Ako založiť denný detský tábor?

kornelia
7. máj 2014

Ahoj, uvazujem o zalozeni denneho detskeho tabora v lete. Bol by to tábor v duchu tvorivych dielni. Potrebujem poradit, co je potrebne na zalozenie takehoto tabora, na co davat pozor, ako je to so stravou, ci je nutne ju zabezpecit, alebo nemusim...proste zaujima ma vsetko okolo toho, ako to prebieha a ci su potrebne nejake povolenia. Ak mate niekto skusenosti, rada necham poradit, pripadne ak viete, kde hladat podklady k teme, budem rada. Dakujem

arabela88
7. máj 2014

Prve co je potrebne na to je zivnost na prevadzkovanie CA alebo CK. Nie je to volna zivnost takze zacat asi s hladanim niekoho kto ma potrebne vzdelanie alebo prax aby ti dali zivnost. k ostatnemu sa vrat az budes vediet ci toto vies splnit.

kornelia
autor
7. máj 2014

@arabela88 Ja som aj teraz zivnostnicka, inak neviem ci treba nejaku specialnu zivnost, ja som prave citala niekde, ze je to volna zivnost, kedze si na mieste s detmi a nesprostredkuvas tabor ako CK, takze neviem, nazory sa totizto velmi rozchadzaju, preto som sa aj pytala. Nebude to lahke ako vidim, ale nevzdam to :D.

zochy
31. mar 2022

kornelia, ahoj, ja by som sa chcel opytat, ci ti ten tabor vysiel a ak ano, tak ci by si vedela odpovedat na tvoju otazku (Ahoj, uvazujem o zalozeni denneho detskeho tabora v lete. Bol by to tábor v duchu tvorivych dielni. Potrebujem poradit, co je potrebne na zalozenie takehoto tabora, na co davat pozor, ako je to so stravou, ci je nutne ju zabezpecit, alebo nemusim...proste zaujima ma vsetko okolo toho, ako to prebieha a ci su potrebne nejake povolenia. Ak mate niekto skusenosti, rada necham poradit, pripadne ak viete, kde hladat podklady k teme, budem rada. Dakujem)