Nepremokavá plachta a drevená posteľ

lubikan
27. okt 2013

Koceny,nemate niekto tieto nepremokave plachty......su naozaj nepremokave a ste s nimi spokojne?myslim tieto jersey a tencel...ktora je lepsia?

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=16326598&tab=0

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12324423&tab=1

A Chceme si kupit novu manzelsku postel z masivu,ale bojim sa neskorsieho vrzgania,viete niekto fintu,ako tomu zabranit? Niekde som citala,ze pri skladani treba "osilikonovat" spoje.Robil tak niekto?

Dakujem

simay
27. okt 2013

Ahoj nepremokave plachty pouzivame odkedy sa nas najstarsi syn ucil od plienok. Je to vynikajuca vec. zacali sme v postielke, presli sme aj na velku postel dokonca sme zakupili aj na manzelsku nakolko lubili deti v noci prebehnut k nam. Vrelo odporucam spolahlivo nam ochranili matrace. Peta

barbora59
27. okt 2013

Najlepsia vec , bez tej plachty kupujem novy matrac kazdy tyzden 🙂

alami
27. okt 2013

@lubikan mám presne plachty od tejto pani z MMB, zaručene nepremoknú, malý sa mi do nej počúral už x - krát v plnej dávke 😅 Nepremokne nič. Periem bez aviváže.
Zle sa ale sušia, práčka nedokáže ani poriande vyžmýkať, drží to tá nepremokavá vrstva, tak ak nemáš sušičku, tak odporúčam kúpiť 2ks, lebo zo dňa na deň nemusíš stihnúť vyprať a vysušiť. Od kedy mám sušičku, nie je problém.
Ja mám froté, ale posielala aj vzorky, mne sa zdal byť ten tencel dosť tenký, tak potom radšej jersey. Farby sú presne ako na fotkách. Doručenie veľmi rýchle, pritom mi šili na mieru postele.

lubikan
autor
27. okt 2013

@alami dakujem,to som potrebovala "pocut"

takze su fajn 🙂

akreiv
12. apr 2014

Ahoj, musim suhlasit, ja som tiez kupovala, jeden den som objednala, druhy den som ich zaplatila a na dalsi mi ich odoslala. A to sa plachty sili na mieru, podla mojich pozadaviek. Som velmi spokojna, pani Ivetka z firmy ItriS ma totiz moznost dat usit akykolvek rozmer nepremokavej plachty s polyuretanom, sije to firma jej z jej rodiny, a maju 100 percent bavlnu.Vrele odporucam stranku www.nepremokaveplachty.sk