Snažíme sa s histamínovou intoleranciou

martinakm
16. dec 2016

Ahojte dievčatá. Neviem či tu je táto diskusia, je ich tu veľa, tak som založila novú. Má niektorá z Vás histaminovu intoleranciu? Kedy sa vám podarilo babo? Bolo všetko v poriadku? Mne HIT zistili v apríli a už by sme sa možno malému potešili ale neviem ako to pôjde. Ďakujem 🙂..

mima4
16. dec 2016

@martinakm ahoj, pokial viem, schopnost pocat dieta a HIT vobec nesúvisia, ci sa mylim?

martinakm
autor
16. dec 2016

@mima4 no v brožúrke o hit som sa dočítala že zapríčiňuje potraty a predčasne pôrody.. A neviem ako je to s otehotnenim, celkom mám už strach

mima4
16. dec 2016

@martinakm myslis v brozurke od hrubisku? lebo ak ano, tak mnohe veci su tam uz neaktualne, tato brozurka uz je "po zaruke".
inak, HIT tiez moze mat roznu intenzitu, vacsina ludi, co ju ma... je to primerane, ci mierne, par vynimok to ma tazsie.

acikra
17. dec 2016
Používateľ acikra je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od acikra.

Ahoj, nemáš sa čoho báť. Na dieťa to nemá žiadny dopad. Jedine na teba a tvoje zdravie čo sa týka stravy. Myslím, že vieš, akým potravinám sa treba vyhýbať.

martinakm
autor
19. dec 2016

Babule strašne moc Vám obom ďakujem za podporu 🙂 babu by sme sa potešili 🙂 ale ono vie kedy ma prísť 🙂