Stále myslím na muža, s ktorým nie som

9. aug 2022

Boze baby pomoc!

Som s priatelom 5 rokov. Sme spokojni samozrejme ze su tam aj rozdiely ale hlavne je je sa lubime a chceme pracovat na sebe a zostat spolu.

3 roky dozadu bol v mojom zivote muz ktory sa najprv choval ako kamarat ale vysvitlo z neho ze ma chce. Pilne pocuval co som hovorila co ocakavam od zivota, co mi chyba so sucasnym priatelom a nasledne ma motal na krásne vetičky a slovicka co mi on v zivote dá. Teraz neviem ci bol tak prespekulovany alebo naozaj by sme boli takí super. Boli to fakt sluby tvorene na mieru - na mna. Take co nebudem mat s mojim priatelom. Ja som s tym bola ok ale on ma presvedcil o opaku. Presviedcal ma a tlacil na mna nech opustim priatela a som s ním. ZAMILOVALA SOM SA DO TYCH SLUBOV.

Tak strasne ma to dostalo ze prvy rok po “rozchode” s tým mužom sa mi kazdy den snivalo. Potom sa to zredukovalo na 1x do tyzdna ale je to stale dost kvalitny sen a zobudim sa s hroznym pocitom. To nehovorim o tom ze kazdy den od vtedy na to myslim.

Co to je za cloveka čo tak pomota cloveka :(((

Pomoc!!! Neviem co mam robit!!! Zblaznim sa!!! Ako sa zbavim myslienok na neho.

domisha02
9. aug 2022

Ja som bola na tom veľmi podobne , ja som sa nakoniec z priateľom rozišla kvôli nemu no len na deň ,lebo som zistila že priateľa ľúbim a chcem byť snim .. no a nakoniec som zistila že ten muž čo má námotával vypočul si ma čo má trápi nasľuboval mi všetko možné tak to isté hovoril aj iným takto balil aj iné ženy,úplne mi pomotal hlavu tak isto aj iným ženám ..

h2
9. aug 2022

Myslím, že ten kamarát by mal vstúpiť do politiky. Ak vie tak fantasticky sľubovať, že mu už dva roky veríš, urobí úžasnú kariéru.

danica2711
9. aug 2022

nezamýšľaj sa len nad tým "Co to je za cloveka čo tak pomota cloveka", ale aj nad tým, čo je to za človeka, čo sa tak dá pomotať! Zobuď sa, ovládni sa a chovaj sa ako človek s rozumovými schopnosťami. Pre niečo si sa s ním asi "rozišla", nie? Tak sa zameraj na to, trénuj sebaovládanie a prestaň vzdychať za nejakou sľubotechnou ako puberťáčka

danica2711
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. aug 2022

@danica2711 no ved co som za cloveka? Clovek ktory sniva a je naivny. Ved ja viem ze som sprosta ze som to nechala zajst az tak daleko ale neviem ako z toho von! :( stale ma to trapi aj ked mam toho uz dost! :(

autor
9. aug 2022

@h2 to áno mal by 😂😂

autor
9. aug 2022

@domisha02 och takze sme viacere ktorym sa to stalo. A uz si z toho von?

melanta
9. aug 2022

Si 5 rokov s priateľom a ste spokojní. Pritom pred 3 rokmi si inému vykladala, čo ti u priateľa chýba. A stále na neho myslíš. Tak si prestaň klamať, so súčasným partnerom spokojní nie ste. Ak by váš vzťah bol v poriadku, nebudeš inému hovoriť v čom si nespokojná a nebudeš na neho myslieť.

janetinka27
9. aug 2022

nikto ti nedokaze dat to, co ti on dokaze slubit 😀
zabudni na neho, keby ste boli spolu, tiez by ta prestal pocuvat ako vacsina chlapov

lujziana44
9. aug 2022

Ty myslíš na iného, zatiaľ čo si s niekým už dlhšiu dobu? Tak v prvom rade zrejme ty nevieš, čo chceš, nie? Mala by si si to troška upratať. A vážne nechápem, čo je to za človeka, keď dobiedza o zadanú ženu. To mu nie je ani troška blbé?

autor
9. aug 2022

@lujziana44 ja si to cele uveodmujem. Ako som napisala zalubila som sa do tych snov a rečí. Nie v podstate do neho…… ale on je reprezentant tych snov…. Neviem no je to tazke aj vyjadrit.

autor
9. aug 2022

@janetinka27 jasne. Podla mna to bola len jeho taktika ma dostat a neskor by toto
Iste robil s inymi. Podvadzal by ma.

biankaaaa
9. aug 2022

Ach ako ti rozumiem...mne pomohlo len zíde z očí, zíde z mysle. No chcelo to čas

autor
9. aug 2022

@biankaaaa no ja sa s nim nestretavam cize nevidela som ho dlho…..

biankaaaa
9. aug 2022

A na sociálnych sieťach ho máš? Ja som ho vymazala aj odtiaľ

danica2711
9. aug 2022

Panebože... skús použiť zdravý rozum a sebaovládanie, veď vieš, že ten chlap za nič nestojí, ale napriek tomu tu za ním slaboducho vzdycháš, nie si už sama sebe trápna?! Veď sa trochu zatni, vynadaj sama sebe a začni sa chovať ako dospelý človek!

autor
9. aug 2022

@biankaaaa mám… pride mi to trapne vymazat…. Ma inac aj verejne fotky takze keby chcem vidim to tak ci tak

autor
9. aug 2022

@danica2711 amen 😀…. Ved ano ! :(

ivangeline
9. aug 2022

V hlave sa lahkp fantaziruje a idealizuje. ;) Realita!Zena,realita! Radsej si precitaj alebo pozri romanticky film,ked ti chybaju tie pocity a ficis na nich ale nezmiesavaj to.

autor
9. aug 2022

@ivangeline film mi nepomoze…. Ja len chcem zistit ako sa zbavit toho pocitu. Jasne ue to takto nechcem. Ale proste moje podvedomie si ide! Mam otrasne žive sny snim! Prvy rok sa mi nechcelo
Ani spavat lebo som vedela
Co ma caka .

petricka22
9. aug 2022

Skus mu odpustit. Nezazlievat mu, ako ti ublizil, alebo ako ta sklamal, preco to urobil a podobne.
Toto skutocne pomaha…
Casom to vyprcha. Sustreduj sa na svojho priatela a venuj svoj volny cas jemu a nie myslienkam na ineho.

autor
10. aug 2022

A zase celu noc s nim 😭😭😭😭😭😭 som zufala

mimka1402
10. aug 2022

Prosím ťa a koľko máš rokov? Nevieš byť sama?
Načo ti je vzťah, keď snívaš o inom? 🙂 Uprac si to v hlave. Nechápem z akého dôvodu si vo vzťahu, keď si vedela už po 2r vzťahu niekomu vravieť to čo ti chýba... Toto nikdy nebude lepšie a radšej ja osobne by som bola sama ako nešťastná s niekym.😉

au1994
13. aug 2022

Prosím ťa, aj niečo z tých rečí zrealizoval či len o tom sníva a rozpráva? Takýchto bájkárov, čo sa hneď ako sa rozídeš s priateľom vyparia pomaly tak, že by ich ani Interpol nenašiel sú na svete tucty.

autor
13. aug 2022

@au1994 preto som nenechala priatela. Lebo som sa bala ze by som si znicila dobry vztah kvoli idiotkovy ktory by ma v zapati nechal. Ale nemusel to byt ten priklad.

au1994
13. aug 2022

Preto sa pýtam, či už reálne niečo z tých jeho rečí aj zrealizoval. Snáď nezačínajú všetky tie reči slovami: ,,Keď sa rozídeš s priateľom…” ak ti ešte nijakým spôsobom nedokázal, že to myslí vážne, ani nad tým neuvažuj.