Nerozumiem chlapovi

9. dec 2022

Ahojte. 2 roky sme sa spoznávali a boli kvázi spolu ako čas a diaľka dovolila. Nechcela som vážny vzťah na diaľku ,nedávalo mi to zmysel a on už tlačil na spoločné bývanie. Tak som mu povedala narovinu nech si nájde inú lebo ja to na vážny vzťah nevidím. Okej,našiel si ,sú spolu,sú šťastný ,píše že sa o neho zaujíma nie ako ja,že za ním vždy príde nie ako ja,že je super baba na vzťah a že toto on potreboval. Ja len odpíšem som rada že si šťastný a on v jednom kuse rieši mňa, že ma ešte stále miluje,posiela mi spoločne fotky ,skoro každý deň sa ozýva napriek tomu,že som mu to dopriala a stále mu píšem nech sa zaoberá s ňou a nech si ju teda váži. On mi nato napíše že on si ju váži a že je rád že ju má ale miluje mňa. Toto je cez moje schopnosti pochopiť. Neviem čo odomna očakáva. Už som sa ho narovinu spýtala že čo chce chce sa stretnúť ,vzťah alebo o čo mu ide. Že on stále čakal že za ním ja prídem,no to môže teda . Nerozumiem však tomu,načo ma pokazde hľadá a načo sa zaujíma keď má vzťah o ktorý stojí. Mám ho zablokovať ? Nevidím však dôvod nakoľko nie sme za zle ,len mi to nejde do hlavy čo týmto sleduje.

vetthy
9. dec 2022

neodpovedať, zablokovať...čo riešite takú somarinu. ved z Vás prču robí

danana20
9. dec 2022

Podľa mňa tam je dôvod na to zablokovať ho a veľký...ešte by som zvažovala napísať jeho priateľke lebo chudák ona ak jej toto robí

zuzinka888
9. dec 2022

Chce aby si ziarlila a uvedomila si ako strasne ho lubis. Chlapi obcas/vzdy rozmyslaju nie rozumom.

miadi
9. dec 2022

Zablokovala by som islo by mi to na nervy tie jeho kecy. Ved to nie je nic Strasne Proste konecne pochopi ze nemas zaujem o nic s nim.

miadi
9. dec 2022

Alebo ti tie jeho kecy lichotia ?

morgane1975
9. dec 2022

Normalne by som ukazala jeho novej znamosti ake veci ti posiela. Je to chrapun.

foterlotor
9. dec 2022

Haha takze ty si s nim bola 2 roky ale nevidis to na spolocny zivot. To si robis z chudaka prdel. A este sa cudujes.

ysseba
9. dec 2022

Však mu neodpovedaj, pripadne si ho zablokuj. Nic zlozite 🤷🏼‍♀️

toskanka
9. dec 2022

Úprimne? Keby som k nemu nič necítila, išlo by mi to už len na nervy a nezaujímalo by ma, prečo to robí. Chce ti len dat najavo, o koho a o čoho si ty prišla. Vyvolat v tebe žiarlivosť. Ak ti s tebou nič nerobí, povedz mu to, že je to jeho život, nech ti dá pokoj. Ak by to nepomohlo, asi by som blokla.

kristiii
9. dec 2022

Ak ho nechceš, zablokuj ho, ak ho chces, tak mu to normálne napíš a nenatahujte sa ďalších niekoľko rokov a hlavne neubližujte tým ďalším ľuďom

lintu
10. dec 2022

Povedal ti - miluje ťa. Keď ťa nemôže mať celú, svoje potreby si zaháňa aspoň pravidelným kontaktom s tebou. Nevie ťa pustiť, vzdať sa ťa. Keďže nevidíš dôvod to minimálne načas to s ním skončiť, v podstate ako keby si hrala s ním. Podporuješ ho v jeho správaní. Prinášaš mu nádej. Môže ti rozprávať, ako je v súčasnom vzťahu spokojný, akú má skvelú babu, no na prvom mieste si uňho ty. Stačí ti povedať slovo a je tvoj.
Niektorí si neuvedomujú, čo robia, resp. nekonajú úmyselne. Ak ho nechceš, nekecaj mu o tom, čo má robiť ... on to aj tak sám nezvládne... ako tá citovo nezainteresovaná sama niečo urob.

kassandra25
10. dec 2022

Ani mne ty nejdes do hlavy

som_realistka
10. dec 2022

Zablokokuj si ho, nekomunikuje nebude to mať konca

autor
10. dec 2022

@zuzinka888
@vetthy
@som_realistka
@zuzinka888
@danana20 jeho priateľke určite nenapíšem ,nič ma do ich vzťahu a takéto miešačky nemám rada . Včera som mu zas napísala že toto čo robí nemá zmysel nech sa venuje jej tak uvidíme. Ak mi znova napíše tak zablokujeme,ajked si myslím že to nemá význam lebo ma bude kontaktovať inde.

laska86
10. dec 2022

Uzasny chlap..ma priatelku a vypisuje inej...nechcela bysom ho..keby bol tak stastny ako ti vypisuje tak by si nateba ani nespomenul..podla mna nema nikoho a robi vsetko preto aby ta namotaval..ale otravny je neskutocne..bloknem a budem blokovat vsade a ignoracia..

slovakboy
10. dec 2022

Ma rad teba a ju si našiel len preto aby ti dokázal že ma na iné. Aby si žiarlila. On ťa nemá rád on po tebe iba túži a preto že ťa nemôže mať a preto že si nerobila všetko podľa neho tak si našiel poslušnejšiu. Maž jeho správy a neodpovedaj mu na ne. A nájdi si iného. Blokovať ho nemusíš ale nie si povinná nikomu odpovedať ak nechceš.

autor
10. dec 2022

@slovakboy ale ja neziarlim a vonkoncom sa on rozhodol ísť ďalej lebo ja nechcem vážny vzťah a on potrebuje cítiť že ho niekto chce. Ja na správy neodpovedam,on napíše každý deň dobrú noc milujem ťa.

lintu
10. dec 2022

Ak by sa rozhodol ísť ďalej, hentaké veci ti nevypisuje. Vážil by si, čo má doma. Vedel, kde je jeho miesto. Toto je také sedenie na dvoch stoličkách. Ak s tým nevie prestať, snáď mu na to priateľka skoro príde. Ešte aby nebolo, že je tebou posadnutý a tak skoro sa ho normálnou cestou ani ty nezbavíš.

toskanka
10. dec 2022

Inak chyba v komunikácii a nevyvazenost v citoch partnerov od samého začiatku. Na spoznávanie sa ste si dali 2 roky, čo je podľa mňa veľa. Podľa toho, čo píšeš, on to tlačil hneď do spoločného bývania. Bol v tom vzťahu hneď citovo zainteresovaný a stále mal nádej, že raz sa to aj u teba zmení. Rozchod si mala riešiť oveľa skôr. Buď už teraz rázna a skonči to raz a navždy radikálne.

dianka555
10. dec 2022

Dva roky si ho ťahala za nos. Načo si s ním bola. A ak by sa vrátil? Potom by si bola ochotná byť s ním? Stačí napísať, necítim k tebe lásku ani sexuálnu príťažlivosť. A ako tu už ženy napísali, bolo by fér aby si napísala aj jeho priateľke a aby aj ona videla čo ti píše. Ak máš súrodencov, tak určite by sa ti nepáčilo že by boli na jej mieste alebo ty. On ti takto prejavuje lásku a ona čo? On je úbohý, hádam nebudeš ako on. Lebo je to aj kvôli tebe že ju využíva. Treba mu poriadne napokat prdel.

amiaja
10. dec 2022

Ak ti to lezie na nervy tak ho zablokuj.. vidis ze chlapec to ma v hlave trocha pomotane.

autor
10. dec 2022

@toskanka
@dianka555 2 roky preto,lebo za tie 2 roky sme sa stretli možno mesačne raz,čo je pre mňa veľmi málo spoznať toho druhého natoľko aby som sa s ním delila a spoločnú domácnosť a život. On chcel spoločné bývanie už po roku po cca 10ich stretnutiach. Pre mňa strašne málo. Ale tlačil na mňa a po tom roku som mu rázne povedala že nechcem vážny vzťah a riešiť spoločné bývanie. Takže som ho za nos neťahala. Jeho priateľke nechcem písať ,príde mi to úbohé rozbíjať vzťah ,a vlastne naco to je dobre. Takéto veci som nikdy nerobila.

januska12323
10. dec 2022

Nerozumiem prečo mu stále odpisuješ. Vidíš, že s rozchodom nie je vyrovnaný a ty ho v tom stále podporuješ.

autor
10. dec 2022

@januska12323 ale ja mu neodpisujem ako som písala vyššie. Otvorím správu a ignorujem. On mi každý deň píše,buď dobré ráno alebo dobrú noc milujem ťa.