Práca v Textile House

lula56
12. jan 2023

Ahojte, prosím pracujete niektorá alebo ste pracovali v sekači Textile House?? Alebo niekto z rodiny, vaša kamoška? Aká je tam práca? Nečitala som moc dobre recenzie. Ďakujem.

diewcatqoo
13. jan 2023

Ja som pocas vysokej skoly bola na pohovore, lebo zhanali brigadnika. Pani, ktora mala so mnou pohovor, ma nechala cakat vyse pol hodiny v 35 stupnovych horucavach, potom ma vzala niekde do skladu, kde som sa obavala, ze na mna zhora spadnu vsetky nalozene vrecia a pytala sa ma divne otazky. Celkovo sa ku mne spravala ako k odpadu a povedala som si, ze aj keby sa ozvali, tak tam nepojdem. Bol to nahorsi pohovor, na akom som kedy bola. A neozvali sa 🙂
Ale bolo to pred viac nez 10 rokmi, takze uz sa mozno nieco zmenilo.

vandica
13. jan 2023

Nevážia si zamestnancov, ale že vôbec. Empatia level nula. Je im úplne jedno, že sa im tam predavačky striedajú ako na páse. Veď čo, jedna odíde ďalšia príde. Manažérky robia stále len pohovory či na predavačku alebo na vedúcu. Tiež už veľa vedúcich odišlo. Sledujú na kamere každý jeden tvoj krok. Ušetri si svoje psychicke zdravie a nechoď tam. A koniec koncov aj fyzické ... namykat sa s 50kg mechmi nie je slasť.

slavomira236
13. jan 2023

@lula56 tak u nás pokiaľ nezrušili boli tam tie isté dlho pracovníčky 2 tam boli10 rokov...horšie to je s kilovkou

lula56
autor
13. jan 2023

@slavomira236 čo je to kilovka?

lula56
autor
13. jan 2023

@vandica dakujem za info

nataly98
14. jan 2023

@lula56 Veľa veci záleží od toho akú máte vedúcu a regionálnu manažérku. Pokiaľ vie vedúca dobre rozložiť smeny a prácu v rámci dňa dá sa to zvládnuť. Niektorým trvá zvyknúť si na danú prácu dlhšie, niektorí si zvyknú hneď a ešte sú takí, ktorí si myslia, že bude celý deň len stať za pokladňou na jednom mieste a tí odchádzajú veľmi rýchlo.