Avent novorodenecká sada

zuzankabs
7. jan 2015

Ahojte, aký je rozdiel medzi Avent novorodenecká štartovacia sada natural a Avent novorodenecká štartovacia sada (PP)?? teda čo znamená to PP?? aký je medzi nimi rozdiel (okrem ceny). A ktora je potom lepsia?

soniada
7. jan 2015

Ahoj ta natural je taka ktorej cumliky ,,imituju,,prsnik ak si pozries cumliky na oboch flasiach zbadas rozdiel
- Široký tvar mäkkého cumlíka núti vaše dieťa zoširoka otvoriť ústa a doslova sa k cumlíku prisať. Môže tak začať sať a používať pritom rovnaké pohyby jazyka a ďasien ako pri dojčení.

PP znamena výrobky, ktoré sú vyrobené z Polypropylénu (PP)– neobsahujú Bisphenol

katulienkax
7. jan 2015

Rozdiel neviem. Pravdupovediac ja by som kupovať sadu neodporúčala už len z toho dôvodu ze nevieš ci ti ju dieta bude chcieť . Moja staršia avent vobec nechcela a mladšej dávam z avent zatial ale mam len jednu flašku ktorú si zakaždým umyjem a raz denne sterilizujem .

darina1952
7. jan 2015

@zuzankabs Avent fľaše sú vyrobené z Polykarbonátu - tvrdý priesvitný plast a Avent fľaše PP sú vyrobené z Polypropylénu - čo je taký pružnejší priesvitný plast. Na funkciu fľaše nemá rozdiel použitých plastov vplyv. Mám doma aj jednu aj druhú fľašu 😉 takže je len na tebe, ktorý typ si vyberieš, akurát pri mojej fľaši z PP mám kratší závit a vkladá sa tam medzikrúžok (čo robí doma babkám problém - lebo ho zabúdajú vložiť a fľaša potom tečie). Odporúčam ti navštíviť nejakú kamarátku a tiež kamennú predajňu aby si fľaše videla pred kúpou 🙂

darina1952
7. jan 2015

@zuzankabs ešte doplním: odporúčam ti kúpiť si sadu so sterilizátorom do mikrovlnky (sterilizátor + fľaše v jednom balení) - neoceniteľný pomocník... teda v prípade že neplánuješ fľaše sterilizovať iným spôsobom. 😉

zuzankabs
autor
7. jan 2015

@darina1952 dakujem za typ 🙂

kocurikova1
3. feb 2015

@zuzankabs môžes skúsiť aj yoomi su bezpečné a su samoohrievacie
pozri na: http://www.yoomi.sk/yoomi/sikovna-vecicka