Dva týždne mám pálenie klitorisu

nicki_79
29. jan 2021

Ahojte, už vyše 2 týždňov pociťujem pálenie pošvy alebo skôr uretry a klitorisu. Rovnako tak ani sex s priateľom mi nebol príjemný, keďže ma to trochu pálilo a bolelo aj pri ňom. Nehovoriac o pálení, ktoré prišlo potom. No najviac pálenie pociťujem po použití wc. Bola som u obvodnej a ta mi skontrolovala moč, ale výsledky boli negatívne, robila sa aj kultivácia moču a opäť negatívne. Tak som zašla za gynekológom s tým, že bude problém asi tam ale robil výtery, kultiváciu, sono a oznámil mi, že on tam nič v neporiadku nevidí. A všetky výsledky boli negatívne aj tam. Používam fungicidin, dokonca som skúšala aj tea tree olej, doktorka mi predpísala Monural ako ATB na možný zápal močových ciest, ale ten fungoval asi iba pol dňa. Počas menštruácie sa to zmiernilo, alebo som to nepociťovala vôbec. Neviem Vám povedať ani aký mám výtok lebo veľmi dlho som mala ovulačné krvácanie a potom menštruáciu. Ale predtým ma pálil pošvový vchod a vo výtoku som mala také biele čiastočky. Už som naozaj zúfalá, stretol sa niekedy niekto s tým?

snazilka_bio_mamka
29. jan 2021

Kamoška to mala takto isto... dlho sa trápila, chodila na vyšetrenia, brala všeliaké atb a nakoniec sa zistilo ze má ureoplazmu.

nika23t
29. jan 2021

@nicki_79 ja som mala problém s niečím podobným, kedy som mala bolestivý styk a tiež pálenie a svrbenie aj v oblasti klit. Dlhšie som sa liečila kadecim, myslím, že ma to ešte viac rozdrazdilo. Pritom všetky výsledky boli v poriadku. Až na to, že som si tými liečbami úplne zabila prirodzene prostredie v pošve. Žiadne laktobacily, nič... Tak som užívala vaginálne, medzitým opäť svrbenie a pálenie... A výsledky stále ok. Potom mi lekár povedal užívať Rosalgin a gyn.penu ginexid. A po vyplachu som si vkladala tablety cicatridina. Rosalgin som užívala asi 12 dní, cicatridina 20 a penu bežne. Inak styk som mala nenormálne bolestivý. Doteraz neviem, z čoho to prišlo, či som sa tak rozdrazdila rôznymi liekmi predtým alebo co, ale po troch mesiacoch bez sexu to pomaly prešlo. Stále mám taký citlivý pocit dole, ale už bez bolesti, bez svrbenie a výtoku. A už môžem aj sex 😊 Každopádne mňa tento môj stav vydesil, lebo sa mi to nikdy predtým nestalo. Radim len jedno-neexperimentovat a používať co najsetrnejsie prípravky. Veľmi ťažko sa to potom dostáva do pôvodného stavu. Ja som poučená vlastnými chybami.

marcellka32
29. jan 2021

Saforelle a rosalgin

simsalabim
29. jan 2021

@nicki_79 skusila by som nieco na zvlhcenie sliznice, napr. Hydrofemin. Vaginalna suchost moze sposobit taketo pocity.

jarkakennedy
22. jún 2023

Dobrý deň @nicki_79 môžem vedieť ako ste sa z toho dostali?

anel000
9. dec 2023

@nicki_79 ahoj, akurat riesim nieco velmi podobne, takmer totozne. Ako to nakoniec u teba dopadlo?