Túžba po inom

15. máj 2023

Ahojte Ja viem že ma tu mnohé teraz ukamenujete .. no potrebujem radu ... Píšem 😑 mám manžela .. sme.spolu 5 rokov z toho 2 manželia prešli sme si za tak krátku dobu s veľa nepríjemnými vecami ale aj peknými.. no po čase som sa zahľadela do iného muža nepíšem si s ním nevolam nestretávam proste nič on ani len netuší že pri predstave na neho sa roztrasiem .. no ale ja to tak nechcem len moja túžba je silnejšia . Viem že to nepripadá do úvahy .. nechcem môjmu manželovi ublížiť aj keď máme nejaké problémy v manželstve nevenuje sa mi tak ako pred tým .. vôbec veľmi málo intímity je medzi nami . A pod .. prosím poraďte mi ako to v mojej hlave zastaviť ..

vero96
15. máj 2023

otvorený rozhovor s manželom?

divokykonik
15. máj 2023

A tak máme oči, môžeme sa zahladieť aj do iného. Ale reálne, poznáš ho? Vieš aký je ten druhý? Často si takýchto ľudí len idealizujeme. Viem, že tu ti budú písať viac ženy, ktoré ani nepozrú na iného (aj tak viem, že každá žena sa rada pozrie na sympatického muža), ale ja ťa chápem. Aj keď nie som rozklepaná z nikoho. Ako to zastaviť? Zničiť ideálne predstavy a začať sa venovať manželovi.

autor
15. máj 2023

@vero96 už som skúšala milión krát .. myslím že má on povahu manipulátora.. ja keď mu začnem hovoriť prečo je niečo tak prečo to nenapravime a pod.. tak sa všetko snaží otočiť na mňa .. a keď sa aj udobrime trvá to tak Max týždeň

autor
15. máj 2023

@divokykonik áno poznáme sa veľmi dobre ... Snažím sa mu venovať koľko sa dá no príde domov z práce je unavený čo chápem .. hneď zaspí .. cez víkend keď nepracuje .. je po väčšinu na mobile večer pri pive .. a tiež potom zaspí .. kým na neho čakám tak zaspím aj ja ... On nikdy nemá iniciatívu na sex milovanie .. .to len keď ja vidam podnet

mandzula
15. máj 2023

@autor ak je taky, ako pises, tak sa necudujem, ze mas zajacie umysly. Akurat by som najprv poriesila manzela a potom niekoho ineho, aby si nebola za stetku.

jaskolka
15. máj 2023

Tak keď skúšas všelijako to napraviť a s manželom to napriek snahe nefunguje, alebo nemá snahu on, tak potom je zrejmé najlepšie ísť od seba. Nepíšeš, či máte deti tak vychádzam z toho, že nie. Čiže tak to máš oveľa ľahšie.
No najprv si určite poriešiť toto (rozchod, rozvod) a až potom začni eventuálne nový vzťah.

autor
15. máj 2023

@mandzula je pravda .. že aj ja mávam svoje nálady lebo je toho v poslednej dobe na mňa veľa .. 2 úmrtia v rodine ozaj blízky členovia .. tri malé deti domácnosť. . a mnoho iného ale vždy si nájdem čas na to aby som sa mu venovala .. no len keď vidím že on ma drží a zaspáva popri Tom tak ma ide vystreliť .. od jedu že sa teda snazim a s ním to nič nerobí

anjelicek26
15. máj 2023

Pokial manzelstvo nefunguje, tak to dotiahni do konca a dories... bud rozchodom, alebo popracujte na sebe a az potom smer ine vody... lebo fakt s toho vyjdes ako najhorsia, co rozbila manzelstvo neverou... a nie, ze ste si proste nerozumeli a v dobrom sa rozisli a dali sancu najst partnera do zivota obom stranam.

autor
15. máj 2023

@jaskolka Mame deti no ja viem že by ho rozvod zničil ... Som typ človeka ktorý vždy myslí najprv na druhého a potom na seba aj keď viem že to niekedy nieje dobre

mandzula
15. máj 2023

@autor detom, domacnosti sa venuje, ci len oddychuje, tuka do mobilu a pije pivo?

mandzula
15. máj 2023

@autor chyba, prva mas byt ty, akokolvek sebecky to znie.

autor
15. máj 2023

@mandzula venuje sa aj deťom aj domácnosti ale večer už keď deti spia a je čas na nás tak. . mobil . Ako aj ja som na mobile nejakú pol hodinku potom si ľahnem a čakám či si ľahne aj on vedľa mňa a niečo skúsi ale nie vôbec

mandzula
15. máj 2023

@autor toto by sa este vydebatovat dalo, skor ma zaraza to, co si pisala predtym - ze je manipulator, otaca veci proti tebe. S takym clovekom sa cokolvek velmi tazko riesi a zivot s nim je naklad na psychiku.

autor
15. máj 2023

@mandzula áno to je pravda .. je to s ním veľmi ťažko čokoľvek riešiť on si ma poriadne nevšíma len mi vyznáva lásku ale nijak veľmi ju neprejavuje.. a na to všetko je neskutočne žiarlivy keď sa snažím veci vyriešiť všetko je proti mne a potom ma prejde aj chuť niečo riešiť

mandzula
15. máj 2023

@autor slovne vyznanie lasky ho nic nestoji a ak je manipulator, tak ta tym v podstate drzi vo svojich osidlach a ty o sebe pochybujes - ved ma lubi, som teda ja ta nevdacna, neschopna? Mas taketo pocity?

liljana
15. máj 2023

Nuz, ste spolu 5 rokov, mate 3 deti a uz pozeras po inom. Toto neskonci dobre. Co ked teda odides a co novy partner? Bude akceptovat 3 tvoje deti a co ked bude chciet svoje vlastne, stvrte? Zacnes s 4 detmi pozerat zase po inom? Vies sa pripadne sama postarat o 3-4 deti? Je nacase sa porozpravat s manzelom, ako trosku upravit vas spolocny zivot a nepozerat po inych.

autor
15. máj 2023

@mandzula áno mám ... A teda on mi nahovoril do hlavy veľmi veľa veci ktoré ani nie sú pravda .. vlastne ani ten muž o ktorom som písala že som sa do neho zahľadela ja som vôbec ani nad ním nepremýšľala vôbec .. no lenze manžel na neho vkuse žiarlil 2 roky vkuse dennodenne hádky ... A teraz som v tom že sa konečne páčim aj ja niekomu a teda som sa zahľadela aj ja a viac si ho všímam

mandzula
15. máj 2023

@autor byt tebou, vobec sa na toho druheho muza neputam, najprv by si si mala v sebe vyriesit, co s tym prvym. "Vztah" k tomu druhemu ti vsak ukazuje, ze s manzelom to v poriadku nie je. Musis si zvazit, ake mas moznosti, ci si vies predstavit samostatnu existenciu. Zit vo vztahu, kde su dennodenne hadky pre niekoho, koho ti vlastny muz takto podhadzuje, musi byt velmi umorne.

autor
15. máj 2023

@liljana prosím ťa pekne ty čítaš všetko ? Či si ideš len svoje ... ? Vyššie píšem čo všetko som spravila ... Mám ho znásilňovať ? Alebo naliehať aby so mnou spával ? Alebo sa mám tváriť že povolanie sluska je ok ?

autor
15. máj 2023

@mandzula je to veľmi veľmi ťažké keďze som bola obviňovaná ..z ničoho z toho že sa doma starám o deti a teda v podstate nikde nechodím celé dni trávim doma Max s deťmi na ihrisku vonku na dvore alebo pod. Všade ideme spolu .. . No a už som mu toho odpustila až až aj teda neveru nie ako takú nespal s ňou ale udržiavali parádny vzťah cez chat ... S fotkami s význanim lásky a pod .

ckocka
15. máj 2023

Všetko zle a tu čakáš nejakú zázračnú radu?

mandzula
15. máj 2023

@autor tu sa potvrdzuje, ze casto ziarli prave clovek, ktory sam podvadza. Ja by som s takym, co ma podviedol hoci "len" cez chat, byt nemohla. A mozno je aj teraz za jeho postelovou ignoraciou ina zena.

autor
15. máj 2023

@ckocka ja nečakám zázračnú radu ani aby mi niekto nadiktoval do bodky ako mám žiť ja som si prišla len po radu ... Keďže sa nemám ani s kým porozprávať

autor
15. máj 2023

@mandzula keď mu pozerám mobil nič tam nemá ..vôbec ale čo robí keď je v práci neviem a to ani nezistim

mandzula
15. máj 2023

@autor pozeranie do mobilu je pre mna ako postavanie pred prahom rozpadu vztahu. Chapem, ze to robis, neistota je horsia ako zla istota, no sama si odpovedz na otazku, aky vyznam ma takyto vztah, kde chyba zakladny pilier - dovera.

jaskolka
15. máj 2023

Uff, tak tetaz až píšeš toho viac... že máte 3 deti.. Za 5 rokov ste toho stihli teda dosť(ak teda sa nenarodili naraz trojicky)
Potom píšeš ze muž už 2 roky žiaril na toho iného chlapa, aj keď bezdôvodne, potom ze on už si písal s nejakou inou... Co si mu odpustila a potom si sa ty zahľadela do ineho a cítis sa, teraz žiaduca a krásna.
Úprimne, toto je riadny chaos a vyjsť z toho sa tak ľahko nedá.. Aj keď odídeš, tak ten dotyčný bude chcieť sa starat o 3 cudzie deti? Aby potom nebolo, že pôjdeš z blata do kaluze.

snehulienka99
15. máj 2023

Môže mať tvoj muž milenku??
Ja sa nedivim, že máš takéto úmysly... Keď to nemáš doma, hľadáš inde.. Niektorým ženám vyhovuje sex raz za 4 mesiace.. Aj tam to hľadajú muži inde.. Bohužiaľ..

ckocka
15. máj 2023

Zahryzni do kyslého jablka a vyjasni si vzťah s manželom. Ak si však rozhodnutá v každom prípade zostať s ním, máš veľmi obmedzené možnosti a možno ti nezostáva nič iné len trpieť. Rozhodnutie čo urobíš bude však vždy iba na tebe, a rovnako aj následky si ponesieš iba ty.

autor
15. máj 2023

@jaskolka áno to je pravda .. stihli no dve detičky sú moje z predošlého manželstva .. a tretie máme spoločné ktoré má 1.5 roka .. takže malinké možno mi bije na mozog že som dlho doma a potrebujem prácu a ísť medzi ľudí ..no ja nehovorím že s tým mužom chcem byť .. to nie určite práveže si ho chcem dať von z hlavy

autor
15. máj 2023

@mandzula no áno v tom máš veľkú pravdu to je u nás veľká chýba že nám chýba dôvera on neverí mne ale nemá zaco ... A ja teda jemu tiež nie keďže som našla také veci