Práca počas materskej

zuzula91
3. mar 2022

Ahojte, aké brigády, poprípade čo ste robili počas materskej aby ste prispeli do rozpočtu? Popravde o chvíľku má čaká materská, neskôr len rodičovský príspevok. Z tej výšky aká tam je dokážem zaplatiť akurát tak účty. Samozrejme mám niečo našetrené, ale rada by som aj niečo zarobila, nie minula všetky našetrené úspory. Ďakujem

dskjhfdlkdjhl
3. mar 2022

@zuzula91 Ja som pracovala na ciastocny uvazok normalne vo svojom odbore, ale nie kvoli peniazom.

ciernabrigita
3. mar 2022

pokračovala som naďalej vo svojej práci, dá sa robiť aj z domu, ale kvôli psychohygiene som volila office 😀 Mala som však možnosť robiť menej hodín - podľa potreby, keďže som bola niečo ako externý dodávateľ služieb. Popritom som písala odborné články. Taktiež to nebolo len kvôli financiám, ale aj kvôli tomu, aby som nevypadla z odboru, nemusela po XY rokoch s deťmi doma začať odznova a aby som mala aj iný cieľ ako vymieňať plienky a chodiť na ihrisko.

zuzula91
autor
3. mar 2022

Tak to ste mali super. Moja firma bohužiaľ takú možnosť neponúka. Aj keď by sa to v pohode dalo. Bohužiaľ oni neuznávajú prácu z domu. Ani cez to Covid obdobie nevolili takúto možnosť. Stará škola, ale je mi tu dobre.

dskjhfdlkdjhl
3. mar 2022

@zuzula91 ja som ale nepracovala z domu.

ciernabrigita
3. mar 2022

@zuzula91 ani ja som nerobila z domu, čítaj pozorne.