Bolesť lonovej spony

11. jan 2022

Ahojte mali ste niektora problem s lonovou sponou po tehotenstve prakticky po porode, som 3 mesiace po, a boli to nenormalne ked kojim na bokoch po leziacky a ked lezim dlhsie co aj v noci tak spime tak uplne ma to boli a pri presuvani mi praska cela panva. Ja uz neviem co robit kedy sa to da do poriadku ved som uplne rozmontovana este po porode … presne v strede panvy to zacne pichat boliet .. pomoc

hariet
11. nov 2022

Mam podobne tazkosti, ako opisujes. Upravilo sa ti to prosim ta po case? Dik za odpoved.

autor
13. nov 2022

@hariet ahoj no uz je to rok aj mesiac a prestalo to cca po 10 mesiacoch.. praska mi v panve stale ale to je bezbolestne, potrebujem to len spevnit ale nejako som sa nedokopala k cviceniu aj ked je to dost podlamna potrebne ..

hariet
14. nov 2022

Vdaka, tak snad to prejde aj mne. Je to dost neprijemne a to som ani nerodila vaginalne. Snad mi cvicenie pomoze.

autor
14. nov 2022

@hariet len podlamna si treba dat poradit u fyzio ako cvicit a co cvicit. Ja som bola poradil mi cvicila som to chvilku ale ptm som sa na to vykaslala , mna treba dokopat do nuecoho aby som cvicila no…