15 mesačné dieťa máva precikané plienky

pepiss
2. nov 2014

Ahojte mamicky som zufala, mame doma 15 dnoveho chlapceka a velmi casto mi precika plienku az tak ze ma cele oblecko mokre az na chrbatiku. Davam pampersky newborn tak neviem ci maleho zle prebalujem ci je na to nejaka specialna technika alebo je chyba inde. Niekedy bola plienka precikana a inokedy zasa sucha. Dakujem

chovancova27
2. nov 2014

@pepiss ja používam z DM-ky babylove a precikané vživote neboli... nezabudni okolo stehienok upraviť tie prúžky čo sú na plienke, inak môžu pretiecť...

stanislavao
2. nov 2014

@pepiss tak 15 mesacne, ci 15 dnove je dieta? ak treba napevnejsie balit. pampers plienky maju flexi pas i okolo noziciek, tak netreba nechavat volne miesto, ze "aby sa vedelo hybat". alebo zvolne vacsiu velkost plienok. nenapisali ste, kolko ma kil, ale mozno mu uz tie newborn nestacia. a pruzne lemy okolo noh musia myt popravene pekne dovonka a aj na pase nech neni plienka pokrcena. pampers su najlepsie plinky na nasom trhu a nemali by sa precikavat. a skuste kupit Pampers Premium care - tie su uplne naj.

moni
2. nov 2014

Neviem ci je to "specialna technika" ale mne sa maly precikaval ked nemal pipika nasmerovaneho smerom dole 😅

pepiss
autor
2. nov 2014

Mame 15 dni a 3700gramov,plienky pouzivam tie premium care ale mam pocit akoby mu boli velke. Dakujem Vam za odpovede

katarinamarkova
2. nov 2014

@pepiss chlapcom treba pekne narovnat ciakcika nech smeruje dole tak ako pisala @moni

janka_mamka
2. nov 2014

skusila by som menšiu veľkosť plienok. možno 0_4 kg, su to väčšinou newborn. ak používate veľkost 1 tak chlapček preciká, alebo lepšie stiahnut, alebo zmenit značku plienok ked bol malinký som používala len pampers sleep také oranžové boli perfektné a teraz ako je veľký tak bella happy plienky má aj pol dňa a zadok je stále suchý.

siska53
2. nov 2014

@pepiss skus pipika smerom.dole,ako pisali. Ked to nepomoze,zmen znacku.
Mne deti pampersky precikavali vzdy. Jedine tie najdrahsie nie. Tak sme ich vymenili za inu znacku a bol pokoj.
Ja osobne mam s pamperskami velmi zle skusenosti.

pepiss
autor
5. nov 2014

Mamicky dakujem, skusim vymenit plianky pipika davam dole ale aj minule sa precikal az na chrbatik a plienka tiez bola najviac mokra v tej vrchnej casti kde uz nie je ta vystielka..