Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    93michaela
    13. dec 2016    Čítané 343x

    Recenzia na Testovanie s dm

    Úvodom by som chcela veľmi pekne poďakovať Modrému koníku za propagáciu a za poskytnutie šance testovať výrobky, a samozrejme moja vďaka patrí aj dm, ktorá poskytla svoje výrobky na testovanie

    V ten deň, keď mi prišla správa, že som bola vybraná na testovanie, bola som neuveriteľne šťastná a netrpezlivo čakala na kuriéra, kedy prinesie ten poklad 🙏 . Dočkala som sa, nastal deň D a ja som si prevzala balíček. Keď som ho otvorila, s rozžiarenými očami som sa začala oboznamovať s tovarom:

    1) Balea odličovač vodeodolného očného make-upu

    2) Balea Beauty Effect látková maska na čelo

    3) Balea Beauty Effect CC Cream

    4) Balea krémový sprchovací krém „Mystic Fantasy“

    5) Balea telová emulzia „kvetinový sen“

    6) Balea hydratačné čistiace utierky „Tropical Fantasy“

    7) s.he stylezone lak na nechty perfect nudes

    8) Alverde Men sprchovací gél Sports Nature 3v1

    9) dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím

    10) dmBio paštéta horčica-rukola

    11) dmBio jablkové ryžové oblátky

    12) dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohánka

    13) Babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti

    14) Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia

    Balea odličovač vodeodolného očného make-upu

    Nikdy predtým som špeciálne výrobky na odličovanie očí nepoužívala, pritom mám citlivú pokožku pri vonkajších kútikoch oka. Skúsila som ho na vodeodolnú špirálu i normálnu. Pri vodeodolnej to išlo trošičku ťažšie ale efekt vynikajúci, o normálnej ani nehovorím, úplne ľahúčko. Po odličení bola pokožka jemná, hydratovaná a prvý krát som nemala začervenané kútiky. Takže za mňa palec hore.

    Balea Beauty Effect látková maska na čelo:

    Pôvodne som ju chcela posunúť babke, žiaľ ostala v nemocnici, tak som sa rozhodla vyskúšať ju na vlasnej koži (alebo teda skôr na vlastnom čele) ja. Vrásky síce nemám, ale táto látková maska po použití vypína pleť a zanecháva ju krásne hydratovanú. Škoda len, že sa nedá naniesť na celú tvárovú oblasť. Minimálne by som ju používala ako predprípravu pred líčením. Ešte jeden taký smiešny zážitok: dala som si ju na čelo a behala s ňou po byte, nakoľko má pôsobiť 10minút. Keď ma zbadal priateľ opýtal sa ma, prečo mám na čele vložku.

    Balea Beauty Effect CC Cream:

    Tento produkt je vlastne tónovací krém pre svetlý až stredne svetlý typ pleti s OF 20. Je nutné nanášať ho na vyčistenú pleť, nakoľko inak zanecháva nepríjemné šupinky. Ja ho používam ako podkladovú bázu. Keď som ho použila prvý krát, bola som príjemne prekvapená, nakoľko nádherne voňal, zjednotil farbu pleti a keď som si následne na to aplikovala svoj make up, výsledok bol úžasný. Žiadne fľaky. Stačilo už len jemne zafixovať púdrom. Dá sa tiež určite využiť na redší make-up, tým, že jednoducho zmiešate kvapku tónovacieho krému s make-upom a hotovo 🙂. Osobne som s týmto produktom veľmi spokojná. 

    Balea krémový sprchovací krém „Mystic Fantasy“:

    Kombinácia vône lotosových kvetov a mandarínky je neuveriteľne zmyselná a svieža. Zbožňujem mandarinky, ich chuť, vôňu, farbu, proste všetko. So sprchovacími krémami od balea mám skúsenosti, sama si ich kupujem, vždy skúšam nové vône a dovolím si tvrdiť, že práve tento variant sa stal N.1 čím prekonal ten sprchový gél s vôňou medu 🙂. Takže, nedotýkať sa prosím! 

    Balea telová emulzia „kvetinový sen“:

    Je ľahká hydratačná emulzia určená pre normálnu pleť. Ja mám však pleť veľmi suchú, po sprchovaní mám na tele šupinky. Preto mi padol tento výrobok k testovaniu veľmi vhod. Krém je redšej konzistencie, takže stačí úplne málo na to, aby bola vaša pokožka jemná a hydratovaná. Zabijete dve muchy jednou ranou. Nie len, že sa zbavíte pocitu suchej pokožky, ale tým, že nemusíte používať tento krém na kilá, aj ušetríte a vydrží vám dlhšie. A bonus? Tá neuveriteľne krásna vôňa

    Balea hydratačné čistiace utierky „Tropical Fantasy“:

    Zaujali hneď na prvý pohľad práve dizajnom. K obrúskom som obdržala krabičku, ktorá slúži k ich skladovaniu, čím sa zabráni vysúšaniu - perfektne vymyslené ! Po odbalení som ucítila tú vôňu, celkom príjemná - naozaj. Výborne slúžia k príprave pleti na líčenie. Jednoducho si pred nanášaním make-upu vezmite jednu-dve utierky, utrite nimi tvár, chvíľu počkajte a šup sa do maľovania! Pleť je vyčistená a ready na ťahy štetcami. Ja tieto utierky veľmi rada používam ráno, keďže večer sa na pleti množia baktérie a mazivo. Keď vstanem, po rannej hygiene si to namierim k mojim líčidlám, kde majú svoje čestné miesto aj hydratačné útierky a zľahka si nimi prejdem po tvári, čím sa odstráni prebytočný maz, nečistoty a pleť sa hydratuje.

    s.he stylezone lak na nechty perfect nudes:

    Tá farba je neskutočne krásna, tieto nudes odtiene sú momentálne in, najmä preto, že pôsobia tak jednoducho. s.he laky používam už veľmi dlho, takže mám s nimi skúsenosti a mám ich veľmi rada najmä vďaka ich riedkej konzistencii, ktorá zabezpečí rýchle lakovanie. A poviem vám, že aj výdž majú dobrú. Konkrétne tento lak som si naniesla v deň, keď prišiel kuriér. Odvtedy som umyla nespočetné množstvo riadov, vyčistila sedačku, vystierala prádlo - veď to poznáte, domáce práce vrátanie varenia a všetkého okolo toho. No a lak stále drží! Je potrebné naniesť dve vrtsvy aby nepresvital. A efekt super! Prirodzená a jednoduchá farba, ktorá splynie s akýmkoľvek outfitom 🙂. Jediné také maličké mínus je ten hrubý štetec, ktorý môže byť prekážkou, ale ja som si už zvykla. 

    Alverde Men sprchovací gél Sports Nature 3v1:

    Priateľ sa veľmi potešil, že si našiel niečo aj pre seba. Testovanie nenechal dlho bokom a použil tento sprchovací gél hneď v prvý deň. A výsledok? Chválil si najmä tú vôňu, ktorú definoval ako inú, vyčnievajúcu z davu, nie typickú. A hlavne, tvrdil, že je veľmi dobrý na vlasy, keďže má veľmi suchú pokožku a po ostrihaní má lupiny a suché lôžka. Tri dni používal tento sprchový gél, následne na to sa ostrihal a mal viditeľne menej suchých miest a lupín na hlave. Takže zaň ho určite áno. Ja si však neviem zvyknúť na tú vôňu. Je to niečo ako grapefruit, čo je super, ale viac by mi asi voňal v lete. Takto v zime ja osobne uprednostňujem ťažšie vône. Každopádne, polovička spokojná 🙂. Opäť taká úsmevná príhoda. Oboznámila som ho, ako vlastne funguje testovanie, všetko treba nafotiť a zverejniť vo výslednej recenzii. Tak som mu navrhla aby si zvliekol tričko, napol svaly a pritom v rukách držal sprchovací gél. Najprv ostal ako obarený a ja som to samozrejme nevydržala a začala sa smiať, čím pochopil, že si robím žarty :D. Povedal, že radšej nech tie sprcháče odfotím pri západe slnka.

    dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím: 

    Sú to zapekané müsli z ovsených vločiek s bobuľovým ovocím. Pozor však na kalórie, napriek tomu, že je to bio výrobok a vyzerá zdravo, obsahuje až 409kcal na 100g ! Takže síce na doplnenie energie výborná vec, nie však pre tých, ktorí chudnú :P . Inak na pohľad veľmi chutné müsli, ja som však urobila chybu, keďže ako prvú alternatívu som zvolila kombinovať ich s mliekom. V mlieku nie sú chutné, preto odporúčam skôr biely jogurt 🙂 Alebo len tak ako posýpku k ovociu. 

    dmBio paštéta horčica-rukola:

    Veľmi som sa tešila na túto kombináciu, žiaľ, musím sa priznať, nechutila mi. Samozrejme viem, že rukola je "od prírody" horkejšia potravina, ale myslela som si, že predsa len to bude inak chutiť. Snažila som sa tú horkú chuť "zakamuflovať" mladou cibuľkou - pomohlo ;). Nevravím, že je to zlé, jedla som však z dm určite lepšie bio nátierky. Držím sa však hesla, sto ľudí = sto chutí, preto vyskúšajte a uvidíte ;). 

    dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohánka:

    Veľmi zdravá tyčinka, ale opäť pozor na kalórie 🙂. Brusnice boli výrazne cítiť, a keďže ja ich moc nemám v láske, iba som dala "koštovku" a zvyšok schrúmal priateľ. Ako desiatový snack určite vhodné, ja mám však radšej jogurtové alebo čokoládové tyčinky (samozrejme nezdravé). Verím však, že si tyčinka svojou výraznou chuťou a tým, že nie je suchá, získa mnoho priaznivcov. Tak hor sa do toho!   

    Ale, boli to v celku chutné raňajky 🙂

    dmBio jablkové ryžové oblátky a Babylove ovocný príkrm:

    Poputovali ako zdravý Mikuláš k jednému sympatickému, mladému, ročnému fešákovi. Rozprávať ešte nevie dobre, a ja som samozrejme balíček pred odovzdaním nenačínala, sesternica však povedala, že oblátok sa nevedel nabažiť nehovoriac o ovocnom príkrme. Povedala, že určite bude kupovať, pretože nečakala, že mu bude tak chutiť. A to som naozaj veľmi rada, že sme mohli zdravo potešiť. Takže tieto dva výrobky odporúčam na vyskúšanie. 

    Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia:

    Použila som na sedačku. Postupovala som podľa návodu- najprv povysávať, potom nastriekať, "vmasírovať" a nechať pôsobiť a uschnúť. Poviem vám, strašne som sa nadrela, ale efekt stojí za to. Sedačka nikdy predtým nevoňala a to som už vyskúšala dva výrobky na tepovanie. Ani jeden nedosiahol to, čo Denkmit. Odporúčam - nabudúce však poprosím pribaliť aj nejakého adepta, kto to vytepuje :D. Mala som dosť na celý deň. Ozaj, kvitujem aj veľké balenie ;).

    Takže toľko k testovaniu. Ešte raz ďakujem, že som sa mohla zúčastniť, prevne verím, že aj nabudúce. Dúfam, že recenzie pomôžu a budú sa dobre čítať.

    S pozdravom,

    Miška