Vynechanie antikoncepcie Desirett a žiadna menštruácia

sonia1990
22. mar 2021

Dobrý deň žienky prosím vás chcem sa opýtať som 4 mesiace po pôrode kojím a po šestonedeli som začala užívať antikoncepciu desirett užila som celú tablu a nakoľko som nevedela ze sa berie v kuse bez prestávky ja som si dala pauzu a čakala na menštruáciu tým pádom som neužila viac tabletiek. Doktorka mi povedal a ze terás musím počkať na menštruáciu a začať užívať odznova len menštruacia mi stále nechodí a už je tomu mesiac. Neviem ci mam čakať na menštruáciu alebo je tu možnosť dať si hu vyvolať infekciou aby som mohla znova brat antikoncepciu alebo hu môžem začať brat odznova aj bez menštruácie, či bude mať taky istý účinok ako keby mi prišla menštruacia a začnem antikoncepciu brat.

uhnakova
22. mar 2021

pokial kojis, nemusis mat menzes este dlho, s antikoncepciou aj bez nej. Kludne mozes s antikou kedykolvek zase zacat, ale prve dva tyzdne treba pouzivat aj inu ochranu.

sonia1990
autor
22. mar 2021

Aha ďakujem lebo keď som sa pýtala mojej Dr tak mi povedala ze terás musím počkať zase na menštruáciu a začať zase odznova 1 tabl. 1den menštruácie tak neviem ci môžem začať aj bez menštruácie alebo nie ale účinok tabletky by mal byť podľa mňa rovnaký. Lebo menštruacia mi môže prísť aj po niekoľko mesiacoch keďže kojím a môj muž nechce používať kondóm a bojím sa aby sa mu nesmyklo🤣🤣to by bolo. No zajtra mam volať koli výsledku zo steru tak sa jej opýtam len ci mate žienky s týmto skúsenosť. Dakujem

maguska
5. okt 2021

Oddam 1 balenie Desirett zdarma.

9555058645
18. sep 2023

Kupim surne dessiret