Aké sú detské stoličky Recaro, Geuther a Stoke?

jankabodka
13. okt 2010

Ahojte! Velmi rada by som kupila nasmu chrobacikovi detsku stolicku Stoke, co "rastie" s nim - az do dospelosti. Trochu ma odradza cena - 5000 Sk. Nasla som podobne stolicky - robi ich firma Geuther a Recaro. Mate niekto skusenost s tymito - alebo aj inymi podobnymi - stolickami? Dakujem vam za akekolvek postrehy a rady, co by bolo dobre (aj financne) kupit.

mirka285
13. okt 2010

ja som kupila tuto,podla mna je to to iste co Stokke,ale neviem este aka je lebo ju nepouzivahttp://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/755me zatial 😉

dosa
13. okt 2010

my pouzivame tieto: http://www.nastavitelna-zidle.cz/
ma ju aj starsia dcera, ktora ma styri roky aj mladsi syn, rocny. ten este pouziva aj pultik. ja som s nimi maximalne spokojna, su kvalitne, pevne a cenovo pristupne. ak by ta nieco zaujimalo, napis IP

jankabodka
autor
17. okt 2010

Dakujem. Ta stolicka Hauck vyzera fajne. Da sa skladat? Ci uz ako zmontovana taka aj ostava? Do kolko kg je vhodna? Na stanke Brendonu ani originalnej Hauckovej som tuto info nenasla.
Dosa - o tej ceskej viem, dik za tip.

katarina.banska
26. okt 2010

ahojte vedeli by ste mi poradit, nejaku dobru sedacku na papanie? dajte mi prosim nejaky tip, znacku.
dakujem pekne

ggabriela
27. okt 2010

Ahojte,
ja aj moja sestra mame Filou od Geutheru a sme s nou spokojene. Cenovo je prijatelnejsia (94 Euro na mimicentrum.sk).Jedalensky pultik sa da demontovat a tak ju mozes prisunut ku stolu (sestrina dcera tak jedava a ma pet rokov - je mensia, takze klasicka stolicka je na nu este privelka.)Ale je iba v prirodnej farbe.G.