Lepenie obálok - skúsenosti

kochajdova
21. jan 2019

ahojte mamicky mate prosim vas niektora skusenosti s pracou na doma, lepenie obalok??sprostredkuva ju p. Surina, vstupny poplatok je 10€. dakujem za kazdy koment

barruna
21. jan 2019

Moja skusenost s tymito pracami na doma je, ze ked sa plati vstupny poplatok tak to nikdy nedopadne dobre, s tymto konkretne skusenost ale nemam. Ale vacsinou to bolo tak, ze sa mi nevratilo ani to co som do toho na zaciatku dala...

kuravesele
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fokuska
21. jan 2019

@kochajdova Predstav si, ze by si nastupila do prace a povedali by ti, ze no ale najprv nam zaplatte 50 eur, za to ze u nas zacnete pracovat - nebojte sa, potom budeme mat vysoku vyplatu.

Napis panovi, ze nech si ten "vstupny poplatok" stiahne z tvojej prvej vyplaty 😃

Pamatam si este davno taky pripad z Lamparne, alebo aka to bola relacia - zaplatili poplatok, prisiel im material, doma polepili 1000 nejakych malych ozdobnych skatuliek - robila na tom cela rodina, lebo to malo byt hotove do tyzdna alebo tak nejak a potom si to uz nikto neprebral, nedvihali telefony, nikto sa im viac neozval.

3009
21. jan 2019

@kochajdova ja neviem dokedy budú slovenské baby také "sprosté" a budú chcieť akože zarábať na takýchto pofidérnych reklamách - lepenie obálok, skladanie niečoho...... Veď to sú také pyramídové hry, keď len 20 jej pošlú po 10eur, tak zarobí 200 eur za nič a ty prerobíš čo tam vložíš. Ak chceš zarábať z domu tak niečo tvor - pleť, ši, vyšívaj, háčkuj, peč a predávaj a nie takéto blbosti.

tanalyn
21. jan 2019

Za čo má byť akože ten vstupný poplatok?

kochajdova
autor
22. jan 2019

@tanalyn vraj vela ludi reagovalo a ked im poslali podklady tak sa viac neozvali a firma bola stratova

odesi
22. jan 2019

Vstupny poplatok by som nikdy nikomu nedavala! Ved predsa ty ides pre nich pracovat, tak preto by mal byt nejaky poplatok? Oni tebe maju vyplacat mzdu a nie ty im poplatky

fraser771
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fokuska
26. jan 2019

@fraser771 Ako ti z uctu mohli zmiznut peniaze? Dala si im udaje z karty?

fraser771
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fokuska
26. jan 2019

@fraser771 Ach jaj, mala si vyplatit prevodom na ucet, nie poskytnut im udaje z karty :-/ cez aku stranku si to platila?

fraser771
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fokuska
26. jan 2019

@fraser771 Hmm jedna podozriva vec za druhou :-/ tak aspon mas ponaucenie.

fraser771
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ceklis
26. jan 2019

@fraser771 bola to debetná alebo kreditná karta? Ak kreditka okamžite reklamovať tu platbu s tým, že ste ju nezadali vy a je to odrb :( peniaze na kreditka totižto patria banke a oni majú na tieto účely poistené prípady Ako toto. Peniaze pripíšu hneď Spat na kartu a budú si to vymáhať u toho podvodníka. :( preto ak niečo platit kartou, ja platím len kreditkou. Ak to bola platba cez debetnú, aj tak ísť do banky a porozprávať sa s nimi, že to chcete reklamovať, že boli zneužité údaje z karty :( radšej by som na vašom mieste okamžite blokla kartu :( a požiadala o novú. Človek nikdy nevie čo ešte z toho vzíde.

fraser771
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
3009
27. jan 2019

@fraser771 nie že ešte počkáš, ale okamžite zablokovať kartu a žiadosť o novú kartu. To chceš každý deň tŕpnuť, či ti niečo ešte nestrhnú a väčšiu čiastku. Ja to nechápem, že ak si už naletela a nekonáš aj napriek tomu. Niektorí ľudia sú nepoučitelní.

evittam
27. jan 2019

@fraser771 Musela si súhlasiť s tym, že môžu strhavat z karty.
@3009 Ludska hlupost nepozna hranic. Bohuzial. A nie nepoučiteľní-sprosti. Ale ved "ovce treba strihat".
Poslat niekomu peniaze len tak a este mu povoliť prístup k mojim peniazom a dokonca ani nie k mojim.😅

kuravesele
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anicka63
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ryeomyanga
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ryeomyanga
18. aug 2019

Ahojte, dnes som napísala na mail a vysvetlili mi tam že vstupný poplatok je 0,01€, čiže jeden cent čo mi už samo o sebe príde ako riadna blbosť. Veď načo by im bolo treba platiť nejaký vstupný poplatok a k tomu ešte jeden cent 😃 Taktiež žiadali odo mňa údaje o platobnej karte (vraj na overenie) čo mi príde už veľmi podozrivé a taktiež že za zlepenie obálok 2000 ks do 3 dní mi vyplatia 70€. Neviem ale nieje to nejako priveľa len za lepenie obálok. Veď keby toľko dávali a bolo by to také jednoduché, tak by to robil asi každý. Čiže môj záver, jasný PODVOD.
Prikladám ešte stránku hoax.sk je tam veľa článkov o podvodoch na internete, odporúčam prezrieť si to

21janula21
16. jún 2020

@ryeomyanga čiže je to čistý podvod??

petra11223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz