Výber kúpeľov po hysteroktómii

lulinka78
6. máj 2021

Chcem sa spytat, kto ma skusenosti, kde su najlepsie kupele po hysteroktomii, ja mam prave po operacii, a idem k lekarke si poziadat o kupele, len som pozerala, ze po tomto zakroku je mozne ist do kupel Bojnice, Lucky, Nimnica, Bardejov. Kde to je najlepsie, a je moznost si vybrat, kde chcem ist do kupel? Ako to cele vobec funguje? Viete mi niekto poradit? Dakujem velmi pekne za vsetky rady a nazory.

e1i
6. máj 2021

@lulinka78 znama dosla teraz z Bojnic, chvalila si. ano vybrat si mozes z tych ktore ti ponukaju.

zalka
6. máj 2021

@lulinka78 veľa záleží od toho čo preferuješ,
Bojnice sú pekné kúpele kúsok od mesta, Lúčky a Nimnice sú kúpele tvorené len hádam jedným či dvoma ubytovacími kapacitami a kúpelným domom, čiže ak oblubuješ prechádzky lesom tak aj tam budeš spokojná,
Bardejovské tak to je tiež kúsok od mesta, veľké kúpele, s kopou ubytovacích kapacít aj nejakým kultúrnym vyžitím teda v ja som tam chodievala v lete a pred covidom, a tie tanečky boli úplne super, každý večer sme pretančili. A kedže som tam chodila v lete, kedy rástli aj hríby, tak na tie som tiež chodila do lesa, teda an i nie do lesa, lebo len prechádzkou po areáli sa dali nazbierať.
V ostatných kúpeloch napr. tanečky boli len dva či tri krát do týždňa.

A funguje to tak, že lekár ti vypíše návrh na liečbu. A ak v ZP nepovieš kam chceš ísť tak ti pozvanie môže prísť z akýchkoľvek kúpelov. Bez toho aby si sa ty mohla rozhodnúť. Preto viem, že kamarát chcel chodiť do Bardejova a on chodil na Ačko tak hned pri odovzdávaní papierov v ZP povedal, že chce ísť do Bardejova, pani to tam poznačila a jemu už potom prišla rovno pozvánka z Bardejovských kúpelov. Ja som chodila na B, čiže ja som si volala kam chcem ísť.

janinah
7. máj 2021

Popozerať si aké procedúry ponúkajú.ake je zloženie vody na pitie aj na kúpanie a tiež kvalitu ubytovania.ja odporúčam si doplatiť za 1 lozkovu izbu.

lulinka78
autor
10. máj 2021

@zalka dakujem a chcem sa este spytat, lebo doktorka mi dnes povedala, ze nie kazda ma narok na kupele, ze nie si ista, su tam nejake podmienky, cize ako to je, od coho to vsetko zavisi, aby clovek dostal tie kupele?