Mám poruchy cyklu, výtok a schudla som

viva13
5. júl 2023

Prosim poradte, mam 39r. chodim na gyn ako na klavir.Mam poruchy cyklu hormony ok, vzdy som mala bolestivu menstruaciu teraz bolesti ziadne, teraz mi meskava 2-3tyzdne, medzi tym mi ide vodovy vytok, spinim podla gyn je vsetko ok. Mam stres doma, v praci,aj koli tomuto, schudla som cca 5kg za 2 mesiace.s tou menstruaciou chodim od 09/2022 nemate skusenosti? Teraz mam lieky na chut do kedla zaberaju ale to asi gyn problem nevyriesi..

luccija
5. júl 2023

@viva13 robil hormonálny profil?s menzesom som si užila svoje za posledný rok aj pol.Po očkovaní som 2 m nedostala potom krátky už na 17 deň, dlhý silný...až ho zastavoval Norethisteronom potom Duphaston pribrala som z tých všetkých liekov.Konecne som všetko vysadila a menzes na 29 deň ako som mala vždy.Hormonalny profil ukážkovú, ovuláciu mám.Ja som sa už obávala menopauzy.mne povedal gynekológ, že po 40 tke to je všetko normálne🙂že hormóny už kolisu a dôležité je menzes dostať.Kedy spinis v druhej polovici cyklu?

colsami
5. júl 2023

Aj mne napadla menopauza.
A to schudnutie tiez nenapomaha, akonahle telu nieco chyba a musi "setrit", automaticky zacne setrit ako prve na reprodukcii, kedze ju nepotrebuje ako ostatne nutne organy/funkcie, takze Ti zenske veci budu fungovat este "menej spravne".

viva13
autor
5. júl 2023

@luccija skonci mi menstruaciua a aj o 2-3dni spinim, horm.bol ok, to by gyn aj na sone videl menopauzu ci nie?

luccija
5. júl 2023

@viva13 podľa hrúbky sliznice určite.Ked ovulujes a profil máš dobrý, tak to nebude menopauza.Skor sa vtedy skráti cyklus.Aj ten stres tomu nepomaha