Ženatý muž na Tinderi

30. jan 2022

Baby, keby zistíte, že nejaký muž/očividne ženatý s tehotnou ženou/ navštevuje Tinder. Ale neviete pre aký účel, lebo ste ďalej nepokračovali s nim v rozhovore... (Aj keď neviem načo je ženatému mužovi Tinder) Napísali by ste jej aj keď sa absolútne nepoznáte? Ja stojím pred touto dilemou a neviem... Na mieste ženy by som chcela to vedieť, ale mám očividne o chvíľu rodiacej žene pridávať starosti?😞 Mám zlý pocit z toho... Ale zároveň som názoru, že je lepšie neriešiť iných. Ale tu akoby sa strácam sama v sebe, možno zveličujem...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandala77
30. jan 2022

nerozumiem uvažovaniu starať sa do záležitostí, ktoré sa Ťa vôbec netýkajú.
Teba do toho absolútne nič nie je, ak si kdekoľvek ženatý muž hľadá frajerky alebo milenky. A nie ešte ísť ďalej a písať jeho žene.
Rieš si svoj život, nie životy druhých ľudí. Ak Ťa to baví posudzovať a odsudzovať, rob to, ale tam aj skonči - vo svojej hlave.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. jan 2022

@mandala77 Nevravím, že sa ma to týka. Ani, že mi to trhá srdce. To, že mi je to ľúto je fakt, ktorý nezmením. Ja z pohľadu ženy by som chcela o tom vedieť a od toho pocitu sa odvíja aj táto moja úvaha.

autor
30. jan 2022

@viestta Nejde mi ani tak o mňa a moje svedomie. Ja ho mám čisté, ukončila som rozhovor hneď, keď som to zistila...
Tiež si myslím, že nič nenapíšem jeho žene a ani takého človeka nezmením...Asi sa len potrebujem utvrdiť 😅

simca06022011
30. jan 2022

Nie, neriešila by som to, nech si to riešia medzi sebou.

ivca88
30. jan 2022

Možno viac " ovocia" prinesie rozhovor práve s tým mužom.
Nemáš čo stratiť. Opýtaj sa ho, prečo to robí. Že vieš že je ženatý a prečo svojej tehotnej žene chce tak ublížiť.
Netvrdím že sa niečo zmení, že si vstúpi do svedomia, avšak možn prekvapí.
Možno to naozaj na jedného zo sto zaberie a uvedomí si, že nie je zvieratko ktoré musí len j*bat...A že to nie je správne.
Ona je predsa tehotná. On jej to dieťa urobil a teraz robí toto ..
Chudák žena..

katkati
30. jan 2022

Mala by to vedieť, lebo nemôže riešiť niečo, o čom nevie. Ja by som to chcela vedieť a dotyčnému, ktorý by mi to povedal, by som poďakovala. Ale málokto naberie odvahu, miešať sa do života iných ľudí. Aj keď niektorí by si to sakra zaslúžili.

jjanulienka
30. jan 2022

Nepoviem keby to bola tvoja kamoska ale keď ju ani nepoznáš tak zbytočne budeš niečo riešiť 🤷🏽‍♀️

mandala77
30. jan 2022

čiže píšeš, že sa Ťa to netýka, netrhá Ti to srdce, ale ľúto Ti to je len preto, že keby si na jej mieste bola Ty, by si to chcela vedieť. Čisto egositické hľadisko. Zamiešať sa do života úplne cudzím ľuďom, lebo JA si myslím, že úplne cudiza žena pred pôrodom si zaslúži vedieť, čo mi jej muž napísal. Tebe vadí, že ženatý muž napísal na Tinderi. Neponúkol Ti ani sex. Nič. Len si zistila, že je ženatý a už si tam spriadaš svoj príbeh.

kitycat
30. jan 2022

Zaujimalo by ma ako si zistila kontakt na tu tehotnu manzelku a o com ste si s tym zenatym pisali..

autor
30. jan 2022

@mandala77 Lebo na Tinderi ak nehľadá sex tak čo? Vzťah? Či len niekoho na puzzle? 😀

autor
30. jan 2022

@kitycat Dokopy o ničom, on iniciatioval rozhovor, ale ja som nemala záujem. Rýchlo som ho našla na sociálnych sieťach, fotku s tehotnou manželkou dal pár dní dozadu, takže asi nie každá žena na Tinderi by si to vedela takto sama zistiť, keď som ho na to upozornila tak z instagramu vymazal ju z popisu, ale na Facebooku bola tá daná fotka.

maialeo
30. jan 2022

a čo teba do toho?

jaskolka
30. jan 2022

Ak ty si ta, s k ktorou si písal, tak mu normálne napíš, té nemáš záujem o ženatého, a ukonči kontakt. Hotovo.
A co si akože chcela písať jeho žene? A odkiaľ mas na ňu kontakt? Alebo co jej chceš napísat? Ze "dobrý deň, ja som žena, s akou si písal vás manžel?" A čakáš akú reakciu? Akurát ti poriadne vynada a vynervuje sa.
Že on nemá charakter, bohužiaľ nezmeníš. Tak ho máj ty a už si s ním viac nepíš

autor
30. jan 2022

@jaskolka Ja som ho ukončila hneď. To, že ma zamrzel fakt, že je tesne pred pôrodom je niečo prečo mi to vŕta hlavou. Netvrdím, že niečo idem spraviť, svoj postoj mám jasný. Skôr ma zaujímal názor iných.

thoughtfulweirdo
30. jan 2022

Neviem, čo by som urobila, ale keby si s nejakou skúšal vypisovať môj manžel, určite by som to chcela vedieť a bola by som jej vďačná za upozornenie.

luccija
30. jan 2022

Nehraj sa na detektíva.Zenatych je plno na zoznamkach.Minule som čítala článok od psychológa, že najviac mužov je nevernych, ked je žena tehotná, alebo majú malé dieťa.Nestarala by som sa do toho

natalienka12
30. jan 2022

Ja mam viacerych zenatych kolegov o ktorych viem, ze podvadzaju manzelky. A? Neriesim, co ma nepali, nikomu nedonasam. Kazdemu ako je libo.

mandala77
30. jan 2022

neviem, čo on hľadá na Tinderi. Ty tam hľadáš sex?

ivik4
30. jan 2022

A mozno ona o tom vie
Ja by som povedala. Viac by ma mrzelo keby to kazdy vie a necha zo mna nadalej robit p*cu

sparrows
30. jan 2022

Ja by som to povedala, hlavne preto, lebo kebyže ma môj podvádza, chcela by som to vedieť 🤷‍♀️

panda21
30. jan 2022

Ja osobne by som to tiež chcela vedieť. A napríklad ja doteraz ďakujem babe, ktorá mi napísala, že ju volá môj ex j.bat. Úplne cudzia osoba, tiež si ho našla na FB, zistila že je vo vzťahu a napísala mi, chvála bohu za ňu 🙏

kiki68
30. jan 2022

No co Ti poviem, hnus fialovy. Ze na co je tinder takemu, urcite zhana dalsi seriozny vztah, ked uz ho jedna zena doma omrzela a este je aj tehotna. Mne by neva keby je to neaktivne konto. Ale to myslim nebude uz potom generovat aktivitu. Ja som sa zoznamila cez tinder s mojim muzom ( akurat ze sme obaja boli nezadani a prisli sme k tomu ako slepe kura k zrnu). Potom sme si konta po case prakticky zmazali. Alebo ostali teda deaktivovane.

kiki68
30. jan 2022

@mandala77 nemusi tam nutne hladat sex. Je to bezna zoznamka.

katkati
30. jan 2022

@kiki68 Načo sa ženatému mužovi zoznamovať na zoznamkach. Veď v okolí ma málo ludi, s ktorými sa pozná a môže s nimi pokecať? Je jasne, ze tam hľadá niečo viac, niečo iné, tajomné, steklivé. Takýto ľudia sú uboziaci, ktorí nedokážu žiť sami, ale ani slušne vo vzťahu.

kiki68
31. jan 2022

@katkati zenaty tam nema co hladat, to neni o com. Hlavne to tie zeny nemaju ako zistit v podstate. Vidis foto, meno nejake a tot vse