Ahojte mali ste niektora problem s lonovou sponou po tehotenstve prakticky po porode, som 3 mesiace po, a boli to nenormalne ked kojim na bokoch po leziacky a ked lezim dlhsie co aj v noci tak spime tak uplne ma to boli a pri presuvani mi praska cela panva. Ja uz neviem co robit kedy sa to da do poriadku ved som uplne rozmontovana este po porode … presne v strede panvy to zacne pichat boliet .. pomoc
@hariet ahoj no uz je to rok aj mesiac a prestalo to cca po 10 mesiacoch.. praska mi v panve stale ale to je bezbolestne, potrebujem to len spevnit ale nejako som sa nedokopala k cviceniu aj ked je to dost podlamna potrebne ..
Vdaka, tak snad to prejde aj mne. Je to dost neprijemne a to som ani nerodila vaginalne. Snad mi cvicenie pomoze.
@hariet len podlamna si treba dat poradit u fyzio ako cvicit a co cvicit. Ja som bola poradil mi cvicila som to chvilku ale ptm som sa na to vykaslala , mna treba dokopat do nuecoho aby som cvicila no…
Mam podobne tazkosti, ako opisujes. Upravilo sa ti to prosim ta po case? Dik za odpoved.