Silné pichanie v podbrušku

lentajeho
27. nov 2021

Pekný večer prajem, chcem sa spýtať či mi nebudete vedieť poradiť s priateľom sme mali styk 26.9.2021 v októbri som mala normálnu menštruáciu a teraz v novembri som mala len hodinu a potom nič. Styk sme mali v čase keď som mala ovulaciu mohlo sa niečo stať? A zase beriem HAK 2 roky. V oktobri som bola u gynekologicky po 20 dní od pohlavného styku a zistila mi zápal a robila aj sono ale tam nič nenašla a pred menštruáciu som brala antibiotiká najskôr na močové cesty a potom na pohlavný zapal, môže mi to aj z toho meškať? A pred 2 týždňami som dostala náhlu hnačku a brucha bolenie trvalo to pár dní. A potom už nič. A teraz mám také pichanie v podbrušku také silné. Tehotenské testy som si robila a všetky negatívne. Mohol by to byť nejaký zápal alebo niečo podobné? Ďakujem za každú radu.

ailiba
27. nov 2021

@lentajeho prepáč, ale nie je mi jasné, či stále ešte berieš HAK?

lentajeho
autor
27. nov 2021

@ailiba jasné stále beriem HAK

ailiba
27. nov 2021

@lentajeho aha, no nebola som si istá, keď si písala, že ste mali styk počas ovulácie. Lebo keď berieš HAK, nemáš ovulaciu a nemala by si ani otehotnieť. Ale dôležité je, že nie vždy počas HAK musíš mat ms, lebo to nie je ani skutočná ms, ale tzv. spadové krvácanie spôsobené poklesom hormónov. Ale v tom prípade si myslím, že je to spôsobené skôr zápalom a bráni ATB. Aspoň mne vtedy vždy ms meskala. A keď si opäť začala brať HAK, tak sa už nedostavila ms. Hnačka mohla byť aj z tých ATB, to je bežné. Ale podla mňa by si si teraz mala dávať pozor, lebo ta hnačka mohla spôsobiť, že sa ti HAK dobre nevstrebalo a možno to pichanie je aj ovulácia....alebo to máš jednoducho celé "rozhádzané" (2 zápaly, ATB).
Podľa mňa sa to ale časom upravi👍. Len by som teraz používala aj inú ochranu.

lentajeho
autor
27. nov 2021

@ailiba aha tak to s vôbec nevedela že počas HAK nie je ovulacia som ja ale tupelo 🤦😅. A ešte som zabudla že občas ma strašne bolia kríže a vystreluje mi to až do nohy aj to s môže súvisieť napríklad s tým zápalom? A ďakujem pekne za radu 🤗

ailiba
27. nov 2021

@lentajeho rado sa stalo😉... Áno, podľa mňa to bolo tým zápalom aj tie kríze, ale keď to už máš preliecene, tak by ti ta bolesť nemala už výstrelov at. Bola si aj na kontrole, či už je to v poriadku?

lentajeho
autor
27. nov 2021

@ailiba v pondelok idem ku gynekologicke len som sa bála že čo to môže byť, no ja mám stále nejaké zápaly, a žiadne mastičky čo mi dala mi nepomáhajú tak teraz skúsila antibiotiká ale nakoľko som mala v ten istý mesiac aj na močové cesty a potom na ten zápal neviem či to zabralo 😅. Ja mám veľmi slabú imunitu od malička tak možno to môže byť asi aj tým.

ailiba
27. nov 2021

@lentajeho to je možné. Musí to byť veľmi nepríjemné. Tak v pondelok zistis😉. Držím palce, nech sa skoro vyliečis.