Plienky Pampers Premium Care

mims_28
17. feb 2014

ahojte maminy kedze sa pomalicky pripravujem a chcela by som nakupit niejake tie plienky chcem vediet aky mate nazor na pampers premium care ? a ci ste ich kupovali aj v polsku a ci ste s nimi boli spokojne... a kolko cca stoja v polsku ? a aku velkost kupit na zaciatok a kolko cca ich budem asi otrebovat.... dakujem vsetkym ktore poradia 🙂 😀

siska53
17. feb 2014

Ahoj.na zaciatku sme mali najmensie 1,neviem kedy sme presli na,vel.2,to zavisi od vahy dietatka a jeho dlzky..to je k otazke o velkosti plienok. Vzdy je tam napisane vahove rozpatie,podla coho sa vies orientovat.
co sa konkretne tychto bielych pampersiek,tyka,s tymi som spokojna bola (s ostatnymi,pamperskami nie),ale kedze su priserne drahe,kupili sme ich synovi asi 2-3x na,nocne spinkanie,viac uz,nie,radsej sme si nasli ine znacky,ktore su,kvalitou rovnocenne a cenou nam vyhovuju viac.
s kupovanim v polsku nemam skusenosti,sme na,opacnej strane republiky. 🙂

tutky
17. feb 2014

ja som od začiatku používala pampers 2sleep&play som s nimi spokojna dokonca minule som kupila tie modre pampersky a zdaju sa mi horsie ale to je kazdeho nazor su aj cenovo najdostupnejsie a neviem najlepsie by bolo odskušat a až potom kupovať vo večšom ved v porodnici dostanes nej.v kufriku aj tvoj gyn.by ti mal dat kufricek a myslim ze aj tam nejake boli uz si nepamatam, 🙂 🙂

severinav
17. feb 2014

Ahoj ja pouzivam od narodenia doteraz tpampers premium a nevyhovuju nam ziadne ine takze chvalim 🙂 polske su vraj zle, kamosky s nimi mali problemy ale ja nie.

mims_28
autor
17. feb 2014

tak vyskusam a uvidim asi to tak bude najlepsei 🙂 ... takze nebude treba ani kupit vela radsej menej 🙂

mims_28
autor
17. feb 2014

@tutky aj v porodnici daju .. tak pekne o tom neviem 🙂 ... a to uz moje kamosky rodili a nic nepovedali 🙂 tak dakujem

luba28
17. feb 2014

@mims_28 to musi byt sukr.klinika ked davaju ,...alebo daju kym ty nedonesies,ale potom vratia tomu babu od ktoreho pozicali,...ja som kupila od 3-6kg,...pretoze pri dcere mi tie new born boli male ,....

mau
17. feb 2014

@mims_28 Aby si neostala zaskočená - v pôrodnici dostaneš vzorku plienky v rámci balíčka. Pre potreby bábätka musíš priniesť vlastné plienky. Malé bábätko ich potrebuje cca 10 ks na deň, takže do pôrodnice si zober jedno balenie plienok. My používame práve spomínané Pampers Premium - prvé tri veľkosti majú vo vnútri takú sieťku, ktorá oddelí pokožku dieťaťa od stolice. A sú z príjemnejšieho materiálu - taký menej umelý - v porovnaní s inými plienkami.
Vo väčšine reťazcov na SVK kúpiš plienky vyrobené v Poľsku, len veľmi výnimočke nemecké. Takže podľa mňa nebude veľký rozdiel medzi plienkami kúpenými u nás a v Poľsku. .

potworka33
17. feb 2014

@severinav nas maly mal iba tieto plienky a neskor modre pampers activ baby a kupovali sme ich aj v polksku aj na slovensku a su uplne rovnake akurat v niektorych priapadoch v polsku aj o polovicu lacnejsie ked najdes dobry obchod

katrinka8
17. feb 2014

@mims_28 - ahoj, my ich pouzivame takmer od narodenia, pretoze nam vyhovuju. Syncek dost cika, ale plienka to v pohode zvlada, este ani raz ju neprecikal a nema ani zapareny zadocek vobec. Ale pouzivam uz tradicne vzdy Rybilku.

V porodnici sme mali ale Pamprers New baby - jednotky: http://www.pampers.sk/sk/plienky-new-baby-pampers. Pouzivali sme ich aj pred 4 rokmi pri dcerke. Potom sme presli na Premium Care, lebo boli v akcii 😀 C. 3 sme dostali do daru velku krabicu, ale uz Pampers Active baby, tak uvidime. Mimochodom, mali sme tiez 1 balenie Active baby c. 2 - a zda sa mi, ze tie Active baby c. 2 su trochu mensie ako Premium Care c. 2.

Pri dcerke sme pouzivali od c. 3 Huggies Premium - ale tie uz ako keby neexistovali, nikde ich nevieme teraz najst, tak sme u synceka presli na Premium Care. Testovali sme pri dcerke este vari Sleep and Play Pampers, ale tie boli cimsi navonane, no mne to neskutocne smrdelo a zdalo sa mi, ze je chore pchat tolko chemie do plienok pre babatka, preto tie Huggies Premium.

Do porodnice si kup 1 balenie plienok c. 1 - obchody su otvorene stale, potom - ak zistis v praxi pri pouzivani, ze vyhovuju Tebe a hlavne babatku, tak si pojdes dokupit viac. My sme zo zaciatku kupovali maximalne po 2 ks baleni, pretoze babatko rastie zo zaciatku dost rychlo, tak aby sme nekupili zbytocne. 1-ky mal malicky cca mesiac, teraz ma 2 a pol mesiaca a ma 2-ky, ale uz dominame asi balenie a prejdeme na 3-ky. Pri dcerke sa mi zda, ze sme 1-ky pouzivali dlhsie, 2-ky nepamatam moc, ako dlho, ale 3-ky dost dlho urcite mozno aj rok, aj 4-ky.

Urcite treba plienky testovat opatrne, kupit najskor mensie balenie, ak vyhovuje, potom kupovat viac. Alebo ak mas nejake kamaratky so starsimi detickami, vypytat si na vyskusanie zo 3 plienocky a tak otestovat, aby si nekupovala zbytocne dopredu. Vraj su dobre aj plienky Babylove z DM, porovnatelne s Pampers, a pritom za ovela lepsiu cenu. Tiez sa chystame otestovat 🙂

sylvial
17. feb 2014

Ja tiež od narodenia používam plienky Pampers premium a vyhovujú nám. Snažím sa vystihnúť akcie.

katrinka8
17. feb 2014

@potworka33 - ahoj, mm je z Tvrdosina 😉 Kde kupujete plienky v Polsku? My sme zatial vystihli vzdy akciu v Tescu, ale tak do buducna... Kupovali sme pri dcerke v Biedronke, ci ako sa to vola ta Lienka v Jablonke, a tiez obcas v Rajskom. Ale to obvykle Huggies Premium, a tie uz teraz nemaju.

stanislavao
17. feb 2014

@mims_28 toto su najlepsie plienky ake na SK mame. su jemnucke, makucke, poddajne. naozaj su naj. netrena si ich kupovat moc dopredu, lebo neviete, ci bude babatko male, alebo vacsie. staci 2 balicky a potom uvidite podla potreby.

denisafono
17. feb 2014

@mims_28 mali sme dva baliky jednotky, a ja som nebola s nimi spokojna, Potom sme presli na pampers activ baby-tie zelene uz dvojky a s nimi som spokojna pouzivame dodnes. Niekedy kupim aj babylove, toujours, tesco........ ale iba ak su v akcii, a pampers davam vzdy v noci, cez den tie lacnejsie.

linda20111
17. feb 2014

@mims_28 ahoj pampers premium care su najlepsie plienky co sa tu daju zohnat 🙂 zacinali sme od c. 2. Nekupovali sme z polska, ale tie co su na slovensku v obchodoch su tiez z polska, takze predpokladam ze tam nebude ziadny rozdiel v kvalite, mozno iba v cene. my sme kupovali do zasoby - 2ky asi 6 velkych baleni, potom som dokupila ked bola akcia a tiez som uz neskor striedala s pampers active baby (zelene), lebo tie su lacnejsie. Oranzove pampersky (sleep and play) uz nikdy nekupim, su to najhorsie plienky od pampers - nemaju elasticke pasiky na zapinanie, preto lahko otlacia babatko.

charaka
17. feb 2014

ja mam nahodou rada oranzove pampersky, su prijemne a makke, a nevadi nam, ze nemaju pruzny pas... a hlavne pouzivame vacsiu velkost, neriadime sa podla kg... tiez sme pouzivali premium care, ale zdali sa mi trosku tvrde... kazdemu vyhovuje nieco ine...

tutky
17. feb 2014

@mims_28 ano ale to len niek.kusov su v takom kufricku,a tam su aj vzorky kozmetiky ja som napr.dostala aj od poistovne kufrik v porodnici mam doveru a potom este jeden pri prihlaseni malej na zaciatok ti stacia max.dva baliky plienok a potom uvidis ako ti reaguje

ivet1371
17. feb 2014

premium care su naj plienky a potom active baby pampers.1 stačia 1-2 baliky potom už 2 skor

mabliss
17. feb 2014

Medzi c. 1 a 2 nie je veľký rozdiel. Odporúčam kúpiť maximálne 2 balenia 1tiek,potomn uz dvojky. My sme premium používali do čísla 2. Ked malý začal byť pohyblivejsi - nozicky vo vzduchu, pokusy pretocit sa a pod. tieto plienky to už nezvladali. Prešli sme na zelene Pampers Active baby a máme ich stale,iné nechcem. Pampersky mám rada pretože sú jemne, tenké a spoľahlivé. Nikdy sme nemali ani náznak zapareniny. A ešte jedna rada, neriad sa kilami,kt.sú uvedené na obale. Záleží od toho,ako je babo stavané. Môže mať hrubsie nozicky, väčšie bruško a viac mu potom sadnú väčšie plienky. 🙂 Ja ich nakupujem vždy v akcii do zásoby. Billa ma cca raz za 2 mesiace vsetky Pampers za 9,99-to je super cena. Treba to sledovať. Aj v skupine Akcie na detský tovar...tu na MK sa veľa píše kde je aká akcia.

potworka33
17. feb 2014

@katrinka8 kupovali sme ich v nowom targu v eleclerku alebo v jablonke ale v sille to je ako sa ide na bobrov ale tam ich nemaju vzdy teraz tam maju akciu ale na tie modre activ baby ale ani tie nic nerobili nasmu malemu a to mu skodilo hocico... chvalabohu uz plienky mame len na noc tak suer... ked mali akcie ale aj na slovensku a z biedronky tiez len huggies lebo tie dada sme nemohli maly ma citlivu pokozku a od narodenia mal bavlnene plienky a ked sme isli ku doktorom tak pampers premium care

siska53
17. feb 2014

@mims_28 v porodnici sme my dostavali po 5ks na den,zvysok sme si museli samy zabezpecit. V kufrikoch a pod.su len vzorky po dakom 1ks.
uvidis,ako sa tebe osvedcia..pre nas boli zbytocne drahe,tak sme si nasli uplne ine znacky,kedze oranzove a zelene nam vzdy pretiekli.

lucinocka
17. feb 2014

mne sa nepacili🙂 ta sietka vo vnutri mi prisla taka blew...jedine co to robilo, tak sietkovane hovienko.. 😀 takisto sa mi nepacia sleep and play, lebo tie lepaky na lepenie su tuhe, niesu natahovacie...moja sa vrti celu noc jak sidlo, a jasne ze to len napina a odlepi sa to..a rano je cela docurana,.. najviac sa nam osvedcili zelene pampersy a este lepsie tie nocne , co maju na brusku tu zhrubnutu vrstvu proti pretekaniu..🙂 ja som brala do porodnice to mensie balenie plienok, neviem kolko je v tom, tusim 50 ks?

mims_28
autor
17. feb 2014

@katrinka8 ja chcem ist do leluchowa nakolko nemame to s kosic az tak daleko ... a mam pocit ze leluchow je dost lacny 🙂 ...

lusinda1989
17. feb 2014

@mims_28 ahoj nam tieto plienky vobec nesadli. Kupila nam ich svokrusa a mala z nich mala zaparenu celu ritku aj susku navyse ta sietka sa jej prilepila na ritku. My sme s nimi vobec neboli spokojni, ostalo my vyse pol balika myslim ze jednotiek ked budem na sk tak ti ich mozem poslat za postovne urcite su este v zaruke. A my sme jednotky pouzivali asi dva mesiace a to sa krpata narodila 50cm a 3390g takze zavisi od babatka urcite viac ako balik nekupuj a uvidis ak budu vyhovovat kupis viac.

lusinda1989
17. feb 2014

@mims_28 pouzivali sme pampers new baby teraz pampers active baby.

lucinocka
17. feb 2014

@mims_28 a este som chcela, ze nekupovala som velkost 1, nevies ake velke babo sa narodi a ci mu to vobec bude dost..ja som rovno vzala dvojky, daju sa na brusku zohnut a prelepit, keby boli velke, ale male urcite nebudu🙂 a to nam pupcek odpadol na 8 tyzden po porode, cize vobec nam to nevadilo🙂

rheia27
17. feb 2014

@mims_28 tiez sme v porodnici tieto pouzivali, staci ti 1balenie..ved mm ti moze doniest dalsie, ak sa bude minat...

inak nasa spotreba bola asi 2 balenia + 1 balenie mi ostalo neotvorene, to vyuzijem ale teraz, ono nazaciatku treba babetko castejsie prebalovat..napr ked sa mu zacne ckat tak vacsinou je pocikane 😉

katrinka8
17. feb 2014

@potworka33 - dakujem 😉 Poviem mm, lebo my byvame v Martine, on pracuje v Trstenej, tak moze odbehnut. Inak chodime len ked ideme ku svokrovcom. A huggies este maju? Lebo sme pred cca tristvrte rokom zhanali este pre dcerku na noc (huggies premium ale, nie "obycajne" huggies) a nemohli sme zohnat. Potom sa ale, nastastie, uplne odplienkovala. Syncek ma necele 3 mesiace, tak sme zatial na Pampers Premium Care a dostali sme od mm kolegov pakel obrovsky Active baby 3-ky, tak som zvedava, ako ich bude znasat, zatial ma len 2-ky... Lebo zatial si vravim, ze je to este jedno, ta cena, par mesiacov prvych to dako vydrzime, ale pomaly by sme mali zacat ekonomicky mysliet, co sa plienok tyka 😀
@mims_28 - to ani neviem, ze kde je 😀 Musim kuk do uja googla 😉

mims_28
autor
17. feb 2014

@katrinka8 to je smer stara lubovna :
😉

potworka33
17. feb 2014

@katrinka8 ja si myslim ze s tymi activ baby nebudete mat problem lebo nas maly naozaj ma taku citlivu pokozku ze mu vadi aj ked nema 100% bavnene oblecenie ale tie plienky mu nevadia a maju aj dobru savost nato co nas maly vypije 😀 a teraz maju tie activ baby v cene okolo 8 eur v tej sille ako som spominala

bamby78
18. feb 2014

My ich pouzivame..su top 😉 raz som kupila tie zelene a malej sa vyhadzala ritka ☹ su otrasne oproti tymto uz na dotyk...Jednotky sme pouzivali asi 2mesiace a to bola mala fakt malicka..zalezí od velkosti babenka a tak 😉 ale v polsku som nekupovala