Domáca pekárnička

worldtravel
30. júl 2016

Žijeme v zahraničí, a chcela by som si kúpiť domácu malú pekarničku aby sme mali "európsky" chlieb. Nič o nich neviem, môže niekto poradiť s druhom, ako to funguje? Za všetky príspevky vopred ďakujem. Zn. Totálny začiatočník 🙂

evitka83
30. júl 2016

@worldtravel funguje to ako ked varis polievku 🙂
nahadzes do nadobky ingredience podla receptu, zapnes a za par hodin mas hotovy chlieb 🙂

worldtravel
autor
30. júl 2016

@evitka83 to áno, ale potrebovala by som poradiť. Chcela by som menší typ kedže potrebujem previesť lietadlom

alami
31. júl 2016

@worldtravel poštuduj tu
http://domacipekarny.dama.cz/ sú tam skvelé rady aj recepty

v podstate môžeš kúpiť hociktorú, až taký rozdiel v nich nie je. Ak si priplatíš, chlieb je z tých drahších trochu lepší. Mala som lacnú z tesca (cca 30eur), slúžila mi roky, funguje dodnes, chlieb sa niekedy trochu prepadol, čo by sa až tak nemal, ale nič strašné to nebolo. Potom som mala Moulinex čo piekol aj bagety(cena cca 170Eur), chlieb bol nádherný, natrasený, piekla fajne, aj tie bagety, ale nevydržala dlho, odišla elektronika po nejakom roku a pol a bloček som nevedela nájsť 😒 Tak si vyber 😀 😀 😀

funkcie sú v podstate všade rovnaké, niektoré pekárne majú špeciálny program na bezlepkový chlieb, niektoré na domáci džem, niektoré formu na bagety. Pekárne bývajú s jedným hákom na miesenie (chlieb je trochu menší a skôr na výšku) alebo s dvoma hákmi (chlieb je trochu väčší a na dĺžku)
Môžeš ešte sledovať hlučnosť. To je všetko. Ak chceš pozerať konkrétne, pozeraj na tej stránke českej, sú tam recenzie ku každému typu.
Veľkosťou sú asi tie jednohákové trochu menšie, ale nie som si veru ani istá, mne prídu všetky rovnaké. Treba asi pozrieť rozmery, alebo skôr váhu ak do lietadla.
Šťastnú ruku pri kúpe a príjemné pečenie prajem 🙂

ruzenka65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miska569
Odpoveď bola odstránená
Zobraz