Ktorý parný hrniec z týchto troch si mám vybrať?

oxichuda
28. jún 2013

Ahojte.Potrebujem radu,mam vybraté 3 parne hrnce
http://parne-hrnce.heureka.sk/russel-hobbs-1927...
http://parne-hrnce.heureka.sk/tefal-vs-400330/
http://parne-hrnce.heureka.sk/philips-hd-9140/r...
viem že všetci ste tu písali o parnom hrnci Tefal Vitamine+ VC 4003,len sa mne nepači ten dizajn aj sam výrobok vyzerá veľmi labilne.
Ten druhý TEFAL VS 400330 vyzera skvelo,len neni tam nádobka na rižu.
Russel-hobbs-vyzerá skvelo aj sa mne zdá ze neni plastový,čiže neni taký labilný ako Tefal,len som nenašla žiaden názor na tento hrniec a nepoznam vobec značku.
a ten tretij Philips HD 9140 ma komoru pre prísady Flavour Booster co dodáva jedlu lahodnú vôňu bylín a korenín.
Teraz som pozerala tento hrniec-tiež vyzera slušne -parný hrniec Morphy Richards 48751,-vie nekdo niečo o tomto hrnci?
http://parne-hrnce.heureka.sk/morphy-richards-4...
Neviem sa rozhodnuť,dakujem vopred za ktoroukoľvek radu

cicamica1980
29. jún 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

pre mna by blo prvym kriteriom, ci to moze ist do umyvacky. mam nejaky starsi tefal - do umyvacky nemoze ist - jasne, ze ho tam davam a mam ho popraskany🙂

margarita
29. jún 2013

nemam skusenost ani s jednym, co uvadzas - ale podobne, ako pise cicamica - dizajn a vyzor nie su podla mna uplne najpodstatnejsie...ja napr. davam prisady priamo na jedlo, okorenim zemiaky, maso, cokolvek priamo tam a netreba mi na to ziadnu specialnu komoru.
ryzu som skusala varit raz, a nebavilo ma to, trvalo skoro 40min.kym bola makka. To na horaku sporaku mam za polovicny cas. skor pouzivam nadobku na ryzu ked robim mrazeny spenat alebo hrasok alebo take daco...

katustek7
9. nov 2014

ahojte maminky, rada by som Vás touto cestou pozvala do uzavretej skupiny, ktorá bola vytvorená, aby sme sa podelili o recepty, fotorecepty, návody na prípravu akýchkoľvek jedál, od polievok po dezerty, na parnom hrnci. Budem sa tešiť každej novej šikovnici, ktorá sa ku nám pridá, aby sme svoje parné hrnce vedeli plnohodnotne využívať ;)
https://www.facebook.com/groups/317225508482458/