23lenka
10. dec 2018
671 

BI-OIL

Na úvod, by som veľmi chcela poďakovať za možnosť, testovania olejčekov od Bi-Oil. Veľmi som sa tešila, keď som si našla správu, že na testovanie bola vybratá práve moja rodinka. Domov nám dorazili tri olejčeky v rôznych veľkostiach. Veľmi sme si Bi-Oil u nás doma obľúbili a stal sa našim každodenným večerným rituálom. Naše deti dokonca k nám pribehli samé od seba, ak som náhodou zabudla naolejovať telíčko. Produkt sme testovali na celé telo, ale aj pleť. Používali sme ho od najmladších členov rodiny, našich dvojičiek /dva a pol roka, dcéry /sedem rokov, ja s manželom /30, 34/ a jeden olej sme posunuli našej babke /51 rokov/, ktorá má už pleť a samozrejme telo zrelšie. Čiže naše testovanie prebehlo od detičiek cez dospelých až po našu babku. Teraz by som vám popísala jednotlivo ako na každého člena pôsobil a ako kto bol spokojný.

Čo vlastne Bi-Oil je a na čo je určený?

Takže, už z názvu je jasné, že nejde o krém ale o olej. Výrobca odporúča svoj výrobok na jazvy, strie, zjednotenie odtieňa pokožky a na starnúcu a dehydrovanú pokožku.

Mňa osobne veľmi prekvapila krásna levanduľová vôňa, bez ktorej si naozaj neviem predstaviť zaspavánie. Aj napriek tomu, že je to olej bola som prekvapená s jeho vsetrebávania sa do pokožky. Nebolo treba dlho čakať ako pri iných olejčekoch a mohla som si cca do 15-20 minút ísť ľahnúť do postele, bez toho aby som sa bála, že ho poutieram do vankúša, alebo teda pyžama.

Moja a manželova skúsenosť

Ako som spomenula vyššie moje prvé dojmy, ale aj môjho manžela boli také, že hneď sme si obľúbili krásnu vôňu levandule. My sme olejček používali denne počas testovania a samozrejme naďalej mu aj verní zostaneme. Nanášali sme si ho vždy večer, keďže ide o olej ráno by som ho neodporúčala /iba v prípade, že nejdete nikam, alebo sa neponáhľate do práce/. My sme si ho nanášali po kúpeli nie tesne pred spánkom, ale tak aby sa stihol olejček vstrebať do pokožky. Samozrejme, aby sme ho nevyutierali do posteľného prádla.

Moje testovanie bolo zo začiatku také, že som ho nanášala aj na pleť, nie len na telo. Asi po jednom týždni som ale oblasť pleti začala vynechávať z dôvodu zvýšeného premastenia a tvorilo sa mi akné trošku viac. Ale naďalej som premastievala telo a moje strie, ktoré sú neskutočne veľké a hlboké. Bola som veľmi spokojná s tým, že vlastne moja koža vydržala hydratovaná počas nasledujúceho dňa a nemusela som ráno hneď siahať po telových krémoch.

Idem k striám teraz trošku, takže ako som písala, strie mám veľmi hlboké a škaredé, najviac po dvojičkách, keďže tam váha deti bola vyššia. Strie mi teda vôbec nezmizli, čo som aj očakávala, aj napriek tomu ich stále olejujem a kožička tam kde ich mám je jemnejšia. Určite budem pokračovať v premasťovaní nakoľko mi to aj môj lekár odporúčal a moja voľba je jasná ostanem pri Bi-Oil-e.

Bi-Oil skúsenosť s deťmi

Testovali sme olej na všetkých našich troch detičkách. Prebiehalo to tak, že dve z troch majú jazvičky po úraze aj na tvári. Zamerali sme sa hlavne teda na to, keďže je aj na jazvy. Na dcére rozdiel vidieť, jazva nie je tak do očí bijúca, pekne zbledla/ešte celá nezmizla/. Pri synovi jazvička svoju farbu nezmenila a je rovnaká /možno iná koža, alebo staršia jazva/.

Ďalej sme im olejovali telíčka po každom kúpeli, čo si samozrejme veľmi obľúbili viac ako krémovanie. Neviem, či vôňa levandule robila divy, ale spánok je o niečo lepší u dvojčiat. Tým chcem povedať, že od kedy ho máme, tak aj noci sú pokojnejšie /budili sa stále pár krát do rána/. Myslím, že olejček pôsobí priaznivo na deti.

Babka a jej testovanie

Naša babka nie je typická babka. Je to žena, pre ktorú vek je len číslo. Má rada kvalitnú kozmetiku a taktiež bola s testovania pre Bioil veľmi nadšená. Keďže si rada dopraje a svojej pleti a telu tiežtak sa do toho vrhla hneď od prvého dňa. Tak ako my s manželom, dávala si ho aj pleť. Ale tiež to zvážila, pretože sa jej zdala pleť veľmi premastená. Samozrejme ho nezavrhla a používala ho naďalej a to na ruky, ktoré už sú vekom trošku poznačené. Koža nie je taká pružná a preto si ho veľmi obľúbila. Natierala si ho dva krát denne a to ráno a večer pred spánkom. Za tri mesiace to zhodnotila tak, že olejček sa jej páči a na kožu pôsobí priaznivo. Má pocit vypätejšej pokožky. Taktiež si obľúbila vôňu, ako každý člen našej rodiny. Babka si teda olejček pochvaľuje a bude ho používať naďalej.

Moje zhodnotenie

Moje záverečné hodnotenie by bolo takéto: Na pleť by som ho asi ja osobne moc nepoužívala, alebo keby aj áno, tak nie denne a iba večer, keďže ide o olej. Ale krk, ruky a telo by som určite nevynechávala. Na strie pôsobil dobre, aj keď samozrejme nezmizli, ale kožu zjemnil. Určite odporúčam premastievať strie, aj tie čo už máte. Na jazvy u detí u jedného zmena vidieť bola, ale jazvička bola nie taká "stará" a u druhého ani nie, keďže jazva bola staršia. Takže asi aj záleží od jazvy, aká je. Neviem aký by bol v tehotenstve na rastúce bruško, ale určite každá tehulka by si bruško premastievať mala a Bi-Oil je ten olejček, ktorý nie len krásne premastí kožu, ale má aj krásnu vôňu, ktorú budem "ospevovať" vždy, lebo tá sa podarila.

Ešte raz chcem veľmi pekne poďakovať za toto úžasné testovanie a dúfam, že sa vám môj článok páči a pomôže pri rozhodovaní, či si Bi-Oil kúpiť, či nie. Samozrejme, čo sedí mne, nemusí sedieť iným. Sto ľudí, sto chutí.

#test_bioil2  #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli