Krvné zrazeniny mimo menštruácie

zuzka_66
4. mar 2021

Ahojte, chcela by som sa opytat ci mate niektora skusenost s tmavou cervenou krvnou zrazeninou mimo menstruacie? Beriem HAK kvoli zlemu hormonalnemu profilu a velmi bolestivej menstruacii, ale beriem ju poctivo a pravidelne. Na toalete ani na nohavickach som nic nemala, iba jednu zrazeninu pocas sprchovania, trosku zhorsene vyrazky ako pred menstruaciu a 2 dni ma pichalo v oblasti laveho vajecnika, ale min.rok som bola na preventivke a bolo vsetko ok. Tie zrazeniny mam pocas menstruacie uz od mala, ale teraz mam este 2 tyzdne do. Cize by som mala mat akurat ovulaciu, co je teda nemozne kedze beriem presne nacas HAK. Mam 21. Na gyn som objednana v utorok, ale dovtedy ma asi porazi of stresu.

littlebubble
4. mar 2021

Byť tebou tak sa opýtam na iný druh HAK.Mne vyhovovala až tretia v poradí.Pri prvých dvoch zrazeniny, bolesti, špinenie, meškanie MS.
Pri zmene nič z toho.Krátka, slabá bezbolestná, pravidelná menštruácia.

zuzka_66
autor
5. mar 2021

@littlebubble ja uz praveze beriem 4 roky a doteraz bolo vsetko super, menstruacia je uplne v pohode oproti tomu co bolo. ale skusim sa opytat gyn ci treba inu alebo mozno uz aj vysadit. dakujem ti pekne 🙂

littlebubble
5. mar 2021

@zuzka_66 Tak môžeš mať problém o ktorom si nevedela. 🙂.
Niektoré ženy zistia až časom, že nemôžu užívať HAK.