Aký máte názor na monitor dychu?

18. sep 2023

Ahojte aky máte názor na monitor dychu? Mali ste či nemali? Kupovali ste alebo požičiavali? A za koľko a aký?

nafka0483
18. sep 2023

Aky mam nazor? Ze je to nevyhnutnost. Nam pipal - neviem ci plany poplach, ked som malu zdvihla tak dychala, ale co ak by som ho nemala a ona ozaj prestala dychat?

Mala som pozicany z porodnice aby som mala istotu ze je kalibrovany. To pri kupe z bazaru nemas.

lenuska9999
18. sep 2023

Mala som požičaný z nemocnice pri oboch deťoch. Ak by sa nedal požičiat, kúpila by som nový. Mal by to mať každý rodič tak malého dieťatka.

autor
18. sep 2023

@nafka0483 a požičiavajú v každej pôrodnici kedy to treba nahlásiť že chcem zapožičať?

autor
18. sep 2023

@lenuska9999 a aký typ ten nanny alebo Babysense no počula som aj že robia aj falošné poplachy vraj

adeladulova
18. sep 2023

Nemali sme

selest
18. sep 2023

Moj nazor je ze to bola naj investicia. Vlastne nic ine okrem matraca nie je v postielke tak dolezite. Samozrejme niekto ho pri x detoch nemal a nic sa nestalo. Mne pri oboch pomohol velmi, neviem co by bolo ho nemat.. A to mam normalne donosene deti..mame babysence s 2 platnami. Mal poplachy, vtedy som si myslela ze falosne, pri prvom dietatku. Pri druhom minimum. Ono to tak funguje ze ten zvuk "preberie" aj to dieta nie len teba..pouzivali sme dllho, v starsom veku pipal ked sa dieta v noci vybralo na prieskum..

dame2
18. sep 2023

Pri dcérke sme mali takmer do roka, oveľa kľudnejšie sa mi spávalo, keď som vedela, že je stále "pod dohľadom". Kupovala som nový Nanny, bola vtedy aj nejaká zľava, vyšiel ma cca 75€.

lenuska9999
18. sep 2023

Bol to ten babysense 2 pro

zuzulka558
18. sep 2023

Nemali sme

beata_k
18. sep 2023

Pri prvom som mala, ale nepouzila. Odmietol postielku. Druhe dieta islo rovno ku mne do postele, takze som ani neuvazovala. Skus si pozicat z poistovne.

maminkadeticiek
18. sep 2023

Pre mna je to nieco absolutne nepostradatelne.Dieta v bezleci,matka v klude.Par krat aj veru pipal,raz som musela s malym zatriast aby sa nadychol,ten strach je nepredstavitelny a som stastna ze som ho mala.Ja dokomca az do roka a pol.Mali sme Babysense a neverila by skm na falosne poplachy.To je blbost.Kn dokaze zaregisttovat ked sa dietatu znizi frekvencia dychu pod nejaku normu,niekedy sposobi ze dieta sa na pipanie zobudi a hned nadychne a rodic ani jic nevie.Uz sa na zaklade opakovanych "falosnych"pipani zistili poruchy srdcoveho rytmu.Ja neverim na ziadne falosne poplachy.To ze rodic nevie,ze sa tam nieco dialo a dietatu sa nebezpecne spomalil ci zastavil dych a nadychne sa medzicasom neznamena,ze je to falosny poplach.

vkatush
18. sep 2023

Must have. Kupovali sme. Malý má 9m, stále používame, len párkrát sme mali "falošný"poplach, ale aj to boli podľa mňa naozaj
(Jednu noc som nespala, sledovala ho a zdalo sa mi, že nejak blbo dýcha. Po chvíli sa spustil alarm, malého prebral, hneď aj zaspal a všetko v pohode bolo).

natali_hamzova
18. sep 2023

Mali sme, kupovaný nový a mali sme nanny 🥰 používali sme ho od narodenia do cca 14 mesiacov každy jeden spanok a ani jeden jediný falošný poplach sme nemali 🥰

anavixy
18. sep 2023

Neviem aky moze mat niekto “nazor” na monitor dychu. Pokial dieta spi samostatne v postielke, je to jedna z najdolezitejsich veci vybavy. Pokial dieta spi s rodicmi alebo s postielkou prirazenou k rodicovskej posteli, je to zbytocne, pretoze nebude fungovat spolahlivo.

jar_ka
18. sep 2023

Pre mňa bol monitor dychu základ, my sme kupovali úplne nový Nanny, a neľutujem zaň ani cent. Keď mala dcéra 4týždne, nadránom sa monitor spustil, aj som s ňou zatriasla aby sa nadýchla, bolo to strašné. Ani si nechcem predstaviť, čo by bolo keby sme ten monitor nemali. Počas spánku sme nemali žiadny falošný poplach, zapol sa už len vtedy keď sa malá postavila v postieľke a monitor ju neregistroval.

nikpa
18. sep 2023

Samozrejme, že sme mali, pri oboch deťoch. Je to vec za pár desiatok eur a môže zachrániť dieťaťu život. U mňa je toto bez debaty najlepšia investícia a žiadna matka by nemala váhať či do toho investovať alebo nie.

mima172
18. sep 2023

Mali sme ho požičaný. Dcéra, narodená o mesiac skôr a pípal 2x. Neurológ kázal používať do 1r, tak sme aj urobili. Za mňa úžasná vec a koľko životov už zachránila táto "mašinka" ❤️

ivanakaka
18. sep 2023

nadavia krizovatka poziciava zavolaj poistovna zdravotna preplaca polovicu

ivanakaka
18. sep 2023

babysense

petulda333
18. sep 2023

Mala som babysense,ten s 2 platnami. Darujem,ale pripojit sa da uz len po jednej platni. Totiz na jednom kabli sa zlomila koncovka. Inak plne funkcny

krisbar
19. sep 2023

Vygoogli si co sa stalo Valabikovi. To ziadna matka nechce zazit. Vela tu bude takych ze "nemala som, netreba, blbost" ale to len preto, ze padli do statistiky kedy sa im nic nestalo. Na SK mame stale podla statistik okolo 30 deti, co takto rocne umieraju. Tak lepsie nebyt medzi nimi.

banalu
19. sep 2023

Mali sme nanny, kym bola mala v kosiku alebo v postielke tak sme zapinali. Raz v noci pipal, neviem ci falosne, alebo bola mala len viac na jednej strane a nezachytil ju, no tak rychlo som na nohach v zivote nebola, dvihla som ju v skunde a prebudilo ju to 🤷‍♀️ radsej mat a potom sa ohanat, ze zbytocne ako nemat a lutovat 🤷‍♀️
Ak by to financie dovolili isla by som do ponozky owlet smart sock, znamej to zachranilo syna, zistili mu arytmiu, v noci prenho par tyzdnoveho letela sanitka. Ak by to nemal, boh vie co by sa stalo, ale mali by isto monitor dychu a to by ho zachranilo len ci by diagnoza bola dobre urcena 🤷‍♀️ tazko polemizovat. Ta ponozka meria toho viac priamo v appke a moze ju mat cely den aj v kociku.

zorkahorka
19. sep 2023

Mala som pozicany. Pri prvom som ho pouzivala, pri druhom vobec. Spal ako kojenec pri mne v posteli

andrejka1974
19. sep 2023

Môj názor je že je to nevyhnutnosť mne zachránil syna ,keď mi prestal dýchať my sme ho mali požičaný z nadácie v Terchovej ale to bolo dávnejšie a používala som ho do troch rokov

ivanakaka
19. sep 2023

@banalu uvazujem ze co rychlejsie zareaguje ci owlet alebo monitor

ivanakaka
19. sep 2023

@ivanakaka dala by som monitor Babysense ale dvojicky 🙂 chcela by som ich dat spolu do 1 postielky tak do 4 mesiacov, ze vraj to je dobre pre nich 🙂.

thoughtfulweirdo
19. sep 2023

Pri prvej som nemala, lebo bez srandy som netušila, že také niečo existuje 🙂 pri synovi som mala a keďže mal pár apnoických pauz, bola som zaň veľmi vďačná a používali sme ho na spánok v postieľke do 1,5 roka.

blaazi
19. sep 2023

Nemali sme, ani pri dalsom babatku neplanujem. Volila som spolocne spanie, kedze bolo babatko tak blizko pri mne, podvedome som reagovala na kazdu zmenu dychu aj v spanku. Keby mam dietatko oddelene v postielke alebo so zdravotnym problemom, monitor by som zvazovala.

2006_1211
19. sep 2023

Mame a nevyužívam mala sa hýbe celú noc takže kdekoľvek ho dám pod matrac tak mala sa pohne a o 5min to pipa. Veľa krát malú vyberiem z postieľky a začne pipat o 5min co ej dosť neskoro myslím

pimpa12
19. sep 2023

Najlepšia vec na svete. Mala som babysense. Používala som pri oboch deťoch do 1 roka. Dajú sa zapožičať tak podľa mňa nie je o čom. Nemali sme ani jeden plany poplach, začal pípat len keď som dieťa vybrala z postieľky a zabudla ho vypnúť. Hlavne maličkým deťom nedávaj do postieľky žiadne plysaky, vankúšiky ani iné nepotrebné veci ktoré sa mu môžu zvalit na hlavu keď spí.