Zubné náhrady

beatrice1111
26. jan 2022

Ahojte, viete mi odporučiť niekoho kto v za robí zubné náhrady? Najlepšie kto má aj nejakú zmluvu s poisťovňou, ďakujem.

desore
27. jan 2022

@beatrice1111 Zubne nahrady robi kazdy stomatolog. Otazka znie za ake ceny. Vacsinou maju drahsie ambulancie cennik uvedeny na internete. Popatraj po starsich zubaroch, su citelne lacnejsi a skusenejsi.

evkablond
29. jan 2022

@desore mne dvaja starsi zubari donicili cele zuby. Mlady chalan po skole / 8r je uz moj zubar v ziline mi dal vsetko dokopy takze .... Zabudnuty vrtaci nastroj 🤷 starsi casto nejdu uz s tym co je dobre pre pacienta ale co robia uz 30 rokov dookola. Radsej zaplatit ako to mat nekvalitne,zle a vyhodene peniaze. Ale to je moj nazor.jasne nieje zubar ako zubar ale mladi sa viac snazia.

desore
29. jan 2022

@evkablond Nechapem ako mohol niekdo zabudnut vrtaci nastroj v ustnej dutine? Myslis vrtak alebo co?

evkablond
29. jan 2022

@desore ak ti vrtaju zub je vymenitelna cast a ta sa odlomila a tu mi zablomboval ako nic predny zub kedysi biele blomby stali riadne vela a na predny zub. Tak som si este aj zaplatila. Preto ja osobne som proti starym zubarom ktory kaslu na vymenu blomb alebo novych metod.

desore
29. jan 2022

@evkablond Nechapem, o com hovoris. Nema to ani hlavu ani patu.

evkablond
29. jan 2022

@desore asi ani nevies co zubari pouzivaju pri praci. Tak tomu potom ani nerozumies tak je to nasledne dost tazke pochopit.

desore
29. jan 2022

@evkablond Ja som sa opytala, ci to bol vrtak. Ty si mi neodpovedala. Zubara mam doma, tak viem. 😉 Nemam skoncene tri ludove.