Potrebujem radu ženy - neverný partner

predajca_gold
16. apr 2024

Baby moje asi ma budete niektore sudit zial som taka ze nic nenechavam na nahodu, cely zivot som vyhlavala vestice jasnovidcov nie len zo slovenska ale aj inych krajin hovori sa kto hlada najde ja som nasla na ktoru som sa upla lebo jej vyklady minulosti pritomnosti buducnosti boli tak trefne ze som myslela ze zije somnou a len opisuje co sa deje,vznikol medzi nami dost kamaratsky vztah a ked nieco riesila len snou pomohla mi vo vela veciach vela rozhodnuti pracovnych.
Teraz k veci pripravovala ma na partnerovu neveru mame spolu krasny vztah mame dceru len mi hovorila ze to pride mne sa tomu verit nechcelo v uvodzovkach som si davala okuliare no oci a neriesila to az na vcera kde som sa prebudila vnoci mala zly sen ako ma manzel podvadza ja sa zobudila on spal vzala jeho mobil a otvorila FB a IG a citala spravy je mi zle chce sa mi plakat kricat nechce sa mi zit preco mi to urobil? Staram sa o vsetko aj o seba v nasom vztahu to klape bojim sa co bude ako mu to povedat co nasa dcera znicit jej zivot? Ona miluje tatu a aj ja :( co by ste urobili na mojom mieste? Povedala mu to? Odisli? Odpustili?

deti95060810
16. apr 2024

čo konkr. si tam našla? nejaké zamilované správ, nevhodné správy, návrhy na sex, na stretnutia, vyznanie lásky ...napíš konkr.

domka222
16. apr 2024

Podľa toho aké vážne veci si našla. Pozri,ak ho nebudeš konfrontovať, bude ťa to žrať. A nebudeš mu veriť ani nos medzi očami

predajca_gold
autor
16. apr 2024

Spravy tipu ze sa znova neurobil a vykaslala sa na neho cize isto neslo o jednorazovku ja neviem co mam robit 😪😪😪

enmery
16. apr 2024

@predajca_gold Autorka, dcére život nezničíš, pretože on bude jej otcom celý život.Ak tu niekto niečo zničil, tak on a to váš vzťah...toto je dosť vážne, tu sa neoplatí hrať mŕtveho chrobáka. Otvorene by som mu povedala, čo som videla a prečítala si. Ak na Teba začne vyskakovať čo mu lezieš do telefónu a nebude reagovať na podstatu problému, iba Ti potvrdí, že je to chudák. Je na Tebe, či chceš takto žiť a nechať sa podvádzať alebo si uvedomíš, že toto z jeho strany okolo lásky ani nešlo, nulový rešpekt a úcta k Tebe a k tomu, čo ste vybudovali.

gribka1
16. apr 2024

A čo ti radí veštica? Veď ona už vie, čo bude s vaším vzťahom.

retatka
16. apr 2024

Dieťa -nedieťa,za mňa je nevera neodpustiteľná.A väčšinou ten kto podvedie raz ,podvedie i druhý …Zradil ťa,zničil všetko, čo ste si vybudovali .Už mu veriť nebudeš .Len čo bude meškať ,či písať na mobile ,budeš v neistote .Budeš ho podozrievať ,budete sa hádať a aj tak vzťah skôr či neskôr skončí .Neváži si ťa,nerešpektuje ťa .Mal rozmýšľať predtým ako si začal románik .Radšej sama a šťastná ako v nefunkčnom vzťahu .Ešte môžeš stretnúť človeka ktorý ťa bude milovať a nebude mať za potrebu obhánať cudzie sukne .

predajca_gold
autor
16. apr 2024

Moja znama (vestica) mi tvrdi ze to bolo zahravka z jeho strany a mam si to snim vydiskutovat a vraj on mi to vysvetli a ze islo o chybu ktoru uz neurobi to je jej rada ale aby som odpustila a on to viac neurobi neviem ako to v sebe uniest odpustit mu to? Da sa stym zit? A hlavne doverovat mu??

gribka1
16. apr 2024

Veď sa s ním porozprávaj, že čo to malo znamenať, uvidíš, ako sa zachová a ako si to ďalej s vami predstavuje. Pomôže ti to.

kiki68
16. apr 2024

Tak daj na radu vestice, pekne ho s tym konfrontuj, valcek na cesto do ruky a uvidis k comu sa prizna chlapec. Neboj, dalsi raz si to rozmysli.

taktotedanie
17. apr 2024

@predajca_gold maj trochu hrdosti a sebeucty voci sebe , pobal seba dceru alebo jeho a dovidenia