Priateľ ma asi podvádza. Čo mám robiť?

13. nov 2023

Myslela som si, že túto vec v živote, alebo aspoň v tomto vzťahu nebudem musieť riešiť. Môj priateľ bol skoro perfektný, milý, nápomocný, vtipný... Ale teraz mám podozrenie, že ma podvádza, neviem či zatiaľ len digitálne, alebo už došlo aj k niečomu fyzickému.
Nedávno som zhodou náhod našla, že má v mobile konverzáciu so ženou. Nestihla som si prečítať všetko, ale bol tam spomínaný sex, a dokonca mu poslala nahú fotku. Po tomto zistení ho už nedokážem vidieť rovnako ako doteraz, mám pocit akoby som ani nevedela, čo je to za človeka. Ako sa dokáže tak pretvarovať?
Ani mi až tak nevadí, že to spravil, ale že mi o tom nepovedal. Spomínala som mu, že by mi nevadil otvorený vzťah a ak chce mať sex s niekým iným, nevadilo by mi to, len o tom chcem vedieť. Neviem, či si to nepamätá, alebo ma už nemá rád, len nechce ukončiť vzťah. Chcem vedieť pravdu, chcem si prečítať celú tú konverzáciu. Ale stačilo by aspoň vysvetlenie. Ak so mnou už nechce byť, nech mi to aspoň povie do očí, rozhodne by to bolelo menej než to, čo teraz prežívam. Alebo má táto situácia aj nevinné vysvetlenie, a všetko si to len nahováram?
Chcem mu povedať, že o tej konverzácii viem, chcem zistiť prečo mi to spravil. Ako na to?
Nie, deti nemáme, a keby sme sa rozišli, mám kam ísť.

huxy
13. nov 2023

Otvorený vztah. Wtf? Choré celé.

pralinka25
13. nov 2023

tebe by nevadilo keby mal sex s niekym inym? hm. potom ked by ste nahodou mali deti budete mat aj hostovsku izbu kde budes prespavat kym tvoj chlap bude vo vasej posteli prasit inu?
to si nemozes najst poriadneho chlapa? ved su ich na svete priblizne 4 miliardy.

iv007
13. nov 2023

Pisala som to nedavno a budem sa opakovat. Kazdy jeden alebo 99% chlapov si nevie udrzat vtaka na uzde, klamu, spekuluju, vypisuju si a trtkaju kade tade. Fesaci, bohati, chudobni aj uplni trtkovia.. Za ziadneho by som nedala ruku do ohna a tebe radim,vyprdni sa na neho. Preboli to, ale aspon sa nebudes denne tryznit pocitom neistoty.

oblecenie99
13. nov 2023

V momente, ako si mu dovolila mať otvorený vzťah ťa už ďalej nepočúval, čiže to tvoje "môžme mať aj otvorený vzťah, ale chcem o tom vedieť" u neho znelo ako "nevadí mi, že budeš sexovať aj s inou ženou bla bla bla".

simca06022011
13. nov 2023

nabuduce si davaj pozor s cim do vtahu vyrukujes.. to su take sproste reci o otvorenom vztahu. je u plne jasne, ze na to chce ineho "chlapa" aby dokazal zene doma povedat,ze ma otvoreny vztah a prasi niekde ine, pretoze by to znamenalo = aj ty mozes moja zlata si najst bokovku. Co je nepripustne, tak ako napr. trojky v sexe, so zenami ok, s muzmi ee.. :DD

A co mas robit.. NORMLANE sa ho opytaj, ze si mu videla diskusiu v mobile o sexe a chces to vidiet cele a pocut od neho vysvetlenie. Hotovo. Podla reakcie sa zariadis. A nic ako otvoreny vztah s muzom s ktorym zijes NIE JE. Presne pre to, ze s abudete obchadzat. S nejakym milencom, s ktorym sa sem tam stretnes ok, ale nie DOMA.
Ak chces vediet pravdu, opytaj sa na nu. NEstracaj cas.
Ja by som na to isla s kludom, ci islo o pisanie alebo viac, a uvidis.

niki_j
13. nov 2023

Ty si mu povedala ze ti nevadi ak bude mat sex s inou a vadi ti ak mu nejaka pise a posiela nahe fotky? Ja si skor myslim ze si velmi dobre zapamatal ze si mu dala takuto “priepustku” a teraz zrejme hlada vhodnu adeptku … Mozno ti o tom povie ked sa to uz stane… Zrejme si mu mala ozrejmit ze moze spat s inou ale mas morbidny zaujem vediet o vsetkom co sa medzi nimi deje … od prvych sprav az po samotny akt 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Chore … Mala by si si sama vlastne premysliet co od partnera ocakavas lebo mam pocit ze to sama nevies.

maranta_leuconeura
13. nov 2023

Otvorene vztahu funguju inak... Zvacsa ich nie su schopni nevyrovnani jedinci co ziarlia uz aj len na virtualne zeny a odvodzuju si z toho, ze ich partner ,,uz nema rad". Mam pocit, ze ty si mu navrhla otvoreny vztah bez toho aby si vedela co to obnasa a len preto, aby ta neopustil. Dufam, ze ma aspon zlaty 🍆, ked si ho tak chranis 😀

aandrea9
13. nov 2023

Nuž povedala si mu, že by ti nevadil otvorený vzťah. Myslím, že ta počúval veľmi pozorne.

rorino
13. nov 2023

A čo chces riešiť?Normálne sa ho opýtaj ,či má bokovku.On ti povie,že áno a budeš o tom vedieť. Veď bokovka ti nevadí,len to,že ešte to oficiálne od neho nevieš.Vlastne máš ,čo si chcela...

bbshop
13. nov 2023

K otvorenému vzťahu radšej nepíšem nič, len ma prekvapuje jedna vec - chces o tom vedieť? Myslela som si, že presne opačne to funguje, že partneri to navzájom nechcú vedieť, aby sa netrápili kvôli tomu. Udivuje ma, že to berieš práve takto a jediný podraz je pre teba to, že ti o tom nepovedal. Druhá žena v otvorenom vzťahu by bola rada, že o tom nic nevie čo jej partner robí. Čo oči nevidia - to srdce nebolí.

syslik81
13. nov 2023

a skusila si sa ho na tie psravy spytat? nieje nic lahsie ako vydiskutovat si to,ako sa doma trapit a byt nervna .. ale prdpokladam,ze on uz ten otvoreny vztah ma len ty nie

lucia245
13. nov 2023

@iv007 ja takých v okolí nemám. Zato ženy behajú kade-tade 🙈 a muži im doma strážia deti. Nová doba

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iv007
13. nov 2023

@lupienokruze statisticky kazdy druhy zenaty muz podvadza, zeny okolo 21%.. asi maju aj ine starosti okolo deti a domacnosti ako roztahovat nohy

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ruxandra
13. nov 2023

Tak tomuto fakt nerozumiem, pises, ze si mu povedala, ze mozete mat otvorený vztah a zaroven ti vadi, ak si nejaku nasiel 😅 inak si v pohode?
Ak sa ho teraz budes na tu konverzáciu pytat, budes pred nim vyzerat zúfalo alebo ako stíhačka, ved si mu to predsa dovolila, tak co chces riesit?
Ale inak, ak by ta mal naozaj rad, tak nejake ine fakt riesit nebude, pokazila si si to sama tym hlúpym návrhom..
Navrhla si mu to preto, ze si to naozaj tak chcela, alebo preto, aby si ho udržala pri sebe?

bbshop
13. nov 2023

@iv007 k tým štatistikám asi doplnim len toľko, že presne tí istí ženatí muži o ktorých píšeš podvadzajú s vydatými ženami kvôli diskretnosti

karolinakr
13. nov 2023

Ked ma niekto otvoreny vztah, tak tam už žiarlivosť naozaj nie je na mieste..Dala si mu volny listok a on ho využil..Ked ti ukaže konverzaciu, že ma v piatok stretko o 18.00 zmení sa niečo?

iv007
13. nov 2023

@lupienokruze google

iv007
13. nov 2023

@bbshop ano, preto si zenaci hladaju mlade bezstarostne zabky. Vydate obvykle nemaju cas ani chut na avantury.

lupienokruze
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bbshop
13. nov 2023

@iv007 pozri si na vlastné oči sexuálnu inzerciu napr na amateroch. Uvidis čo hľadajú, ale zabky to nie sú..to ti garantujem. Každý inzerát je v znení "Hľadám vydatú milenku, ktorá nebude robiť problémy a odreagujeme sa od bežného života a povinnosti..zanedbáva ta manžel? Napíš správu"

bbshop
13. nov 2023

Pozri si dokonca stránku mileneckyvztah.sk ... Zoznamka pre ženatých mužov a vydate ženy..registrácia povolená iba zadaným osobám vek 35+.... Takýto ľudia majú milenecke vzťahy..tým pádom to vychádza 50/50 ženy a muži. Na jedného neverneho muža je neverná žena.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka.7
13. nov 2023

@autorka vsak to ber tak, ze mate v podstate otvorený vzťah, čo ti teda ako tvrdíš, ze nevadí. Len teda ti to "zabudol" povedať, prišla si na to aj sama

sense
13. nov 2023

Ako na to? Otvorené sa ho na to spýtaj. A požiadaj ho nech ti ukáže mobil ak bude zatĺkať.... A podľa reakcie budeš vedieť

evaachesa
13. nov 2023

Máte otvorený vzťah tebou odobrený. Tebe len vadí že ti to neoznámil, správne tomu rozumiem? Tak toto je ale riadne choré, vieš o tom? 🤦🏻‍♀️

katarinka89
13. nov 2023

Máš to, čo si chcela.on má otvoreny vzťah.

domkakvet
13. nov 2023

@oblecenie99 presne toto si myslim aj ja.

januska20
13. nov 2023

A čo chceš riešiť? Veď má tvoje požehnanie. Či sa ťa mal opýtať,že čo hovoríš na túto,ktorú si vybral?