Bibs verzus klasický plochý cumlík

12. aug 2022

Ahojte, chcela by som počuť vaše skúsenosti. Mam dcéru a mala plochy cumlík, nemala problém s chrupom ze by bol krivý, neter ale mala bibs a mala krivé zúbky, ako sa zbavili cumla tak sa jej napravili. Zaujíma ma ze ci to bol ojedinelý pripad, alebo to tak majú všetky deti. Riešim teraz dopredu ze do akých cumlíkov ísť, lebo už nakupujem výbavu pre druhé. Bibs sa mi veľmi páčia dizajnom, majú teraz aj ploche, rozmýšľam ze pôjdem na istotu do tých, aké mate skúsenosti vy s klasickými bibs ?

zuzana2299
12. aug 2022

Ja som malej bibs zrušila ale tie kaučukove presne kvôli tomu aby si na nich nezvykla a nebol problém so zubami neskor. A nie je to určite ojedinelý prípad ze neterka mala krivé zuby. V tomto by som skutočne neriešila dizajn cumlikov ale ci su naozaj dobre pre deti. Ja som ich nahradila značkou Suavinex. Tie su všetky ploche.

e1i
12. aug 2022

Tiez ked mala malá bibs tak jej vykrivilo zubky. Ked mala ploche (chicco, avent) tak mala ok. V 15m sa cumlik u nas zrušil uplne, zubky ma rovne (o mesiac 3r)

bela30
12. aug 2022

Pozri curaprox.

kris_tin257
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anavixy
12. aug 2022

Ja presne toto nechapem ze vyrabaju nadherne moderne dudliky negycove, proste krasne, ale cely dizajn dodrbu hnusnym kaucukovym okruhlym cumlom, jak som mala ja pred 30 rokmi, absolutne nevyhovujuci z hladiska vyvinu chrupu 🤯 za mna velka skoda 🙁

beata_k
12. aug 2022

Cumlik by mal byt ortodonticky prave kvoli zubom.

nerya
12. aug 2022

Cumel co najplochejsi, ak klasický tak čím skôr dieťa od učiť aby sa nezačal deformovat chrup

miskamicha
13. aug 2022

Ja dom raz skusila bibs..a odvtedy iny ako kaucukovy nechce :(

autor
13. aug 2022

Ďakujem vám, rovno teda siahnem po tých plochých bibs a nebudem vymýšľať s okrúhlymi.

nui_concept
Odpoveď bola odstránená
Zobraz