Ahojte, píšem lebo fakt neviem si s týmto poradiť. Všetky moje spolužiačky mali cieľ už dávno okrem mňa. Študujem na strednej zdravotníckej škole v odbore praktická sestra. Mne nedávno niekto zasadil chrobáka do hlavy o zdravotnej sestre v armáde alebo teda na vojne. Strašne ma to zaujalo a chcela by som vedieť, aké sú ďalšie kroky po strednej na to stať sa ňou. Ďakujem.
@viktoria2034 nuz zmaturujes a pôjdeš na regrutacne ss zapísať k vojsku. Keďže máš vzdelanie zdravotníckeho smeru je veľká pravdepodobnosť ze ta ako zdravotníka zaradia ,kedze odborného studovaneho personálu je tam malo. Určite ti bližšie povedia na tom regrutacnom
@viktoria2034
Pozor,ako zdravotnika v armade ta mozu hocikedy hocikde inde prevelit..napr.zijes v za,robit ta poslu do ba a o rok prevelia do ke..napr.ked sestry strajkovali,tak takto posielali armadne sestry hlavne,tam kde ich bol nedostatok..mna odradilo toto od toho
@dajna11 Dakujem ❤️
@tani777 to mi na tom najviac vyhovuje nechcem žiť usadený zivot
Mam znameho zdravotaka vojaka, neviem ci ako civil sa vies dostat k armade ako zdravotnik-sestra. On je vojak, dva roky dozadu dokoncil vysoku skolu v odbore osetrovatelstvo.