Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    123andrea
    16. máj 2016    Čítané 92x

    BUPI

    NAŠE MILÉ A VOŇAVÉ TESTOVANIE SO ŽABKOU BUPI

    Bola som nesmierne šťastná, keď som bola vybratá na testovanie produktov Bupi . Prišiel deň D, kedy nám kuriér doručil balíček na testovanie. Bola som s deťmi práve v obchode a tak sme si domov celý nedočkavý niesli balíček. Balíček bol zabalený v kartónovom obale a po rozbalení z neho deti vybrali peknú darčekovú taštičku. Začali z nej vyberať veci a hneď sa poškriepili o plyšovú žabku Bupi. Samozrejme vyhrala menšia, ale tvrdohlavejšia Dominika. Okrem žabky boli v balíčku super vecičky- podložka pod mydielko v tvare žabky, ktorú si malá najskôr zobrala ako postieľku pre žabku. Potom vytiahli vlhčené obrúsky, umývaciu penu a umývací gél, ktoré sme mali testovať. Nakoniec som našla ešte v taške nálepku na auto- baby on board.

    Takže hneď sme začali s testovaním a testovali sme vlhčené utierky Ultra soft 64 ks, umývaciu penu 500ml a umývací gél 500ml. Kozmetika Bupi je veľmi jemná, s obsahom prírodných látok určená  pre detičky od narodenia. Nedráždi jemnú detskú pokožku a neštípe v očkách. Je dermatologicky testovaná, bez akýchkoľvek farbív, alkoholu, alergénov. Umývaciu penu sme používali na umývanie ručičiek, ale aj pri kúpaní na celé telo. Umývací gél s levanduľou je určený na kúpanie pred spaním, pre lepší a pokojný spánok. Aj s tým si detičky umývali ruky, ale hlavne som im ho dávala do vane pred spaním.   Má krásnu vôňu a ešte dlho po kúpaní voňal celý dom.  Vlhčené obrúsky som brávala von , keď sme išli s detičkami na prechádzku, alebo sa hrali vo dvore. Bol to výborný pomocník na špinavé ručičky, zafúľané ústočká, alebo sopľavé nošteky .

    BUPI BABY UMÝVACIA PENA

    Umývacia pena pre citlivú pokožku a vlásky s regeneračným alantolínom ma veľmi milo prekvapila svojou bohatou a krásne nadýchanou penou, ktorá sa tvorí hneď v pumpičke. Dá sa pekne dávkovať jednou rukou, pri menších detičkách pekne ľahučko dvomi rúčkami.  Má veľmi príjemnú jemnú vôňu a na dotyk je veľmi príjemná a jemná. Je určená pre najjemnejšiu detskú pokožku a vlásky už od narodenia. Je to super zábava pre detičky, ktoré sa radi hrajú s penou. Moja  Viktorka má atopický ekzém a bola som veľmi zvedavá, ako bude reagovať na značku Bupi.  Môžem povedať že jej pokožka veľmi dobre reagovala na túto jemnú penu a môžem ju odporučiť aj pre detičky s citlivou pokožkou a ekzémom. Pena neobsahuje mydlo ani sulfáty, veľmi dobre sa nanáša aj oplachuje.  Deťom sa pena veľmi páčila a chodili si ručičky umývať aj keď nemuseli.

    VÝHODY:

    krásne vonia

    rýchla a bezpečná aplikácia

    neštípe v očiach

    nespôsobuje alergie

    je zábavná

    balenie s pumpičkou

    NEVÝHODY:

    absolútne žiadne

    BABY BABY UMÝVACÍ GÉL S LEVANDUĽOU     

    Umývací gél na dobrý spánok s levanduľou som si hneď zamilovala vďaka jeho nádhernej, ale pritom jemnej vôni.  Obsahuje prírodný levanduľový extrakt a tú levanduľu naozaj krásne cítiť.  Vďaka pumpičke sa ľahko dávkuje.  Levanduľová vôňa má upokojujúce účinky a gél je určený hlavne na kúpanie pred nočným spánkom. A tak sme ho používali aj my. Detičky sa s ním krásne ponatierali a poumývali. Keď sa im podarilo vytlačiť viacej gélu do vane, dala sa vo vode urobiť super voňavá pena. A tak deti dávkovali a dávkovali a peny bolo stále viac J. Penu sme používali aj na umývanie ručičiek.

    VÝHODY:

    krásne vonia

    rýchla a bezpečná aplikácia

    neštípe v očiach

    nespôsobuje alergie

    balenie s pumpičkou

    NEVÝHODY:

    absolútne žiadne

    BUPI BABY VLHČENÉ OBRÚSKY SENSITIVE

    Vlhčené obrúskys panthenolom sú pre mňa každodenný pomocník a preto som bola rada, že môžem vyskúšať od Bupi.  Doteraz som kupovala inú značku, ale po skúsenosti s Bupi už budem kupovať len tieto. Sú veľmi jemné a príjemné a naozaj som ich používala, používala a používala J. Pre mňa asi najväčšie plus bolo, že sú bez parfumu alkohol, ani farbivo a sú pH neutrálne. Krásne a jemnučko voňajú.   Ukľudňujú a hydratujú detskú pokožku.   Svojim čisto prirodzeným zložením sú vhodné pre detičky už od narodenia, ale hlavne aj pre pokožku suchú a s ekzémom. Nedráždia ani na citlivejších miesta telíčka. Detičky si ich pekne poľahky samé vybrali a očistili si noštek, ručičky, alebo ústa. Obrúsky sú trošku suchšie, ako iné vlhčené obrúsky, no keďže ja mám už detičky bez plienok, tak nám to na bežné používanie stačilo. Myslím si že na pokakaný detský zadoček , by mali byť viac mokré, inak ich bude treba použiť viac.
    VÝHODY:

    krásne voňajú

    ľahké do tašky

    nedráždia pokožku

    nespôsobuje alergie

    NEVÝHODY:

    suchšie obrúsky

    Ešte by som rada spomenula žabkovú podložku pod mydlo, ktorá si u nás našla uplatnenie a deti sa z nej veľmi tešia. Najskôr slúžila ako postieľka pre žabku Bupi, ale moje babule sa o ňu hašterili, tak sme ju spoločne dali do kúpeľne, kde aj patrí. Uložili sme na ňu mydielko. Hlavne mladšia si chodí ručičky umývať hlavne k žabke.

    Takže na záver by som chcela napísať ako som bola veľmi spokojná s výrobkami od veselej žabky Bupi. Určite ich všetkým odporúčam a aj ja ostanem týmto produktom verná. Vďaka tomuto testovaniu som sa zoznámila s úžasnými výrobkami, ku ktorým by som sa možno nikdy nedostala. Kupovala som totiž veľmi drahé výrobky v lekárni, hlavne kvôli ekzému čo má malá. A teraz som zistila, že aj oveľa lacnejšie výrobky môžu byť kvalitné a vhodné pre takéto detičky. Ďakujem konik_testuje aj spoločnosti Bupi za možnosť zapojiť sa do voňavého a pre nás veľmi príjemného testovania a za úžasné výrobky.

    Andrea, Viktorka a Dominika

    dnešný krásny dníček pre maminky 🙂

    (6 fotiek)

    VIKINKA A DOMINIKA 🙂

    (12 fotiek)

    Nech Nový rok splní tvoje tajné priania, anjeli nech tvoje cesty chránia a problémy nech sa ťa stránia. Všetko dobré Vám prajem smile – emotikon .

    Vikinka a Dominika

    (7 fotiek)

    Jeseň 2015

    (16 fotiek)

    moje babule 🙂

    (10 fotiek)

    VIKINKA A DOMINIKA

    (10 fotiek)

    Vikinka a Dominika

    (3 fotky)

    Ako sa hľadajú čokoládové maškrtky, alebo - aby aj dievčatá niečo mali z Veľkej noci 🙂

    (15 fotiek)