Skúsenosti s chlapmi

6. júl 2023

Ahojte, poraďte mi prosím, ako nepriťahovať podobné typy chlapov?

Môj prvý priateľ bol tak trochu labilný, taký domček z kariet, čo sa pri každom malom probléme hneď zrúti a všetko zlé čo sa dialo vo svete ho robilo smutným.

Druhý priateľ emočný vydierač, uplakaný, každý deň som si 20x vypočula ako sa bojí, že ma stratí - na čo vôbec nebol dôvod + počas Covidu som bola vkuse len doma... Strašne mi to uberalo energiu, tak som to ukončila, kým nebolo neskoro. Vypisuje mi doteraz...

Pred cca pol rokom som spoznala iného chlapa. Zdalo sa mi, že konečne normálny chlap, ktorý doma pri všetkom nenarieka. Do vzťahu som sa nehrnula, chcela som ho najprv lepšie spoznať. Po tých stretnutiach a rozhovoroch čo sme mali som pochopila, že ďalší zaujímavý človek, s ktorým by to nefungovalo a nedala som tomu šancu. Sem-tam si rád spríjemní deň marihuanou, psychedelikami alebo inými drogami - vraj mu to pomáha zistiť o sebe viac, preože ešte nevie, čo od života chce... Držím mu palce, aby to zistil aspoň do 40ky.

Ešte by som podotkla, že všetci traja sú vzdelaní, inteligentní ľudia, ktorých poznám z VŠ. Ten tretí až príliš inteligentný... Aby ste si nemysleli, že som ich stretla niekde v psych. liečebni.

Mám pocit, že iní chlapi o mňa nikdy nemali záujem. Vždy sa okolo mňa motajú len také typy, ktoré by sa potrebovali na niekoho upnúť.
Rozmýšľam, čím to môže byť? Čo zmeniť...

liljana
6. júl 2023

Tak prestan cakat, kto sa na teba nalepi a ci vobec bude normalny a hladaj aktivne.

zmrzlinka2021
6. júl 2023

Máj nároky a jasne ich prezentujú ešte kým dôjde k začiatku chodenia. Oni potom samy ujdú, budú sa cítiť nekomfortne s tebou.

luccija
6. júl 2023

Vždy sa okolo mňa motajú len také typy, ktoré by sa potrebovali na niekoho upnúť.

Asi si silná žena a hľadajú v tebe oporu🙂

toskanka
6. júl 2023

Asi budes empaticky typ a neposles niekoho hned do prdele, slabsi jedinci citia z teba oporu.

babulkomale
6. júl 2023

Inteligencia nema nic s psychiatrickou liecebnou, tam sa totiz nelieci jej nedostatok, ale dusevne choroby.
Neviem, mala som viac vztahov a este viac "cakatelov" alebo zaujemcov, navrhovacov rande, ale vedela som cloveka odhadnut hned. Takze vztah s takymi ako pises sa mi neprihodil.
Ono jen to asi aj tym, ze je takychto chlapov dost takze pravdepodobnost ze na takeho natrafis je vysoka. Ponuka nic moc teda, som rada ze nikoho nehladam a uz ani nikdy nemienim 😃

goodidea
6. júl 2023

Akého chlapa by si chcela? Máš predstavu?

foterlotor
6. júl 2023

Podla mna vy zeny neviete co chcete. Priklad z mojho okolia: rozvedena, rozvedeny, ona ho nechce, lebo by sa "nudila" = rozumej potrebuje muza, ktory bude dobrodruh = bude ju podvadzat, bude ho musiet uhanat a on ju odkopne potom zo dna na den. Rozvedeny kamarat je pritom inteligentny, slusny chalan, ktory by ju neopustil a nudny tiez nie je. Pre zeny je slusny muz nuda.

bluka2
6. júl 2023

“vraj mu to pomáha zistiť o sebe viac” Haha😅 takých človek proste musí stretnúť kopec, kým sa pošťastí. Podľa mňa to o tebe nemusí nič vypovedať

rorino
9. júl 2023

Tak sa zamysli nad tým,aký typ chces priťahovať,nie opacne

domkakvet
10. júl 2023

Niekto sa sklame este viac krat kym najde toho praveho.

atinkaa
10. júl 2023

@autorka jedna vec je koho pritahujes ty - taketo nazvime to pracovne “slabe typy”, druha vec je koho si vyberas aktivne sama, pretoze ani jeden by sa k tebe tak blizko, ci na dlhsie nedostal, bez tvojho suhlasu a tu uz je aktivny tvoj vyber a ako laicky hovorila Jirina Bohdalova - “za tím vyberem, jsou ti stejne oči”, tvoje oci a ta veta ti hovori, ze za kazdym tym vyberom si aktivne aj ty. Ty potrebujes zistit aktivne mozno aj s niekym - s nejakym psychologom, ako si sa k tomu typu dopracovala - ci je niekto podobny v rodine, otec, dedo a zmenit aktivne ten “kluc” pre vyber partnera. Alebo ak si netrufas do terapie, tak aj sama. Pocuvaj podcasty, online prednasky Honzy Vojtka a Pavla Rataja (párový terapeuti) a mozno na to prides aj sama ake vlastnosti ma podla teba idealny partner. A cim je pre teba takyto slaby typ dolezity. Plus rozmýšľaj aj o sebe, co v tebe provokuje tych chlapov k tomu, ze aj chlap ( ten treti), kde si sa do nicoho nehrnula sa nakoniec “premeni” na experimentatora s drogami. Mna zaujali len z toho popisu u teba tri slova a mozno nemaju extra vyznam, no aktualne vypovedaju o tebe - nehrnula si sa ( teda v tych dvoch vztahoch pred tym si bola celkom hrr?), vzdelani - inteligentni (presne v tom poradi, ako si to napisala, vzdelany nerovna sa inteligentny, verim, ze to vies, no premyslaj preco az tak vyrazne trvas prave na tejto kombinacii a v tomto poradi) a cim tvoje oko drazdi to, ze si poplacu a su smutni az tak, ze premyslas nad psychiatrickymi diagnozami. Su to vybrane veci z tvojich slov, mozu a nemusia trafit citlive miesta u teba, no zaujalo ma, ze niekoho, aby sme si nemysleli prezentujes sice ako labilneho, no vzdelaneho.

atinkaa
10. júl 2023

Este link, ak chces citat a premyslat o sebe https://www.martinus.sk/?uItem=739249