Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Naše poobedia🫶🏻💖💙💙

    186mery
    3. júl 2020    Čítané 170x

    Naše prvé UM odskúšané 🙂

    Ahojte 🙂 

    Tak už máme za sebou naše úplne prvé testovanie na MK, a prišlo k nám v pravý čas 🙂 Testovali sme mliečko Hipp Combiotik 2. Pár dní pred začiatkom sme ešte len začínali s príkrmami.

    Poviem Vám, začiatky boli ťažšie hlavne pre to, že predtým Emka neskúšala vôbec UM, pila len moje mliečko😱. Možno sa pýtate, prečo som chcela začať skúšať umelé🤔. Tak nejak jej moje už nestačilo a začala vypytovať častejšie - a aj plakala🤷‍♀️.

    Najprv sme UM začali skúšať do príkrmov. Mliečko jej v nich chutilo, kakala bez problémov, negrckala💪. Po obednom príkrme dokonca začala lepšie spinkať - a hlavne aj dlhšie, takže som zrazu mala viac času aj pre seba😊.

    Po pár dňoch som neodolala a Hipp som odskúšala aj večer po kojení. Chutilo. Nočný spánok sa predĺžil👶.

    Príprava mliečka je úplne jednoduchá, pri zarábaní s vodou sa nerobia hrudky a hlavne nesmrdí🍼. Asi aj preto zachutilo aj Emke. Síce je to odskúšané naše prvé UM, aj vďaka MK, ale meniť ho už nebudeme. Pre každú z nás je hlavné, aby boli detičky spokojné☝️. Kedže sme UM skúšali postupne, stihli sme minúť 2 a 1/2 krabice, takže ho papáme ešte stále🤗.

    To, že krabica je ekologická, som už spomínala v 1 mojom príspevku, a za toto má mliečko veľké plus aj u mňa 😊.

    Takto sme spoznali značku Hipp aj z hľadiska UM pre detičky. Predtým sme poznali iba ich kozmetiku, ktorá u nás tiež boduje👌. 

    Ďakujeme, že sme mohli testovať mliečko Hipp a prajeme Vám pekné leto plné pohody! 🤗

    #test_hipp3

    Nie je jednoduche prejst s plne kojenym babatkom na dokrmovanie UM. Len casom uz toho mliecka mamina nema tolko🤷‍♀️ a brusko je stale hladne😀tiez ste to tak mali?
    Prve dni to islo velmi tazko,skusili sme mliecko Hipp pridavat do prikrmov ale po par dnoch sa dari. Mliecko Emke zacalo chutit a aj brusko je konecne viac zasytene. Samozrejme papa stale aj MM😊

    #test_hipp3
    Pri tomto mliecku by som chcela pozdvihnut napr. aj to ze je setrny voci prirode🤔 Ekologický obal z kartónovej krabice mozeme lahsie recyklovať a triediť.
    Neviem,ako vy,ale my sa snazime triedit,co najviac🤷‍♀️tak co,triedite ci nie?
    Emka takto skontrolovala obal a povedala,ze to lahko zvladneme aj s nim a budeme setrnejsi aspon trosku k prirode😁

    #test_hipp3

    U nas skusam aj taketo netradicne kombinacie s mlieckom Hipp🤗
    Povodne som to robila len s MM,ale chutilo aj pri zamene mliecka😊zatial to vyzera pri jedlach,ze je to super nahrada 😊
    Kedze je naucena najma na cecík,popijat s flasky jej zatial chuti len voda. Asi nam uz idu aj zubky,tak to moze byt aj tym🤔

    #test_hipp3
    My testujeme takuto kombinaciu 🙂 kedze uz mame desiatu aj obed zvladnuty,pridavame vecernu kasu s mlieckom Hipp 2😊 ideme na to postupne a zatial Emke chuti. Prve dni sme skusali s ovsenou kasou,od zajtra ideme na inu kombinaciu 🙂 zatial vsetko v poriadku,brusko neboli,spinkame pokojne. Toto je nase prve UM,tak sa tesim,ze nam chuti😊

    #test_hipp3
    Mame pred sebou nase uplne 1.testovanie na MK. Bude sa tykat znacky Hipp a odskusame mliecko Bio Combiotik 2. Som celkom zvedava, kedze zatial papala len MM, prikrmy a ovocie. Emka si uz stihla prestudovat aj cele balenie😁 tak pome na to😊