarodila na rok a pol. Veľké problémy zdravotné. Bol stále pri mne Sprtal sa v pc a pod Max čo šiel do Tesca vedľa nás na nákup a to mu trvalo 10min. Prišiel domov. Rok a pol..všade spolu všetko spolu robíme a pod. On nemá veľmi čas pre seba. A aj tak stále vypisoval babám. Potom vlastne teraz som došla do práce po roku a pol len pred pár mesiacmi. Takže viem že nikoho nepresahuje

autor
26. mar 2024

@martinami274 deti nemáme nemá sa čím zamestnať..doma uvarené upratané vždy neviem Max čo prádlo mu nakazem vysušiť a to má za 20min predsa urobené. A pracuje opravuje Pc a stále stíha aj Badoo