Pocity z novej práce

1991majka
1. feb 2022

Ahojte 🙂 chcem sa spýtať hlavne žien, ktoré nastúpili po rodičovskom do novej práce, aké ste mali pocity prvý deň? Ja som bola včera 1krát po 3rokoch v novej práci (administratíva) a pripadala som si úplne ako vymletá 🙈 je mi jasné, že prvý deň v novej práci nebudem hneď všetko vedieť, len mám také zmiešané pocity 🙈 mali/máte to aj vy tak?

liz_lemon
1. feb 2022

ja som bola na MD/RP takmer 6 rokov, ale do novej prace som nastupila bez problemov, nemala som ziadne problemy so sebou, ani pocit, ze by som nieco nevedela, v podstate po par dnoch som mala pocit, ako keby som ani nebola 6 rokov doma

maminkadeticiek
1. feb 2022

To su take standardne pocity.Vydrz 3 mesiace,vsetko sa utrasie.

dollyzv
1. feb 2022

Ja som nastúpila do novej práce keď mal drobec 10mewiacov,predtým som bola skoro celé tehotenstvo na rizikovom..už krátko po pôrode som cítila že otupievam 😅😅 takže som aj rada že opäť riešim aj niečo iné ako prebaľovanie,prikrmy a všetky tie materské veci 🤣

siska53
2. feb 2022

@1991majka kedze to bola uplne nova praca, tak rovnako ako pri akejkolvek novej praci, kam som nastupila pri zmene zamestnania.. veeela toho, misung, ucenie sa.

alanko20
2. feb 2022

V novej praci som mala take pocity aj tesne po skole, ked moj mozog bol v uplne inej kondicii ako dnes. Podla mna je to uplne normalne. Snaz sa, rob si poznamky, pytaj sa kolegov a casom to bude super. Drzim palce.

lenja123
2. feb 2022

@1991majka kľud, je to normálne. Ja keď som po MD nastúpila naspäť do starej práce, bola som úplne mimo. Neskutočne veľa vecí sa zmenilo, stále som myslela aj na syna doma, pritom som vedela, že je v pohode. Snažila som sa 100% sústrediť na prácu, čo najviac si zapamätať, prípadne zapísať, ak som niečo nevedela, alebo si nebola istá, veľa sa pýtala, aj doma som hľadala nové info a súvislosti na nete. Po pár týždňoch som do toho prišla.

pinaofina
2. feb 2022

Je mi blbe napisat, kedze nemam deti, ale takto: ked som pred 5 rokmi presla z prvej prace do druhej, tak som sa citila vymleta a 2 tyzdne rozmyslala, ci tam patrim a co tam robim. A to som nemala pauzu 3 roky ale v piatok som skoncila v starej a pondelok nastupila v novej 😂

loginexistuje
2. feb 2022

neboj to sa podda nadych vydych a ides

katpizur
2. feb 2022

To je normalne, to sa podda. To proste je zmena po rokoch takze z toho si nerob tazku hlavu a snaz sa aby si sa co najskor vsetko naucila a budes v klude.

frederika21
2. feb 2022

@1991majka myslím, že je to úplne normalne. Ja mám zase opačný problém. Ja som doma 2 roky, ešte rok mi zostáva a zatiaľ nemám vôbec pocit, že už dva roky som doma a nepracujem. Mam pocit ako keby som včera posledný krát išla do prace 😂. Možno je to tým, že ten čas neúprosne rýchlo ide a plus študujem na výške, takže aj to ma udržiava pri živote a mozog mi tým pádom nelenivie, ale pracuje na 100% :D. Preto je podľa mňa fajn, nájsť si niečo zmysluplné a vďaka tomu nevypadnut z toho pracovného kolobehu. Či už by to bola brigáda, nejaké workshopy, kurzy, koníčky, škola.... 🙂.