Práca z domu - skúsenosti

16. nov 2022

Kočky máte nejakú skúsenosť s prácou z domu? Samozrejme žiadne katalógové predaje, ani otravovanie náhodných ľudí s ponúkaním tovaru a pod.
Mám na mysli napríklad vybavovanie objednávok, možno nejaké vypĺňanie dotazníkov a podobne.
Vždy keď som sa ozvala niekomu kto ponúkal prácu z domu, boli to len propagácie, katalógy alebo rôzne podvody...
Veľmi by som chcela skúsiť nejakú prácu z domu, hoci aj za menšiu výplatu, ale aby to bolo reálne.
Nejaké rady?? Vďaka vopred

gemerka17
16. nov 2022

Doplniť vzdelanie, aby si mala zamestnávateľovi, čo ponúknuť. Takých ako ty, sú tu tisíce. Každý druhý deň táto istá otázka a vždy tá istá odpoveď. Mohla by si sa trochu posnažiť a prečítať si pár príspevkov a vedela by si ako to chodí. Privyrobiť si chce každý, ale treba na to aj niečo vedieť - účtovníctvo, it, jazyky.

martinkatinka
17. nov 2022

Ano, mam skusenost s pracou z domu. Cez koronu sme boli chvilu na home office.

melanta
17. nov 2022

Áno mám skúsenosti. Robím 90% z domu. A rady? Mať zručnosti primerané k práci, ktorú chceš doma robiť. A podľa nich hľadať.

sheila121
17. nov 2022

Ja pracujem z domu ako korektorka a teda mám čo robiť dakedy aby som sa nescvokla 🙂 to keď idem do spoločnosti tá vyzerám jak nafetovana taká som rada že som medzi ľuďmi 🙂 skús copywriting 🙂

engynka
17. nov 2022

Podla mna problemom je, ze vacsina autorov tohto typu diskusii hlada cielene pracu z domu, je to jedina podmienka, namiesto toho aby si hladal pracu, ktora mu sadne, bude bavit, bude mat skusenosti, bude splnat naroky a nasledne sa na pohovore informoval ako funguju s pracou z domu a ake su moznosti.
Tych firiem je vela vela ale minimum z nich maju napisane full remote. Vela zien ti tu napise, ze pozri korporaty a ano drviva vacsina umoznuje full HO a tiez drviva vacsina z nich ma napisane v ponukach obcasny HO co naozaj nemusi byt pravda. O fungovani a systeme prace sa viac dozvies z pohovoru a nie z popisu inzeratu.
Praca vyplnovanie dotaznikov snad ani neber ako pracu. To je bullshit. Ved to nie je praca, mozno tak na privyrobenie pre studenta

melanta
18. nov 2022

@engynka problém je, že väčšina autorov tohto typu diskusií nemá žiadny predpoklad (skúsenosti, znalosti, zručnosti) na prácu z domu. Ak sa nebavíme o pečení a háčkovaní.

deni97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
melanta
18. nov 2022

@deni97 autorka píše, že žiadne katalógové predaje. Tým mala na mysli MLM, ktorý jej ty ponúkaš. Ale keď už porušuješ pravidlá MK, tak aspoň napíš názov firmy.

deni97
18. nov 2022

@melanta autorka píše žiadne katalógové predaje, ale vybavovanie objednávok áno. Okrem iného to, že ide o mlm neznamená automaticky katalógový predaj. Pravidlá skupiny som čítala a nevidím v čom ich porušujem, za to z tvojej strany by sa čosi našlo

19mmm71
18. nov 2022

tak ja som prekladatel.tlmocnik a 80 percent je to praca doma,ak nechodim priamo tlmočiť a aby som nepracovala len hlavou som aj fyzioterapeut ,tiež to mam pracu doma-obe mam vyštudovane,žiadne kurzy,určite by som išla cez zvyšovanie si vzdelania ono sa to človeku vráti a má široký zaber a výber❤

lb1984
18. nov 2022

Ja robím z domu interne účtovníctvo 🙂 z jednej strany je to super z druhej mam doma stále bordel. Mam to vystudovane a robím v tom už 15 rok. Z domu robím posledných 5 rokov.

krstn003
Odpoveď bola odstránená
Zobraz