Plat pekárky

nyika
5. jún 2014

Baby ktora pracujete ako pekarka?? chcela by som sa spýtať ak smiem kolko zarobíte ja bývam Bansko Bystrickom kraji a zarobím mesačne 350/380 eur v čistom .+ stravné listký..

nyika
autor
5. jún 2014

Pýtam sa preto lebo počujem nazory,že to je malo za tolko by som nerobila bla bla bla..ale ja za tolko robiť musim..len chcme vedieť či nás ozaj tak zle platia..:-/ pracujem v Hypermarkete mesačne odroobím 170 hodín,podla toho kolko je pracovných dni,robim na dve zmeny ranne a poobedne..mám jeden víkedn do mesiaca volný...

lubikan
5. jún 2014

@nyika zial to mas jedno,kde robis.......dostanes minimalnu mzdu,mozno nejaku odmenu,ak sa sef dobre vyspi....to uz by si musela byt v kancli,aby si mala viac... ☹ ☹ ☹

natalienka12
5. jún 2014

@nyika ja nemám skúsenosti s platmi v tomto odbore, ale z tej sumy mi je až do plaču, to ti úprimne poviem

belllinka
5. jún 2014

@nyika Daj si www.platy.sk tam to zistis, ale fakt je to hrozne malo :(

belllinka
5. jún 2014

Toto ked citam, aky ma niekto plat, vazim si svoju robotu :(

eeffka
5. jún 2014

@nyika zarabas ako kazda ina priemerna pekarka, plat je to ale strasny

mima4
5. jún 2014

@nyika plat ani nie, skor almuzna...
odporucam zmenit povolanie... hlavne ak uvazujes mat rodinu..z toho neprezijete...

kristiii
5. jún 2014

@nyika neviem teda konkrétne pekárky, ale tu naokolí sú momentálne takéto platy úplne bežné, a to nevravím len o obchodoch či o výrobe, známe v kancloch sú na tom neni o moc lepšie. A to majú VŠ aj prax, švagriná teraz zháňa prácu do kanclu a všade jej ponúkajú max. 500 hrubého. Hold keď majú na každé miesto 50 až 100 záujemcov.. 😖

babaker
5. jún 2014

@nyika Je to nizky plat. Bohuzial, velmi casta realita na Slovensku. Poznam velmi vela ludi, ktori robia aj za takuto mzdu, ine vychodisko nemaju. Postupne si mozno najdes nieco lepsie platene, treba mat vsak na pamati, ze je naozaj kriza, z Ukrajiny prilev lacnych pracovnych sil a na Sk to s nezamestnanostou vobec nie je na smiech. Ti, co sa ti "vysmievaju" z nizkeho platu, by ti tu lepsie platenu pracu mohli najst. Urcite pri takomto plate nezostanes naveky, rokmi ziskas prax, skusenosti a potrebne sebavedomie.
Vela stastia 😉

anatalia77
5. jún 2014

Ano je to "slaby plat",ale na druhej strane,ja by som brala aj to,keby som nepotrebovala mesacne viac.Tak chodim na tyzdnovky za pas. Ale zasa,ked odrobim aj vikendy,tak mam aspon 550 eur. Takze si clovek niekedy nenavybera.

mimi321
5. jún 2014

@lubikan Ja robim v kancli a zial nad 400€ cisteho som nesla... vacsinou to bolo tesne pod. a to mam ukonceneho zatial bakalara v odbore.

vevapeto
5. jún 2014

Na to, ze,je to narocna praca je to nieco nad minimum. Smutna realita na SK.

pojezdalova
20. jún 2014

Ja zarobim vyše 500e a to som neni vyučená, pracujem u sukromnika.....

netswan
3. júl 2019

to je tak v pekárni, piatky sviatky nočné a vložáky a almužná 1×za mesiac. Mama tam robi, ale už sme ju donútili odísť. Zdravie v... a šefovi ani za pozdrav nestojíš. A to mama robila aj s chlapmi pri peci, oni ale brali o 200_300viac, ako mama, doteraz nevieme prečo.